Muhtar Çakmağı
-
üç çakar bi yakar cinsindense hakiki muhtar çakmağı derim :)
-
Bence hatunun sigarası artık muhtar çakmağıyla yakılırsa daha şekil olur. Hatunlar böyle antika tarzı şeylerden hoşlanır. Bide hikaye yazdın diyelim üstüne. Dedeminde dedesinden kalma bi çakmak. Babamda bana verdi. Nesilleri taşımış görmüş geçirmiş bi alet tarzında.
Çünkü kıçıkırık zipponun çakmalarıda var hiçte dikkat çekmiyor bence. Clipper falanda boktan 3 liraya zırt pırt çakmak kaybedenlerin çakmağı.
Hatta o kadar pahalı bi çakmak olmadığından biraz stok yapılırsa çokta dehşet olabilir. Hatunlar antika sevdiğinden. Yadigar hikayesi katmadan direk Antika bu antika çakmak biriktiriyorum koleksiyonum var bu türdende var birkaç tane. Çok beğendiysen sendede kalabilir. falanından :D
-
babam kullanir :)
-
Çakmak elime ulaştı, teşekkürler Umut.
Zippo benzini koyduktan sonra tek çakışta yanan, şık ve orjinal bir alet.
Konu başlığında Zippo vs Muhtar yapmışsın, foto çektim, siz karar verin.
-
ne nazi ne muhtar , klasik zippo gelmis gecmis en iyi cakmaktir
bu resimdeki zipponun gorunusune aldanmayin dandik orijin dusuk sinif
-
Zippo artık herkesin elinde var. Böyle ağırlığı olan antika bi çakmak zippoya zilyon basar.
-
herkesin elindekine ne bakiyon sen , zippo benzeri yada fason zippo cok
islevine bak , zippo silahtir bir cakmagin yapabileceginden cok daha fazlasini verir , muhtarin yeri koy kahvesi zipponun yeri ordu
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Çakmak elime ulaştı, teşekkürler Umut.
Zippo benzini koyduktan sonra tek çakışta yanan, şık ve orjinal bir alet.
Konu başlığında Zippo vs Muhtar yapmışsın, foto çektim, siz karar verin.
-----------------------------Rica ederim hocam, iyi günlerde kullanman dileği ile.. Arkadaşlardan değerlendirme istemişsin; arkadaşların değerlendirme yaparken fiyat konusunuda dikkate almalarını tavsiyte ediyorum.. Biri sadece 6 TL diğeri 60+ fiyatı olan bir çakmak..
-
Satışlar devam ediyor, isteyen varsa yarın pttye verebilirim kargoyu..
-
Sipariş verelim, muhtar çakmağını sevelim, sevdirelim.