Müridler Çok Komik Oluyo Bazen:))
-
Ya Ben bu konuyu her ne pahasına oLursa oLsun acıcam.Bazen Tahribat muritLer acaip komik oLuyo yazdıkLarı iLe.Formun coğunu okumusumdur ve bazı yerLerde güLmekten koptum.Bu sefer dayanamadım böLe bişi yazıyım dedim.
Örneğin;
Ceran: BEYLER BU OYUNU İSTEYEN OLURSA BENİM MSN DEN ULSASBİLİR kral_hacker@hackerhotmail.com beyler adresime bakmayın bide sunu tekrar söyleyim manyk olmus yaw walla isteyen varsa bana yardımcı olsun yeter
Yanıt:ComputerwoLf:kaç cd sen onu söle hele
Ceran: 1 dvd 2.5 gb
ComputerwoLf: bende senin :D
haLa güLüyorum buna ya:))
ÖzeLLiKle computerwoLf iLe nickimyok harbi alemsiniz:)
(Bu konuyu geyik bölümüne acmıstım ama geneLde cıkmadı.FormLa pek aLakası yok ama buraya tekrar acayım herkes okusun dedim)
-
ne komikliğimi gördn?
-
nicksizden bulaştı banada
..ama harbi lisede böyleydim ben dur bakim üni de daha kimseyi tanımıok orda nasıl olacaz :D
-
PacoRabanne bunu yazdı: nickimyok bunu yazdı:
siz elalemin hatunlarina saldirmayin diye site açtik.
reklamsiz spywaresiz yetiskin içerik hizmeti.
18 yasindan kucukler girmesin
www.hatunbankasi.com
Hocam bu sitenin ismi imzanda bile var. Kanka sen bu sitenin admini falan mısın?bu arada site için teşekkürler sağlam iş çıkıyo :))
he ya adminim yani kendi sitemde user olarak dolaşsam olmas demi:D
Aha bura en basitinden a.q:D şimdi bu qomik deeLde ne:)qomik
-
böle bişeye gülüyosan hayatında hiç gülmediğinden şüphe ederim.ben gülemedim.çünkü komik bişi göremedim.
herneyse gülmek iyidir.ağlamayında....
-
bunlar neki ya ben irc de gülmekden sandalyeden düştüğümü hatırlıom
-
abi ole cok komikde eski tbt ciler olarak toplanıp guluonuz biz yeniler ole ortada siteye girip cıkan sayısı copk olsun die takılıoz haa ne muhhabete alıonuz nede bişeye cvp verionuz vs.. vs..
-
pillibebek HAYIRDIR KARDEŞİM ÇOK MU HOŞUNA GİTTİ????
EĞER HAKKATEN ÇOK HOŞUNA GİTTİYSE GEL BEN SANA TARLABAŞI, TAHSİN SOKAKDA DAHA ÇOK KOMİKLİK YAPARIM EMİNİM Bİ ÖMRÜN BOYUNCA GÜLERSİN ORDA SANA YAPTIKLARIMA..!!! TANIMADIĞIN İNSANLARA KELİME YAZARKEN O KELİMELERİ SEÇ YOKSA SOKARLAR Bİ TARIFINA O KELİMELERİ PAHALIYA PATLAR SANA YAZDIKLARIN GÜZEL KARDEŞİM..!!!
BİLMEM ANLATABİLDİN Mİ..!!!
(çok merak ediyorum şu kullandığın kelimeleri beni gördüğünde gerçek hayattada yüzüme karşı kullanabilirmiydim!!!!)
-
PacoRabanne bunu yazdı:
pillibebek HAYIRDIR KARDEŞİM ÇOK MU HOŞUNA GİTTİ????
EĞER HAKKATEN ÇOK HOŞUNA GİTTİYSE GEL BEN SANA TARLABAŞI, TAHSİN SOKAKDA DAHA ÇOK KOMİKLİK YAPARIM EMİNİM Bİ ÖMRÜN BOYUNCA GÜLERSİN ORDA SANA YAPTIKLARIMA..!!! TANIMADIĞIN İNSANLARA KELİME YAZARKEN O KELİMELERİ SEÇ YOKSA SOKARLAR Bİ TARIFINA O KELİMELERİ PAHALIYA PATLAR SANA YAZDIKLARIN GÜZEL KARDEŞİM..!!!
BİLMEM ANLATABİLDİN Mİ..!!!
(çok merak ediyorum şu kullandığın kelimeleri beni gördüğünde gerçek hayattada yüzüme karşı kullanabilirmiydim!!!!)
Lan sana giren cıkan ne?TarLabasına meşhursan geLeyim göreLim ne maL oLduğunu.Ben bu konuyu acarrken kimseyi aşağıLamadımı zannetmiyorum.Sadece yazıLanLarın geyik içinde geyik oLduğunu idda ettim.Atıfta buLunduğum kişiLer birşey demiyoda sana giren cıkan ne Lan?Bana böyLe sanaLda küfür ettirme.Uğrastığımız tipLere bak ya.Sendemi artist gecinenLerdensin Lan.Kabadayımısın nesin.S.ktir git şurdan kayboL gözüm görmesin a.q..Ayırıca kardeş oLmakta prrobLemLer yaratırr!!biLmem bende anLatabiLdimmii -
slmarlq dai adam kotu bişi demedi bencede sakin olun yav alalal ayıp ediorsunuz müğridler arasında olmaz ole kavga mavga cıx cıx cıx..
-
La ismini vrerek örnek koyduğum arkadasLar yazdığım konunun üzerine haLa geyik yapıoLar bu daLLamaya ne oLduysa a.q.Ne maLLar var ya.