Monster Laptop'a Windows Kurmak İstiyorum
-
Selam müridler,
Dün Monster'dan laptop sipariş ettim: http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6232&urn=444972&lang=tr-TR
Ve bugün alıyorum laptopu. Bileniniz vardır işletim sistemi Linux olarak geliyor ve ben daha önce bir laptopa Windows kurmadım. Farklı bir sürüm mü kurmam gerekiyor hiç bilmiyorum. Bir de Windows 7 mi 8 mi kurmalıyım sizce? Eğer farklı bir sürüm kurmam gerekiyorsa burdan link verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
-
Linux ile kullan daha iyi olmaz mı fazla oyun oynamazsan tabi.
Edit : Windows 7 kuracaksan flash ile kurarsın win8 bilmiyorum.
JuMaN tarafından 28/Eyl/13 12:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Windows 7 kurdur.
En olmadı ver bir bilgisayarcıya kursun versin.
-
rahat rahat win 8 kurabilirsin zor iş değil
-
3d grafik tasarım programları kullanmayı düşünüyorum o yüzden Windows daha uygun olur diye düşündüm. Bir süre Linux kullanacağım ama sonra Windows kurmam gerekecek. Linux pek kullanmadım o yüzden de pek bilgim yok.
-
adam monster laptop alacak, (2500 tl) o bilgisayarı linuxla kullanacak he?
oldu :)
gelsin hele yardımcı oluruk
-
hocam al bakta bır o paraya degiyor mu bı acıklarsn nasıl memnun musn performanstan
-
win7 kur zaten mosteri oyun amaçlı almışındır.
flaş bellekten kur hızlı ve sorunsuz olur
-
yazık o paranıza ya 2500 tl veriyorsunuz ve tipsiz saçma bir laptop alıyorsunuz. Keşke alienware alsaydın hacım ya moonstardan kat kat güzel hiç olmasa tipi var o logosu bile yeter yani :)
-
Abi kimseye kurdurma kendin hallet öğrenmiş olursun format ihtiyacın olduğunda falan.
Hem win7 hem win8 kur derim
Aslında win8 tek başına da yeter ama alışma süreci falan işte. Bi süre ikisini kullanır sonra ilk formatta beğendiğine devam edersin
netten nasıl kurulduğunu araştırabilirsin çok kolayca öğrenirsin
yedek alma derdin de yok nası lolsa
-
saçmalık...