folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Mozilla Yeni Sürümlerdeki Kasma

Mozilla Yeni Sürümlerdeki Kasma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:
    -----------------------------

:)))) explorer.exe internet explorer değil hocam,

ayrıca chorme kullan firefoxdan çok daha iyi

chorme ye bi türlü alışamadım

Cagito ergo sum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

win7 64 bit kullanıyorum firefox 300 civarında ram kullanıyor 4 gb  ram var ddr3 %80 lerden aşşagı inmiyor boştayken firefoxta 3 sekme acıkken ilk tıklamada bekle allah bekle firefox kendine gelsin sörf yapalım ki bu kendine gelme aşamasında söve söve günaha girmemek içten bile degil

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

explorer da yeni sekme ayarlarını yapın sekmelere gecerken cok hızlı oluyor sunu artık solemekte sakınca duymuyorum exploreri hakkını vererek kullanırsanız firefoxtan daha hızlı bir browser chrome u sölemiyorum bile o zaten aşmış zaten hız konusunda

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

firefoxta link  kontrol eklentisi var bir sürü eklenti nihayetinde bunlarda güzel özellikler

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ben sadece hızlı dedim özellik konusuna girmedim benim için nete girsin yeter hiç bi browserde hiç bir eklentiyi kullanmıyorum =)

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam naptın sen o explorer.exe internet explorer değil windows gezgini o, değiştir mesajını ve konunu, t*şak konusu olursun :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

Hocam naptın sen o explorer.exe internet explorer değil windows gezgini o, değiştir mesajını ve konunu, t*şak konusu olursun :D

ben orda mozillaya bakın diyorum, onun windows gezgini veya başka bişey oldugunu bilmiyo olabilirim sadece mozilla zımbırtısını gösterdim.

Cagito ergo sum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

ben orda mozillaya bakın diyorum, onun windows gezgini veya başka bişey oldugunu bilmiyo olabilirim sadece mozilla zımbırtısını gösterdim.

Mesajında mozilla ve explorer e bakın demişsin  2 sini de kutu içine almışsın.Bilmemen konusunda sana birşey demedim sadece mesajını düzeltmeni önerdim.

Mozilla Konusuna gelince evet kasma sorunu var hatta fazla sayıda eklenti yüklersen ve çok sayıda sekme açarsan çok sağlam ram yer.Ama şunu da belirtmekte fayda var eklentisiz firefox aşağı yukarı chrome kadar ram harcar.Firefoxtaki kasma problemlarinin çoğu eklentilerden kaynaklanmakta

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

hiç bir eklenti yok sadece yan uygulamalar kısmında 3 tane bişi var o yani. sekme acarken kastırıyor oda herkeste oluyor sanırsam,

Cagito ergo sum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

kisaca Windows da icler Acisi durum firefox

Linux da Dehset harika..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 3400 Toplam Mesaj: 29