Msn Hatası
-
sa sayın mürit arkdaşlar benim msn de bir kişi açık olduğunda ileti yazmak istiyorum tam ileti yolliyacam otomatik pencere kapaniyor sizce neden olabilir bu sorun
-
nasıl kapanıyor
-
tıkladığımda açılıp kapaniii
-
pc reset at düzelir
-
bence msn mesengerı sil pidgin.im adresinden pidgin kur :|
-
amsn kur olmazsa format at :D
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hea www.amsn-project.net kameralı oturumlar için eyi bişey pidgin kamera çalıştırmıyo :| bende bu yüzden sıkıntılıyım danimarkalı hatunlara karşı soyunamıyodum amsn'le tanıştım mutluyum :|
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
-----------------------------hea www.amsn-project.net kameralı oturumlar için eyi bişey pidgin kamera çalıştırmıyo :| bende bu yüzden sıkıntılıyım danimarkalı hatunlara karşı soyunamıyodum amsn'le tanıştım mutluyum :|
-----------------------------itiraf etti :D:D:P
-
Ne oluyor bu aMSN?
Live Messenger'dan farkları ne?
-
ch40t1c bunu yazdı:
-----------------------------Aga çok bilmiyorum ama amsn nin en büyük farkı açık kaynak kodlu olması ve seni engelleyenlei ve silenleri görebilyormuşun yetermi bunlar :)))
Bu arada ben sadece linux için diye biliyordum ama demekki windows versiyonunuda yapmışlar,
Eyüdür amsn eyüdür :))
yok artık göremiyomuşsun eskidenmiş o indirm linklerinin yanında açıklama yapmış bazı editörler
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------tarzan bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
-----------------------------itiraf etti :D:D:P
-----------------------------:D napıyım olum allahın bildiğini kuldan mı saklıcam :D ayrıca senin dahili webcamını ubuntu tanımasaydı sen de kırk takla atmazmıydın :D biz nelerini gördük :| :P