folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Modem İp Adresinden Ttnet Kullanıcı Adı Şifre Öğrenmek(Mümkünmü)

Modem İp Adresinden Ttnet Kullanıcı Adı Şifre Öğrenmek(Mümkünmü)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler bitane modem var reset atamıyoruz ancak ttnet kullanıcı adı şifresini öğrenmemiz lazım.

Hattın sahibine ulaşamıyoruz Modemin içine girmeden modem deki bilgileri nasıl okuyabiliriz.

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abi öncelikle şunu bi kesinlikle öğrenelim konuyu gizli yapınca daha çok dikkat çekmiyor. Hacked ne demek ya :D

neyse sorumuza gelelim şimdi hacım modeme reset atmadan kullanıcı adı ve şifre öğrenmek mümkün değil hele bi de şifreyi gizleyen bir arayüzse imkansız gibi birşey hattın sahibine gerek yok onun bilgilerini alsan yeterli sana soracağı sorular şunlar

hat sahibi adı soyadı

anne yada baba isim

doğum tarihi ve yeri

hattın kayıtlı olduğu adres bunu eksiksiz söylemeniz lazım

sonra alabilirsin kullanıcı adı ve şifreyi ayrıca modemin şifrelerini deneyerek de bulabilirsin belki bir ihtimal ama onun haricinde imkansız bence

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Abi öncelikle şunu bi kesinlikle öğrenelim konuyu gizli yapınca daha çok dikkat çekmiyor. Hacked ne demek ya :D

neyse sorumuza gelelim şimdi hacım modeme reset atmadan kullanıcı adı ve şifre öğrenmek mümkün değil hele bi de şifreyi gizleyen bir arayüzse imkansız gibi birşey hattın sahibine gerek yok onun bilgilerini alsan yeterli sana soracağı sorular şunlar

hat sahibi adı soyadı

anne yada baba isim

doğum tarihi ve yeri

hattın kayıtlı olduğu adres bunu eksiksiz söylemeniz lazım

sonra alabilirsin kullanıcı adı ve şifreyi ayrıca modemin şifrelerini deneyerek de bulabilirsin belki bir ihtimal ama onun haricinde imkansız bence

Şimdi hocam sonuç itibari ile konu hack'e giriyor o yüzden makarasına Hacked yazdım :)

Soruya gelince bu modemler sonuçta hafızasında veriyi tutuyor bi şekilde bu modemin içindeki verinin okudunğunu çekilebilceğini düşünüyorum ama yöntemleri neler onu bilmiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

mümkün ben yapmıştım. kurcala biraz oralarda yazıyor zaten. şifre yıldız şeklindeyse, görünmüyorsa yıldız şifre okuyucu tarzı programlarla görebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    g2k bunu yazdı

mümkün ben yapmıştım. kurcala biraz oralarda yazıyor zaten. şifre yıldız şeklindeyse, görünmüyorsa yıldız şifre okuyucu tarzı programlarla görebilirsin.

işte hocam anlatsana şifre yıldız şeklindemi deilmi bilmiyorumda modeme giremiyoruz çünkü default şifre değil kendileri bi şifre belirlemişler onu hatırlamıyorlar ama şöyle bişey deneyecem genelde telefon numarası yapıyorlar örneğin:2125585456 şifre 558 54 56 şeklinde bi şansımızı deneyek :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Büyük ihtimalle başında sıfır olmadan alan kodu ile hattın bağlı olduğu telefon no@ttnet         şifreside : 123456 dır diye düşünüyorum. * şifreleri gösterebilen programı denemen için öncelikle modem arayüzüne giriş yapman lazım. İstersen modeme ftp den bağlanmayı dene sanırım ftp nin şifresi arayüz şifresinden farklı ve standart oluyordu. 

Syntax error..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Büyük ihtimalle başında sıfır olmadan alan kodu ile hattın bağlı olduğu telefon no@ttnet         şifreside : 123456 dır diye düşünüyorum. * şifreleri gösterebilen programı denemen için öncelikle modem arayüzüne giriş yapman lazım. İstersen modeme ftp den bağlanmayı dene sanırım ftp nin şifresi arayüz şifresinden farklı ve standart oluyordu. 

Şöyle yaptım modemi resetledim telefon numarsını başında sıfır olmadan girdim sonrasında alan kodunu girmeden şifre olarak telefon numarsını girdim oldu :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Hocam ttnet kullanıcı adı hatalı olunca uyarı veriyor birtane program indirip ayarları kendi yapıyor modemi resetleyin kullanıcı adı kısmına 123456789@ttnet 123456 tarzı bişi yapın hatalı olduğu için uyarı verecektir sonra bir tane .exe yi indirditiyor size oraya modem şifrenizi falan istiyor onu girince ayarları otomatik yapıyor hatta göre. Benim böyle oldu mesela ama tabi bu hizmet farklılık gösteriyor mu bölge olarak bilmiyorum başka bir modeme hattı takarak deneyin olursa bu modemi resetleyin derim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Bir keresinde yanımızda laptop yok. Modemi kuracaz. Adam macbook kullanıyor. İnternete bağlıycaz exe çalıştırmamız lazım çalıştır hadi macde exeyi. Gelde kafayı yeme :) 

Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

modeme girmek şart

bir çok modemin BACKUP özelliği mevcut.. şifre ve ayarları paket halinde dışarı atıyor..  işinizi bitirdikten sonra RESTORE yaparak eski hale getiriniz...

o da olmadı sağlam bir revelation asterisk ile şifreyi oku

o da olmasa kriptoloji ye yönelmek lazım

elcom soft'un şifre toplama programları var. ona da göz atmak ta fayda var...

http://www.elcomsoft.com/products.html

mungabunga tarafından 13/Haz/13 16:21 tarihinde düzenlenmiştir

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

kullanıcı adı 2125555555@ttnet olsa şifre zaten 5555555 olur genelde default şifre bu oluyor yada bunun tam tersi..

Toplam Hit: 4156 Toplam Mesaj: 13