Mp3 Çaları Usb"Ye Takıyorum Ancak Görünmüyor.Yardım Lütfen.
-
Arkadaşlar aygıt yöneticisinde çalışıyor gözüküyor usb ancak mp3ü görmüyorum.Nası çözebiliriz sorunu?
-
biçimlendirmeye calıstır.. sağ tık yap bekle biraz..
-
çalıştır cmd format f:
dene hocam. mp3 ün harfi neyse onu gir. veya bilgisayarıma sağ tıkla yönet de, depolama birimlerinden mp3 ünü bul biçimlendir.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------başka pc ye tak bi bak olmuyosa .... :(
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Görünmeyen cihazı nasıl biçimlendircen.. :)
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------farketmedim zekice :F başka usb aygıtı tak bakalım görcek mi :) veya slotları deiştir
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------farketmedim zekice :F başka usb aygıtı tak bakalım görcek mi :) veya slotları deiştir
kartalkethuda teşekkürler hacım çalışıyor.Headbanger sanada teşekkürler bi mantık erozyonu oldu ufak çapta ama düşünmen yeterli teşekkür ederim çalışıyor namussuz meret :) -
çalıştır cmd
cd..
cd..
cd..
dir
yaz bak bakalım görebiliyormusun usb sürücünü.
edit: güzel saçmalamışım dir yazarsan c dizinini görürsün ''f:'' ''g:'' gibi kombinasyonları dene.
-
Ya arkadaşım büyük ihtimal dosya falan aktarırken çektin, dolayısı ile firmware i uçurdun..
Eğer şu çakma ipod lardansa, içini açıp işlemcisinin ayaklarına böyle alüminyum bi çikolata kağıdını basıosun işlemci kısa devre yapıyo apayrı bişi olarak görcek ondan sonra..Mp3 player falan değil.. Sonra uygun firmware bulup yazılımı ile güncelleme yapcan..
Veya bu kadar uğraşacağına yeni bi tane al, tahminim o çin malı mp3lerden kullanıon :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Ya arkadaşım büyük ihtimal dosya falan aktarırken çektin, dolayısı ile firmware i uçurdun..
Eğer şu çakma ipod lardansa, içini açıp işlemcisinin ayaklarına böyle alüminyum bi çikolata kağıdını basıosun işlemci kısa devre yapıyo apayrı bişi olarak görcek ondan sonra..Mp3 player falan değil.. Sonra uygun firmware bulup yazılımı ile güncelleme yapcan..
Veya bu kadar uğraşacağına yeni bi tane al, tahminim o çin malı mp3lerden kullanıon :D
Aynen abi osuruktan piranha diye bişey 2 Gblık işimi görüyo işte.2 senedir tık demedi cihazda sorun yok ama bilgisayar görmeyince tav oldum :) -
Arkadaşlar sürücü yeniden mokoko.Gözükmüyor.Dostanda aygıt veya sürücü hazır değil diyor.Başka bi çare ne yapmalı ?