Mount&Blade Warband Oynayan?
-
Bi sorun olacak 33 tane askerim var ama köylere girdiğimde gönüllü asker topla yazısı çıkmıyor neden ?
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada beyler oyun türkçe ve sanırım türkler yapmış online oynama seçeneğide var ttnet adsl faturanıza fazlaan bir 20 ytl mi ne yansıtışıyormuş sonra ücretsiz sunuculardan oynayabildiğiniz bir online oyun aynı zamanada.
bunun yanında multi ve new game seçeneği mevcut
-----------------------------hacı ben bu oyunun 0.903 betası varken oynamıştım. şu 20 lira faturaya ekleme olayına bi açıklık getirsene bi. kotalılar için mi?
-----------------------------bilemiyorum benim yaptığım birşey değil google da oyunu araştırırken gördüm sadece
-
manhyak bunu yazdı:
Bi sorun olacak 33 tane askerim var ama köylere girdiğimde gönüllü asker topla yazısı çıkmıyor neden ?
o köyleri talan ettiysen gönüllü vermezler vermek istemiyorlarsada vermezler birde ulaşabileceğin maksimum asker saısına ulaşmış olabilirsin -
patates bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
o köyleri talan ettiysen gönüllü vermezler vermek istemiyorlarsada vermezler birde ulaşabileceğin maksimum asker saısına ulaşmış olabilirsin
-----------------------------birlik 33/33 yazıyor nası artırırız asker sayısını ?
-
manhyak bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
o köyleri talan ettiysen gönüllü vermezler vermek istemiyorlarsada vermezler birde ulaşabileceğin maksimum asker saısına ulaşmış olabilirsin
-----------------------------birlik 33/33 yazıyor nası artırırız asker sayısını ?
----------------------------- -
hacı sanırsam level atladığında karakterinde liderliğe verince artıyordu.
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------hocam lvl atladım ama liderliğin yanında kutucuk yok ona veremiyorum neden ?
-
manhyak bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
-----------------------------hocam lvl atladım ama liderliğin yanında kutucuk yok ona veremiyorum neden ?
hocam tam hatırlamıyorum ama zannedersem bi kaç levelda bir verebiliyorsun. -
offf :Q mahvettim ben adamları sonra sıkıldım dediği gibi arkadaşın
ev arkadaşımla 12 saat aralıksız oynadığımız vardı :)
süper oyun multiplayer olsaydı devam ederdim sıktı artık :D öldür öldür :Q
-
hcm bu oyunun orijinali 30tl bence alın online da oynarsınız türk yapımlara da katkınız olur paranız gavura girmez :D alıcam ama pc yok bende. oyunun birincisini oynadım süüperdi bu daha süpermiş galiba