Morgda Çekilmiş Gizli Görüntüler (Sıkıyosa İzleyin :) )
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
e amk tıptaki öğrencilerde yapıyo bunları ne varki?!?
-----------------------------yani ne var bunda mide bulandırcak anlamıorum mk =)
bide hiçte gizli cekilmeşe benzemio =)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
e amk tıptaki öğrencilerde yapıyo bunları ne varki?!?
-----------------------------Psikopat işte amq :| :D tıptakilerde ilk başta kusuyo zamanla alışıyolar ama :D
-
Allah doktorlara sabır versin o iş mi yaa her gun kadavraları kesip biçmek ...
-
ben de geçen perşembe belimden ameliyat oldum.belimin az üstünden kuyruk sokumuma kadar yarık var şu an.hastaneden bugün taburcu oldum.
doktora ameliyat kaydedilebilir mi dedim olur dedi. hani şu aletlerin ucuna kamera takıp monitörden bakıyorlar ya işte o görüntüleri kaydedebiliyorlarmış. dışarıdan çekim olmaz ama dedi. tamam dedim kaydedin dedim de ameliyattan sonra geldi kayıt cihazı bozulmuş kaydedemedik onun için dedi.kaydediilseydi bugün koyardım siteye:D
-
telefonda var bu izliyom
-
yunusemre bunu yazdı:
telefonda var bu izliyom
-----------------------------seninkide ayrı fanteziymiş amk xD
ya en nihayetinde kadavradır amk neyine tırsıyonuz bukadar, orda gördüklerinizin hepsi sizin içinizdede var :D
-
tıpçılar zati bunları yapıo adamlar hiç mi korkmuo ben olsam direk tıp ı bırakırım walla
-
ne fantazisi olm :F
hiçde gizli değilki adam resmençekiyoo işte
ya bide adamlar bunca sene oku oku sonra gel adam kes :)
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------ben de geçen perşembe belimden ameliyat oldum.belimin az üstünden kuyruk sokumuma kadar yarık var şu an.hastaneden bugün taburcu oldum.
doktora ameliyat kaydedilebilir mi dedim olur dedi. hani şu aletlerin ucuna kamera takıp monitörden bakıyorlar ya işte o görüntüleri kaydedebiliyorlarmış. dışarıdan çekim olmaz ama dedi. tamam dedim kaydedin dedim de ameliyattan sonra geldi kayıt cihazı bozulmuş kaydedemedik onun için dedi.kaydediilseydi bugün koyardım siteye:D
vala geçmiş olsun kardeş şimdi iiyisindir inşallah kendine dikkat et bel işi sakattır aman ha dikkat sonra biz kimle yazışcaz sana bişi olursa hadi Allah (c.c) başka hastalık vermesin bunla geçmiş olsun acil şifalar.. -
mustang1 bunu yazdı:
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------ben de geçen perşembe belimden ameliyat oldum.belimin az üstünden kuyruk sokumuma kadar yarık var şu an.hastaneden bugün taburcu oldum.
vala geçmiş olsun kardeş şimdi iiyisindir inşallah kendine dikkat et bel işi sakattır aman ha dikkat sonra biz kimle yazışcaz sana bişi olursa hadi Allah (c.c) başka hastalık vermesin bunla geçmiş olsun acil şifalar..
sağol abi...