folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Mouse Arıyorum Grafik Çizimler İçin

Mouse Arıyorum Grafik Çizimler İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar malumunuz çizim yaparken v.b. gibi özellikle mouse kullanımında hassaslık gerektiren bir çok konuda sıkıntı çıkarmayacak, bütçesi ile belimi bükmeyecek, minimum 3 fonksiyonel tuş atayabileceğim, tercihen kablosuz ama kabloluda olabilir farketmez, lazer, 2000 DPI ve üzerinde bir mouse arıyorum.

Dayanıklılığı ise mümkünse ön planda olsun belki 50. mousemide az önce kaybettim neredeyse 15-20 günde bir mouse değiştiriyorum, günde 18 saat pc kullanımım var laptop kullandığım için hem işe götürüp kullanıyorum hemde eve geldiğimde evden çalışıyorum yani anlayacağınız sıkıntılı bir durum mouse için.

Şarj edilebilen güzel, uygun fiyatlı, bol butonlu, lazer, ele oturacak kadar iyi bir ergonomiye sahip, hafif bir mouse olsa hiç fena olmaz bütçe maksimum 60-70 TL arası.

Linkte vereceğim mouse rastladım bakınırken bunu almayı planlıyorum ama emin değilim daha iyileri çıkabilir kanaatindeyim:

http://www.hepsiburada.com/liste/a4-tech-g11-570hx-kablosuz-optik-mouse-sarj-edilebilir/productDetails.aspx?productId=bd301698&categoryId=52

Konuyu gizlemedim ki benim gibi hassasiyete önem veren işler yapıp mouse arayan insanlarda ulaşsınlar, bilgilenip faydalansınlar :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

hacı  24 saat mouse kullandığım zamanlarda oldu. 15-20 güne bir mouse'i nasıl bozuyorsun merak ettim. 10 liralık alsan bozulmaz. bence önce bir mouse'u temiz kullanmaya odaklan.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

hacı  24 saat mouse kullandığım zamanlarda oldu. 15-20 güne bir mouse'i nasıl bozuyorsun merak ettim. 10 liralık alsan bozulmaz. bence önce bir mouse'u temiz kullanmaya odaklan.

Temiz kullanırım A4-tech kullanıyorum hatta elimden geldiğince şu kablolu roll-onlu olan X5-60MD modeli 15-20 TL gibi bi fiyata almıştım. Çok taşınmaktan olsa gerek ki tuşların çok çabuk perti çıkıyor. Yine o üstteki scroll tuşu atlama yapmaya başladı şimdi isteğim hem çizimler için kullanabileceğim hemde üzerindeki tuşlara farklı kombinasyonlar ekleyebileceğim (örneğin; 1 tuşa gradient menüsü diğer tuşa pattern menüsü gibi) bir mouse arıyorum. Şu ağırlık eklenen mouseleri kullanan var mı acaba ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yıllarca kullandığım klavye ve mause ların söz gelimi ak koydum.

uzun süre manyakca fps ve diğer oyunlarda (sanıyorum ki senden fazla tuşa basmışımdır ) edindiğim tecrübe

iyi bir klavye 1 yıl 

iyi bir mause 5 yıl 

sağlam kalıyor :)

sana ne kadar gelir bilmem ama a4tech oscar mause öneririm , hem bol fonksiyonel tuş var hem ağırlık ayarı var.

en sağlam marka bana göre microsoft ama oda ergonomik değil ve gerek malzeme kalitesi ile gerek kullanım sizi sinir eder bu yüzden internet cafeler kullanıyor daha çok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

uzun süre manyakca fps ve diğer oyunlarda (sanıyorum ki senden fazla tuşa basmışımdır ) edindiğim tecrübe

iyi bir klavye 1 yıl 

iyi bir mause 5 yıl 

sana ne kadar gelir bilmem ama a4tech oscar mause öneririm , hem bol fonksiyonel tuş var hem ağırlık ayarı var.

en sağlam marka bana göre microsoft ama oda ergonomik değil ve gerek malzeme kalitesi ile gerek kullanım sizi sinir eder bu yüzden internet cafeler kullanıyor daha çok.

hmm bakıyorum bu modelide listeye ekliim kablolu olarak bi alternatif dursu. Ağırlık olarak ne dersin ağırlık ayarı illaki gerekli midir ? Grafik tablette çiz, yada kağıda çiz tarat sonra tekrar çiz bıktım mouse ile yapayım işlerimi artık :}

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

iyi bir klavye 1 yıl 

iyi bir mause 5 yıl 

hmm bakıyorum bu modelide listeye ekliim kablolu olarak bi alternatif dursu. Ağırlık olarak ne dersin ağırlık ayarı illaki gerekli midir ? Grafik tablette çiz, yada kağıda çiz tarat sonra tekrar çiz bıktım mouse ile yapayım işlerimi artık :}

bana mause u hızlı hareket ettirmek önemli olduğu için komple çıkarttım tüm ağırlığı , normalde oldukça ağır bu senin nasıl sevdiğine bağlı :)

arkadaştaki model 

A4TECH OSCAR XL-740K LASER GAMING MOUSE

bendeki model 

a4tech oscar x7-747h anti vibrate spider

altın uçlu olmasından ötürü tepki süresi de çok düşük hocam. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Logitech, A4tech markalarına bak iyice. 

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

sensei ( pahalı dersen )

a4 tech x7 xl - 755 bk ( anti vibratör özelliği fln var 45 lira civarı )

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bi mause vardı a4tech x7 serısı kablosuz. Model noyu unuttum hocam onu bır arastır cok ovuyorlardı

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

teşekkür ederim öneriler için logitech ilk aklıma gelen markaydı ama maşallah o fiyatlara tablet satılıyor o yüzden onu askıya aldım diğer ortak çıkan karar ise a4tech x7 şimdi onu araştırıyorum dediğim gibi laser, 2000dpi+  ve kablosuz olursa süper olur şimdi onlara bir bakayım. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 6957 Toplam Mesaj: 33