Motosikletten Anlayanlardan Yardim
-
Hocalaar motosiklet almaya karar verdim. Su hyosung gt250r lar fiyat ve baslangic seviyesi olarak hosuma gitti. sizce nasil motorlardir kullanan bilen eden var mi? Fiyat araliklari bilen yada direk satan varmi onerilerinizi bekliyorum
-
CBF 150 Tavsiyemdi Hangi Kuryeye Sorarsan sor Hangi Motorcuya sorarsan sor . sana CBF 150 Diyecektir.
-
cbr 125 yada cbr 250 tavsiyemdir ikiside çok hoş motor.
-
kafanda bi tarz belirledin mi öncelikle bunu söyle bütçen nedir bunu da söyle. şimdi 2.el bi gtr bakacaksın ama türkiyede temizini bulmak cidden çok zor çünkü kalıbı şekli itibariyle 250likler içinde burada tercih eden kesim belli. yeni başlayan, derdi şekil olan arkadaşlar olduğu için genelde motorların anasını aglatıyorlar.
-
bence hiç alma araba al daha iyi çok başin derde girer .
-
Hocam şekil şemal güzel motor; lakin kötü sayılabilecek özellikleri var
Video da eleman biraz bahsetmiş bir göz at istersen (video da sonlara doğru bak)
http://www.youtube.com/watch?v=-G8-QscNwlc
şimdiden hayırlı olsun...
-
butce 6 7 arasi ve 250lik bisey dusunuom hyo lar ekonomik az yakiyor ve asiri seri motorlar lmadigi icin birazda guvenli benim icin
e birde durusu saglam motor.
-
1 - Ne zamandır motor kullanıyorsun ? HAngi motorları kullandın ?
2- bütçen nedir ?
3- Kullanma amacın nedir ? Gezmek işe gelip gitmek uzun yol yapmak v.s v.s
-
Abimde CBF150 var. tavsiye ederim ancak mali durumun yeter mi bilemem. 2 kişi ile rampa yukarı bana mısın demiyor.
-
hocam oyle ahim sahim bi motor surmuslugum yok butce dedigim gibi 6 7 arasi racing lerle ilgileniom bu arada ankara sartlarinda kulanim olayi nasildir kisa dogru. daha cok sehir ici yakin mesafe sehrdisi icin ariom
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------hocam oyle ahim sahim bi motor surmuslugum yok butce dedigim gibi 6 7 arasi racing lerle ilgileniom bu arada ankara sartlarinda kulanim olayi nasildir kisa dogru. daha cok sehir ici yakin mesafe sehrdisi icin ariom
-----------------------------aprilia rs 125
gecen yaz satip gsxr600 aldim. aprilia nin yeri ayri, hem italyan hem it gibi seri, hemde ciliz honda 125 ler gibi degilde 600 motor gibi duruyor. incele istersen.