Msn Messenger 7.5 Ubuntu Da Çalıştı!
-
yeah gençler,
dün illuminati nin merakları üzerine bu işe soyunduk, ne kadar araştırsam da millet 8.1 live ı çalıştırmış ama ben beceremedim :W
sonra 7.5 i denedim cuk diye oturdu...
tek yapmanız gereken oldversion.com dan indirip kurmak, daha sonra, configure wine dan windows 2000 i ayarlayın...
avatarlar konuşma penceresinde gözükmüyor ama diğer denediğim herşey oldu (dosya gönderme, titreşim etc.)
şu anda cam olan biri arıyorum bakalım açılacak mı =))
ve birde resim sunayım sizlere =))
-
msn 7.5 açığı vardı. cam açınca exploitmi çalıştırıyordun bişey yapıyordun. tam olarak amacı aklımda yok. linuxta çalışmaz zaten
-
bende 6.0 ı çalıştırdım la :D
Ben tembel adamım kardeşim tıkladımmı çalışacak hiç öyle yok win 2000 uyarlaması felan yapamam :F
ahah :D:D Devam yeah dur daha neler çalıştırcaz :D
edit büdüt 8.1 için bi tane kütüphane ygerekiyomuş onu bulmamız lazım la
-
hadi gözün aydın :W
-
bende 7.5 çalıştıda mail ve şifre girilen yerlere bişi yazamıyon zaten yazılmıcak kadar küçük görünüyo ne iş yeah ?
-
@illu
olay bir banyona bakar olm :P =))
bu 8.1 için gereken herşeyi koydum yerine, daha değişik; google ın bile bilmediği hatalar verdi lan =)))
ama dur araştırmalarım devam ediyor 9 ile dönecem :P
-
hadi hayırlı olsun ben daha wine kurmayı bilmiyorum :) Kısaca biri çiziktirebilir mi wine nasıl kuruluyor ondan sonra düşünürüz msn kurmayı
-
@twiligt
hocam ubuntu kullanıyorsan;
"sudo apt-get install wine" yaz konsola...
konsol içinde; üst panelden uygulamalar - donatılar - uçbirim...
-
ss iyi geldi nostalji yaptık
-
hem ubuntu kullanıosun hem microsoft a sövüosun hemde msn kullanıosun :D
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------hem ubuntu kullanıosun hem microsoft a sövüosun hemde msn kullanıosun :D
-----------------------------özgürlük savaşçılarıyız olm biz, kullanırız ne gerekirse ama adabıyla :P =))