Model Uçak Ve Helikopter Tarzı
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
CodeInside bunu yazdı:
basit birşeyler istiyorsan 35 adımda kağıttan uçak yapma
-----------------------------şimdi linkten gördüm baktım dehset uçuo :D 6. kattan attım düşmesi 1 dk ya yakın sürdü :D süzülerek gidio :D
Campbell Morris - Advanced Paper Aircraft Construction - vol 1-2-3 -
berraa bunu yazdı:
bence kendine başka hobiler bulmalısın:) biraz daha yaratıcı ol çabalarsan daha iyi şeyler çıkarabilirsin gibime geliyo :)))
Allah allah nesi varmış ne güzel hobi işte. Örgü mü örsün şiş mi çalışsın çocuk? :D -
blackhammer bunu yazdı:
The_FCN bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------şimdi linkten gördüm baktım dehset uçuo :D 6. kattan attım düşmesi 1 dk ya yakın sürdü :D süzülerek gidio :D
Campbell Morris - Advanced Paper Aircraft Construction - vol 1-2-3
-----------------------------aynen bende yaptım uçağı. çok hoş uçuyo 18. adımda bayaaa bi zorlandım.. çakılma problemi yok yani
-
DarkFall bunu yazdı:
blackhammer bunu yazdı:
The_FCN bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
Campbell Morris - Advanced Paper Aircraft Construction - vol 1-2-3
-----------------------------aynen bende yaptım uçağı. çok hoş uçuyo 18. adımda bayaaa bi zorlandım.. çakılma problemi yok yani
-----------------------------eet orda bi kopma olmuş resimlerde bi kaç boşa katlama sonrasında çözdüm
-
Elimde model uçak yapabilmen için tüm uçak mazemesi var, bir dönem THK yapmıştım, ordan malzeme istetmiştik istersen sanada verebilirim. İstanbuldaysan eger, para falanda istemiyorum.
-
kardeş ben de bi ara heveslenmiştim ama önce helikoperden başla derim pahalı biraz 450 tl den felan başlıyo sonra uçağa geçersin
-
tedavi bunu yazdı:
Elimde model uçak yapabilmen için tüm uçak mazemesi var, bir dönem THK yapmıştım, ordan malzeme istetmiştik istersen sanada verebilirim. İstanbuldaysan eger, para falanda istemiyorum.
-----------------------------sağol dostum pm attım yarın müsaitim gelirim yanına iletişime geçelim
-
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------16-17-18-19 karelerde ne yapıyo anlamadım. yapanlar foto çekip koysa lutfen :)
-
Hocam birde Rc araçlar var biraz masraflı ama inan çok bağlıyor kendine elektrikli ve nitro yakıtlı olanları var .. normal araba gibi herşeyi.. onuda tavsiye edebilirim..
-
uhp bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------16-17-18-19 karelerde ne yapıyo anlamadım. yapanlar foto çekip koysa lutfen :)
-----------------------------hadi ama yardım ltfen. foto olmasada olur.. içimde sıkıntı oldu walla.