Muammer Kaddafi'nin Ağzından Yazılmış Bir Mektuptur
-
Gerçek mi değil mi bilmiyorum biraz önce facede gördüm ve c/p yaptım
eğer gerçekse adam sanki doğru yazmış gibi :D
Hiç bir hainlik bedelsiz kalmaz sevgili Türkiye...
Savaş gemilerini tüm ülkelerden önce tepemize yollayan sevgili Türkiye
Abd uşakları üklemizde kargaşa yaratıp binlerce insanımızı öldürdüğünde bu uşaklara silah, muhimmat ve para desteğinde bulunan Türkiye
Siyasi karalamalar yapılırken gıkı çıkmamayan üzerine hakkımızda karalama yapan aziz Türkiye
Irak halkının başına gelenlerin Libya halkınında başına geleceğini bilen işbirlikçi Türkiye
Müslümanım diyerek haçlı ordusuyla birlikte halkımızı katleden Türkiye
Abd ye ayak takımlıgı yapan namuslu Türkiye
Petrolümüze, vatanımıza, namusumuza göz diken teröristlerle birlikte hareket eden şerefli Türkiye
6 aydan bu yana 20 binden fazla insanımızın öldürülmesine destek veren delikanlı Türkiye
sessizliğiniz şuçlulugunuzu AKlamaz, Hiç bir hainlik bedelsiz kalmaz sevgili Türkiye
kıbrıs savaşında tek destekçiniz olan beni ve ülkemi sırtımızdan vurdugunuz için
Kardeş tutumunuz için teşekkür ediyor aynı hainlikleri, acıyı ve göz yaşını yaşamamanızı diliyorum canım Türkiye. -
Kaddafinin ihanete Uğradığı Doğrudur. Ancak Bu yazı Kafama Yatmadı. Tarafsız Bir Bakışa Sahip Kimse Olarak Bunu Söylüyorum. Suçumuz olsa idi Söylerdim. Saçmalık bence bu yazı....
-
ShockMan bunu yazdı
Kaddafinin ihanete Uğradığı Doğrudur. Ancak Bu yazı Kafama Yatmadı. Tarafsız Bir Bakışa Sahip Kimse Olarak Bunu Söylüyorum. Suçumuz olsa idi Söylerdim. Saçmalık bence bu yazı....
bi de şöyle durum varmış halkın çoğunluğu kaddafinin yanındaymış meğer medya bize bir dikdatörün libya halkını ezdiğini falan göstermiş youtube da bi dünya video var böyle.Bide şöyle bi gerçek var;
-Libya yurttaşlarına kredi sıfır faizle verilir.
-Öğrencilere yaptıkları tahsile göre ortalama ücret ödenir.
-İşsizlere iş bulana kadar tam ücret ödenir .
-Evlenen çiftlere bedelsiz olarak konut verilir.
-Yurt dışında tahsil yapanlara 2500 Euro harçlık yanında, barınmak ve araç yardımı yapılır.
-Ülkede otomobiller fabrika maliyetine satılır.
-Libya’nın kimseye tek sent kredi borcu yoktur.
-Eğitim, tahsil ve sağlık hizmetleri tüm yurttaşlara bedelsizdir.
-Nüfusun yüzde 25’i yüksek tahsillidir.
-Son bombalama olaylarına kadar sokaklarda evsiz veya dilenci bulunmamaktaydı.
-Bir somun ekmek fiyatı sadece 15 centtir.
ABD ve diğer kapitalist Ülkelerin Libya’yı sevmemelerine şaşmamak gerek. Gaddafi IMF veya Dünya Bankası kredisi kullanmadı.
Libya bağımsızdı, savaşın gerçek nedeni budur, kendisi bir diktatör olabilir, ABD bunu sorun yapmaz. Ne zaman ki Gaddafi Petrol İhraç eden ülkelere OPEC Dolar ve Euro yerine altın karşılığı satış yapmalarını önerdi.
Bu altın karşılığı para basmayan Batılı ülkelerin iflasını istemek demekti…
EVET; Hatırlayın, Bunu en son dile getiren Saddam Hüseyin idi;
OPEC ülkelerine dolar karşılığı satış yapmamalarını önermişti.
Hepiniz sonunun ne olduğunu biliyorsunuz:
ONU ASTILAR. -
türkiye ne yapsın kardeşim
emirler pentagondan geliyor
emir demiri keser...
ayrıca bu mami zamanında necmettin erbakana bugün git yarın gel yapıp türkiye cumhuriyetini siklememişti o ne olacak... -
Sokaklarda "Afganistan'da olanlara göz yummayın." afişleri dağıtıp, yardım toplayan; kendini Arap sanan şu cemaatci tiplemelerin ağzından çıkmış bariz.
-
c0der bunu yazdı
türkiye ne yapsın kardeşim
emirler pentagondan geliyor
emir demiri keser...
ayrıca bu mami zamanında necmettin erbakana bugün git yarın gel yapıp türkiye cumhuriyetini siklememişti o ne olacak... -
Eğer gerçekten Muammar KADDAFi yazdıysa bunu sonuna kadar haklı kıbrıs savaşında bize destek olan tek kişiydi ve petrol yardımı yapan da Kaddafiydi.
CAgAtAy tarafından 18/Ağu/12 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
kaddafi yazsın yada yazmasın sonuç şudur türkiyenin dosları artık yoktur. abdnin istedigi gibi hareket etmektedir ve sonumuz sanırm iran devrimi gibi olacak.
-
sessizliğiniz şuçlulugunuzu AKlamaz, Hiç bir hainlik bedelsiz kalmaz sevgili Türkiye
AKlamaz kısmından çok net anlaşılıyor bence Kaddafi tarafından yazılmadığı. Kaddafi AKlamaz diye siyasi bir vurgu yapmamıştır herhalde dimi.
-
SaMyELi bunu yazdı
Libya bağımsızdı, savaşın gerçek nedeni budur, kendisi bir diktatör olabilir, ABD bunu sorun yapmaz. Ne zaman ki Gaddafi Petrol İhraç eden ülkelere OPEC Dolar ve Euro yerine altın karşılığı satış yapmalarını önerdi.
ONU ASTILAR.Aynen hocam ,olay dolar ve avro bölgesinin büyük zararı ,paranın değersizleşmesi ... neyse sövmeyeceğim ..
-
SaMyELi bunu yazdıShockMan bunu yazdı
bi de şöyle durum varmış halkın çoğunluğu kaddafinin yanındaymış meğer medya bize bir dikdatörün libya halkını ezdiğini falan göstermiş youtube da bi dünya video var böyle.Bide şöyle bi gerçek var;
-Libya yurttaşlarına kredi sıfır faizle verilir.
-Öğrencilere yaptıkları tahsile göre ortalama ücret ödenir.
-İşsizlere iş bulana kadar tam ücret ödenir .
-Evlenen çiftlere bedelsiz olarak konut verilir.
-Yurt dışında tahsil yapanlara 2500 Euro harçlık yanında, barınmak ve araç yardımı yapılır.
-Ülkede otomobiller fabrika maliyetine satılır.
-Libya’nın kimseye tek sent kredi borcu yoktur.
-Eğitim, tahsil ve sağlık hizmetleri tüm yurttaşlara bedelsizdir.
-Nüfusun yüzde 25’i yüksek tahsillidir.
-Son bombalama olaylarına kadar sokaklarda evsiz veya dilenci bulunmamaktaydı.
-Bir somun ekmek fiyatı sadece 15 centtir.
ABD ve diğer kapitalist Ülkelerin Libya’yı sevmemelerine şaşmamak gerek. Gaddafi IMF veya Dünya Bankası kredisi kullanmadı.
ONU ASTILAR.bunlar iyi oş a dışrıdan görürnen yüzü oradan gelen işçilerden durumu daha iyi anlaşılıyor ve bu adam anti-emperyalist showlar yapan, ama CIA ve MI6 ile işbirliği yapıp müslümanlara işkence eden, muhaliflerini acımasızca ezen bir haindir. Halk da bu adama isyan etmiş, ama isyanın sert bir şekilde bastırılmaya çalışılması karşısında ganimet silahlarla direnişte karar kılmıştır. Müslümanlar ise bu halkı yalnız bıraktığı için Haçlı kargaları ortamdan istifade etmiştir