Muhabbet Kuşu Nasıl Beslenir (Yardım)
-
merhaba ey aziz muridler:W
konuyu dogru yere mi actım bilmiorum ama dogru değilse bu seferlik affedillsin neyse :W
ben kendime bir adet muhabbet kuşu aldım ama beslemesini bilmiyorum konusuomus bu oynuomus daha cocuk göt kadar bi sey saten elime gelmio falan incitmek istemiorum empati kurarak yaklasıyorum kuscuguma ama hane mesela ballı kraker yiyio yeminden yemio it sonra paso sıcıp duruo normal mi bu kadar sıcması bunun yha vitamini zartu zırtu hidrojeni civası falan herseyi tam yahen eksik bi seyi yok kuscugumun yeni aldıgım için benden korkuodur simdi bizim evide bilmio adam kafesinden cıkartma bi 20 gün dedi elinde sev oksa falan dedi ögle hane sizinde bildiginiz bi seyler vardır bilgilerinizi bana aktarırsanız cok sevinirim dostlarım muridler falan filan :W saygılar hörmetler:W nie ballı kraker yiyioda yem yemio bu yha iflas ettirir beni :W
-
derin konular ve muhabbet kuşu
oda güzel..
adminler sanırım derin konulardaki kısıtlamayı(geçen seferki gibi 1000 login gibi değilde daha makbul bi sınır) tekrar koysalar iyi olur kanaatindeyim.
-
Bide böle bşi war biraz esnek olunmuyormu yaa yanlış yere açı yok harfi biraz büyük yazdı hemen yok kuralı linkini koyarlar önüne .. adam belrtmiş mesajda bilemedim die .. nie böle davranlıyoki ? blmiosan krletme adamın sayfasını..
-
12 yıldır bi kuşum var halen ölmedi.Öyle ballı kraker filan boş iş.Yem veriyorum sade yem bide sadece haftada bir olmak üzere yeşillik veriyorum bide meyve filan.bide her zaman omzuma koyuyorum çiğdem çekirdek ayçiçeği siz ne diyosanız onukırıyom ağzımda ufak ufak parça yapıp veriyom kuşa hava iyi olduğu zmanlarda balkona koyuyom.
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
Bide böle bşi war biraz esnek olunmuyormu yaa yanlış yere açı yok harfi biraz büyük yazdı hemen yok kuralı linkini koyarlar önüne .. adam belrtmiş mesajda bilemedim die .. nie böle davranlıyoki ? blmiosan krletme adamın sayfasını..
-----------------------------Aynen yav.Bide yanlış yere açılmışsa konuyu taşıma özelliği gelsin.başka yere taşınsın konu.
-
Onu bunu anladımda nası empati kuruyosun onu anlamadım...
-
Aydogan45 bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------Aynen yav.Bide yanlış yere açılmışsa konuyu taşıma özelliği gelsin.başka yere taşınsın konu.
oda yok.. ve kendi konunu silme gbi birşeyde yok kalıyor öle.. admin silerse siler.. -
ne uğraştırıyon bizi hacı ya yaz googleye öğren muhabbet kuşlarının anavatanına kadar herbişeyi yazıyo..
bende besliyodum önceden öldüler onlar aklıma geldi hüzünlendim şimdi bide hüdaverdi vardı balığım burdan rahmetle anıyorum daha kırkı bile çıkmadıda :(
-
@muhrip
bende diyorum ki derin konularda konu acma limiti vardı. adminler geri koysun onu. boyle kazalara kurban gtmez hani ozaman. yoksa bende kimsenn önüne kural koyma meraklısı değilim hocam. yanlıs yerde acmısın silincek gibisindende bişeylerde yazmadım farkındaysan...
-
bizdede vardı 6 sene boyunca yaşadı geçen sene öldü cok feci koydu.
şekildeki gibi ağza felan giriyodu yani :D camlar acıkken dısarı ucmuyodu yazın.
sadece yem veriyoduk bide su :)
3 'lü toplar varya kuşcuda satılan onlardan almıştık ayırdım onları kafesine koydum 1 tanesini full onla oynuyodu uzaktan kumandalı arabaya bağlayıp ralli yapıyodum oda peşinden geliyodu cok süperdi. top kırılınca hayata küstü, diğer renkli topları istemio illaki o renk koycan gene.
öyleydi işte :)
-
uhp bunu yazdı:
derin konular ve muhabbet kuşu
oda güzel..
adminler sanırım derin konulardaki kısıtlamayı(geçen seferki gibi 1000 login gibi değilde daha makbul bi sınır) tekrar koysalar iyi olur kanaatindeyim.
ilk iki cümlen yetiyor.. başka söze hacet yok.. madem blmiosun bşi kirletme burayı adminin ne yapıcağı sana bize kalmadı hocam..