Mortal Kombat 9 Komplete Edition
-
Oyun pc'ye dün çıktı beyler bildiğiniz gibi. Alan varsa Steam'den kapışalım. Ayrı başlık açayım dedim.
-
çzdım merkla bekliyrum
-
Mk3 ultimate nin tadını alamıyorum yeni mk oyunlarında,
-
Torrenta da düşmüştür :D Hoca LAN desteği varsa oynayalım
-
torrenti varmı bunun yav
-
PlayForFree bunu yazdı
torrenti varmı bunun yav
http://zamunda.net/details.php?id=364767&hit=1
al torrent adresi
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Mortal Kombat 3'ü hiç sevemedim. Tam bir 4 fanıydım, turnuvalardan eksik olmazdım.
Yalnız MK9 Komplete, yani bu oyun. Bence gelmiş geçmiş en sağlam MK oyunu.
10 üzerinden 9.
krypt tarafından 04/Tem/13 13:51 tarihinde düzenlenmiştir -
yuh 4 gb falan beklerken 10 gb çıktı oyun:d
-
KrypT bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Mortal Kombat 3'ü hiç sevemedim. Tam bir 4 fanıydım, turnuvalardan eksik olmazdım.
10 üzerinden 9.
Yapma be üstat, oynana bilirlik ve oyun krakterleri arasındaki denge fatality babality ne bilim diğer sonlar, gizli bölümler filan, mk3 ultimate ile çığır açtılar, 4 ise tam tersi oldu acayip bi oynanabilirlik ve saçma sapalak bir üç boyut yaptılar, ben mk3 arati salonlarında oynardım valla abartmak gibi olmasın iyide oynardım Kabal dı adamım, ondan sonra kabalı ne gördüm ne duydum maymun ettiler adamı, şimdiki mk serileri ise bol bol süslü, bakalım bunu indirip deneyeceğim bi,
-
zengo bunu yazdıPlayForFree bunu yazdı
torrenti varmı bunun yav
http://zamunda.net/details.php?id=364767&hit=1
al torrent adresi
teşekkür ettim akşam çekicem
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıKrypT bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
10 üzerinden 9.
Yapma be üstat, oynana bilirlik ve oyun krakterleri arasındaki denge fatality babality ne bilim diğer sonlar, gizli bölümler filan, mk3 ultimate ile çığır açtılar, 4 ise tam tersi oldu acayip bi oynanabilirlik ve saçma sapalak bir üç boyut yaptılar, ben mk3 arati salonlarında oynardım valla abartmak gibi olmasın iyide oynardım Kabal dı adamım, ondan sonra kabalı ne gördüm ne duydum maymun ettiler adamı, şimdiki mk serileri ise bol bol süslü, bakalım bunu indirip deneyeceğim bi,
Dostum bu oyunda Kabal var. Babality de var. MK3 haritalarının alayı var. Ve bence gayet dengeli oyun. MK4 tam bir arcade oyunuydu, o yüzden MK3 sevenlerin hoşuna gitmedi pek. Ama MK9 Komplete tam ayarında müthiş. Tavsiye ederim.
Atari salonunda MK4'te yenen çıkmamıştı lan beni. Ayar ederdim milleti. Fatalitileri evde pcde ezberleyip atari salonunda şov yapardım. Hey gidi gençlik. Çok paslanmışım ama.
krypt tarafından 04/Tem/13 14:52 tarihinde düzenlenmiştir