Msn İle Sorunum Var Anlayanlar Yardım Ederse Sevinirim... ?
-
yaw dünde ben 8,1 e geçtim zorunan vaktim yok die bi kaç defa reddetsemde microsoft inatçıydı boyun eğdim oldu. 8.0 ii dir kaçmayın yahu bu sekmeli sohbet işi çok hoşuma gitti öbürtürlü altta bin tane pencere oluordu :))
-
beyler hiç kasmayıp msnmsgr.exe dosyasına çift tıklayıp yukardan uyumluluğa gelip windows 2000'de çalışır gibi çalışsın diye ayarlasanız babalar gibi çalışırdı.
hem 7.5 için geçerli hem 8.0 için geçerli.daha bu sabah şirketteki pc'de yaptım.sanki tekel gibi 8.1 yükletiyo :S
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------Simdi arkadasm napıcanı söylim sana..
Assagıdaki verdigim linkteki dosyayı acıyosun icindeki msnmsgr.exe yada buna benzer bi dosya var :) onu alıyosun C/ProgramFiles/Msn Messenger Klasörünün içine yapıştırıyosun..sana sorcak bundan bi tane daha war değiştirilsin mi diye..Evet diyosun tabi ki de..bu arada bunu yaparken msn acık olmıcak oturum kapalı olsa bile msn den cıkış yapcaksın ..
sonra senin sorunun düzelicektir..
Link : http://rapidshare.com/files/55608219/msnmsgr-tahribat.com-By.BiGGest.rar.html
bu ne ise yarıyor diyenler..önce dosyayı değiştirmeden önce sonra değiştirdikten sonra msn nin sürümüne bakarak aradaki farkı anlayabilirler :D
------------------------------ Walla hocam oldu Süpersin Cok tesekkurler
- Dankishön flan yani:)
- Walla hocam oldu Süpersin Cok tesekkurler
-
Focal bunu yazdı:
-----------------------------
mürid kardesleR msn 7,5 kullaniyorum ama msn'eme girerken yeni sürünümü kullanın diyor iptal ediyorum hayır diyorum gene o cıkıyor 7,5'i seviyorum sadeligini v.s v.s ama illa live kullanin diyor bunu asmanin yolu yokmu :S:S
biraz daha diretirse 8,0 yani live messenger a gec :D -
1 saat önce aynı şeyi bana da yaptı.yani ss 2 kuralı ile live yükletiyorlar.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------beyler hiç kasmayıp msnmsgr.exe dosyasına çift tıklayıp yukardan uyumluluğa gelip windows 2000'de çalışır gibi çalışsın diye ayarlasanız babalar gibi çalışırdı.
hem 7.5 için geçerli hem 8.0 için geçerli.daha bu sabah şirketteki pc'de yaptım.sanki tekel gibi 8.1 yükletiyo :S
windows 200 i seçince açılacakmı yani :S boşuna uğraşmayalım .. -
banada yapti ayni seyi ibneler bende en sonunda dayanamadim msn messengeri sildim web messenger kullaniyom :D
-
Bı gun Gırmedık Olaya bak asıl mevzuyu kacırdık ...
THB'den gerı kalınca zararlı cıkıom artıq bu bılımsel olarak kanıtlandı :S
Dunde bende aynı sorun olusdu bılmedıgımız ıcın Mecburı Lıve kurduk Dandık oluo ama mecbure guzelım 7.5 sıldık ..
Neyse ...
-
bu götten liveyi kullanacağıma babalar gibi windows messengeri kullanırım a.q
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------beyler hiç kasmayıp msnmsgr.exe dosyasına çift tıklayıp yukardan uyumluluğa gelip windows 2000'de çalışır gibi çalışsın diye ayarlasanız babalar gibi çalışırdı.
-----------------------------Harbi oldu çok saol :) sayende msn in dayatmasına boyun eğmedim.. forever 7,5 (H)