Mozilla Yeni Sürümlerdeki Kasma
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
:)))) explorer.exe internet explorer değil hocam,
ayrıca chorme kullan firefoxdan çok daha iyi
-----------------------------chorme ye bi türlü alışamadım
-
win7 64 bit kullanıyorum firefox 300 civarında ram kullanıyor 4 gb ram var ddr3 %80 lerden aşşagı inmiyor boştayken firefoxta 3 sekme acıkken ilk tıklamada bekle allah bekle firefox kendine gelsin sörf yapalım ki bu kendine gelme aşamasında söve söve günaha girmemek içten bile degil
-
explorer da yeni sekme ayarlarını yapın sekmelere gecerken cok hızlı oluyor sunu artık solemekte sakınca duymuyorum exploreri hakkını vererek kullanırsanız firefoxtan daha hızlı bir browser chrome u sölemiyorum bile o zaten aşmış zaten hız konusunda
-
firefoxta link kontrol eklentisi var bir sürü eklenti nihayetinde bunlarda güzel özellikler
-
ben sadece hızlı dedim özellik konusuna girmedim benim için nete girsin yeter hiç bi browserde hiç bir eklentiyi kullanmıyorum =)
-
Hocam naptın sen o explorer.exe internet explorer değil windows gezgini o, değiştir mesajını ve konunu, t*şak konusu olursun :D
-
torpedo_XL bunu yazdı:
Hocam naptın sen o explorer.exe internet explorer değil windows gezgini o, değiştir mesajını ve konunu, t*şak konusu olursun :D
-----------------------------ben orda mozillaya bakın diyorum, onun windows gezgini veya başka bişey oldugunu bilmiyo olabilirim sadece mozilla zımbırtısını gösterdim.
-
MrAmor bunu yazdı:
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------ben orda mozillaya bakın diyorum, onun windows gezgini veya başka bişey oldugunu bilmiyo olabilirim sadece mozilla zımbırtısını gösterdim.
-----------------------------Mesajında mozilla ve explorer e bakın demişsin 2 sini de kutu içine almışsın.Bilmemen konusunda sana birşey demedim sadece mesajını düzeltmeni önerdim.
Mozilla Konusuna gelince evet kasma sorunu var hatta fazla sayıda eklenti yüklersen ve çok sayıda sekme açarsan çok sağlam ram yer.Ama şunu da belirtmekte fayda var eklentisiz firefox aşağı yukarı chrome kadar ram harcar.Firefoxtaki kasma problemlarinin çoğu eklentilerden kaynaklanmakta
-
hiç bir eklenti yok sadece yan uygulamalar kısmında 3 tane bişi var o yani. sekme acarken kastırıyor oda herkeste oluyor sanırsam,
-
kisaca Windows da icler Acisi durum firefox
Linux da Dehset harika..