Muhammed Ali"Nin CNN Muhabirine Muhteşem Cevabı!!!
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
güzel bir cevap ama hitler hristiyan değildi ; mesela hitler yerine bush'u filanda örnek olarak gösterebilirdi.
hoca bush la M. Ali nin yaşadıkları asırlar birbirinden farklı yaw :D -
Ali ne zaman ölmüş a.q?
la cold adam hala yaşıyo,ölse duyardım hatırlardım.
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------Şahsen ben hristiyan olsam ve ordaki spiker olsam :PHitler gibi savaş dahisi batmış bir ülkeyi kurtarıp sınırlarının katından yeri işgal eden bugün kullandıgımız bir çok ilacın başlangıcı yapmış bi insanın dininden olmak gurur verir :) derdim :)
e tabi spiker nazi olsaydı öyle diyebilirdi.(tabi sonuç olarak kanaldan da şutlanabilirdi) muhammed ali de cihad yanlısı olsaydı gurur duyduğunu söylerdi tabi... bakış açısı :D -
helal olsun koca bea keske bi tanede yumruk vursaydı serefs,ize
-
cold-m4 bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
güzel bir cevap ama hitler hristiyan değildi ; mesela hitler yerine bush'u filanda örnek olarak gösterebilirdi.
hoca bush la M. Ali nin yaşadıkları asırlar birbirinden farklı yaw :D
-----------------------------adamın ofiyşıl sitesindeki son macı 2005 te oynanmış
-
"Ali" filmini izleyen varsa harika bir replik vardı.Ali'ye soruyorlar: "vietnamda savaşmak için askere gitmek istemiyorsunuz,peki askerliği reddederek hapse gireceğinizi bilmiyor musunuz?" Ali şöyle cevaplıyor: "Ben 400 senedir hapisdeyim,4 sene yatmışım çok mu?"
akabinde cuk diye bir ses geliyordu,ama filmden değil öyle hayal ettim :)
-
zamansehri bunu yazdı:
helal olsun koca bea keske bi tanede yumruk vursaydı serefs,ize
işte buna bayıldım. zuhahahhah :D :D ... -
Hakkatten ha cevap yapıştırcana 3-5 sallasaydı zaten herif ordan gereken cevabı alırdı bence:| geldim amk:)
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Hakkatten ha cevap yapıştırcana 3-5 sallasaydı zaten herif ordan gereken cevabı alırdı bence:| geldim amk:)
way way wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kim gelmiş... kim gelmiş. NAKAMURA gelmiş Cevabı Yapıştırmış KApak olmuş ADETE... HOŞ GELDİN :D -
boşuna dememiş herif "kelebek gibi uçar, arı gibi SOKARIM!" ama yumruk, ama laf...