MK (Manyak Keylogger) Coded By Me AVG Lere Yakalnmıyor Kaçırırsanız Üzülürsünüz.
-
Teşekkürler arkadaş irc'ten abaza bulup test edeyim ... Test mesajında sorun yaşadım ama şu an halloldu çok teşekkürler bi deneyim ondan sonra övgü mesajları yazıcam ...
-
abiler güzel gibi gözüküyor çok tşk.ancak smtp adresi ne?oraya ne yazmam gerekiyr?
-
Hotmail.com & Msn.com
mx3.hotmail.com
mx1.hotmail.com
mx4.hotmail.com
mx2.hotmail.com //Hotmail desteklemiyoruz!!!!!!!!!!!!
Hotmail.com.tr
pamx1.hotmail.com
Yahoo
mx1.mail.yahoo.com
mx2.mail.yahoo.com
mx3.mail.yahoo.com
mx4.mail.yahoo.com
Gmail
gsmtp185.google.com
gsmtp185-2.google.com
gsmtp163.google.com
gmail-smtp-in.l.google.com
gsmtp171.google.com
gsmtp171-2.google.com
Mynet.com
mail.mynet.com
Superonline.com
vmx.superonline.com
E-Kolay.net
smtpmx.e-kolay.net
Walla.com
rmail11.walla.com
rmail.walla.com
Normal Kendi Domain İse
mail.manyakpc.com yada manyakpc.com
Bunlardan birini hangi adreste mail hesabın warsa tabi -
ya durustce soyliim vahsi inanilmaz manyak fln bi hacker degilim... ama bildigim kadariyla yeni yazilan hicbir keylogger trojan vs vs vs... anti viruslere yakalanmaz... ( nimda kodu fln gibi unlu kod lar koymadiysan tabe.. ) simdi sana sorum su... sen su 2 tarafin da ip sinin deisken olmasi durumunda da calisior mu yoksa no-ip.com dan server olup ip mizi mi sabitliicez? ( yanlisim varsa duzeltin ) ve sorun gondermek diil ne yapar ne eder firewalldan sokarim zaten programi kafaya koyunca hic olmadi windows update e koyar yollarim ufak bi de installer iconu koyunca enayiler yer ( saglam adami hacklemek de daa harcim diil zaten... ) sen bana desene adama ben gonderdim keyloggeri adam da da firewall var... bu keylogger gonderebilecek mi maili?... bu saate kadar denedigim diger trojanarda verdigin gmail haric digerlerinin bloklandigini gordum ben ( gmaili denemedim ) bi aciklama yapar misin hatta mumkunse kodunu yayinlar misin?
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
250 kb a yakın boyutu var bunun neresi manyak...
-
Musket bunu yazdı:
sen su 2 tarafin da ip sinin deisken olmasi durumunda da calisior mu yoksa no-ip.com dan server olup ip mizi mi sabitliicez? ( yanlisim varsa duzeltin )
bi aciklama yapar misin hatta mumkunse kodunu yayinlar misin?
Öncelikle sana bir sorum var bu program nedir KEYLOGGER dır keylogger ın ip ile ne alakası vardır kardeşim önce keylogger ve trojanlar arasındaki fark ı öğren sonra kullan programı programı kullanabilenlere yazdım kullanamaynlara değil ... kusura bakmayın..
Geçelim 2. sine
VoLaTiLe bunu yazdı:
Peki yazdığınız keylogger 'ın 'İnteraktif Bankacılık'ta kullanılan giriş şifrelerini,değişen klavyeyi ve diğer ayrıntıları kayıt etmesi mümkün mü acaba?
O olay print screen gibi bir yöntemle gerçekleşiyor belki yaparım şu an böyle bir özelliği yok..
ve geçelim 3. süne bu cevapta koptum
SiViLCe bunu yazdı:
250 kb a yakın boyutu var bunun neresi manyak...
Arkadaşım programın adı manyak keylogger :P :P
ona bakarsan proagent de 250 kb küsür bir server ı var bunun neresi proagent :P :P :P :P :P
-
abi :) bak bi :) su kniqht online girince :D keyloglar gelmiyor ona bi cözüm bul :)
[Knight OnLine Client]-[21:37:40]
böle kalıuYOR GELSİN şifreler :) bekliooom şimdiden saygılar :)= -
Crazy_OZan bunu yazdı:
abi :) bak bi :) su kniqht online girince :D keyloglar gelmiyor ona bi cözüm bul :)
[Knight OnLine Client]-[21:37:40]
böle kalıuYOR GELSİN şifreler :) bekliooom şimdiden saygılar :)=
Abi onun nedenini anlayamadım ya sadece client i açıyor şifre girmiyor yada sanal klavye felan kullanıyor. ... (sanal klavye düşük bir ihitimal ama olurmu olur ) .. -
bilgisayarına indirenlere şimdiden geçmiş olsun : ) yada indirdiğiniz programı bütün antivirüslerden geçirin
Selametle