Müridler İcin Ultima Online Serveri
-
Excalibur Inc Acılmıstır ( butun tahribatı bekleriz )
Excalibur-Inc Ultima Online Rp Shard sizlerle Bulustu Web sitemiz http://excaliburuo.com account alimlari free olup ama oyun icinde pin ve mail adresinizi yazmaniz gerekmektedir.Bu sistem sadece Web Site Sorunlarından Korunmak icin tasarlanmistir.KAyip sifrelerinizi Siteden Kayip sifre bolumunden acoount ve mail adresinizi yazarak gonderdiginizde 24 saat icinde mail yoluyla mail adresineize yeni sifreniz ve pin iniz gonderilecektir.Serverimiz lvl sistemlidir ve max level 25 dir her lvlde + str + int kazanacaksiniz ve bu exp kasma olayınıda yaratiklardan kazanacaksiniz. ve yaratiklardan extra bonus kazanabileceksiniz. bu bonuslarla ozel itemler alabileceksiniz Sistemin Kullanilmasi: ilk once oyun icinde [ .level ] yazarak new level diyerek lvliniz 0 dan baslamaktadir ve o acilan diologda diger bir lvl icin ne kadar exp istedigi yazmaktadir her exp topladiginizda lvle yeteecek exp toplandiginda level dialogundan yeni levele tiklarak yeni bir level yukseleceksiniz. Pin sistemi ve Mail Kurulumu: Oyuna girdiginide [.pin] yazarak pininizi harflerle girmelisiniz ve girdikten sonra hemen altinda mail adresiniz istenmektedir. o kismada mail adresinizi yazdiktan sonra giris demeniz gerekmektedir simdi accountunuz serverda oynamaniz icin hazirdir. bankanizi acmaniz icin pininizi yazarak bankaniz acilacaktir.
HA bu arada serverde suan ph %130 yani anlıcagınız dilden söliyim ilk hafta sadece skill kasmak cok kolay mage 20 dk da 100 oluyor anlayin yanı
Webmaster'a teşekkür ederiz Sponsorumuzdur. Saygılarımla
-
rp için bir server arıyorum fakat lvl sistemiyle hiç oynamadım.büyük ihtimal buraya da başlayamam.bir de uo2 serverı açsanız doldurup taşırırsınız ortalığı..
-
bakalm bi .
-
zaten hoca server rp level sistemi den pvp sanma
-
Server Yenilikleri ile sizlerle Bulustu.Daha server Yenidir .Lvl Sistemini Neden Koyduk Skill Kasmanında Serverda Yaratik KEsmeninde Bir Analami Olsun diye Koyduk.Simdi Sizleri Bekliyoruz.
-
razor kullanımı serbest mi?
-
:P bi bakim buglara multi-cli ye :D client aciklarina we thierd person programlarina
deniiim
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------:P bi bakim buglara multi-cli ye :D client aciklarina we thierd person programlarina
deniiim
-----------------------------denemek selbest client sphere exe de sifrelenmistir sphereki sifreyi bilmessen baska clientle giremezsin
-
Arkadaslar Server Orginal Rp mi olsun Yoksa Lvl li Rp mi Olsun
Ben Orginal RP Olmasini istiyorum Aloryan Pwp Stifler ve Webmaster Lvl di Diolar ve playerlar kacio :) Suan sistem lvlli Normal Orginal Rp Yapsakmi Yapmasakmi Yorumlarinizi Bekliyorum..
-
uo nesli tukendi yeni bebelerde yetistirmedik. ben 1-1.5 senedir oynamıyorum ama pvp server buldugumda arada girip takılıyorum. suanda sphere pvp kalmadı galiba. bence siz pvp olarak degistirin serverı. bu saatten sonra uo oynicak adamda benim gibidir kanımca, sırf action olsun diye oynuyodur.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
uo nesli tukendi yeni bebelerde yetistirmedik. ben 1-1.5 senedir oynamıyorum ama pvp server buldugumda arada girip takılıyorum. suanda sphere pvp kalmadı galiba. bence siz pvp olarak degistirin serverı. bu saatten sonra uo oynicak adamda benim gibidir kanımca, sırf action olsun diye oynuyodur.
-----------------------------bende 1 senedir falan oynamıyorum.dediğin gibi bi ara ben de pwp lere takılıyordum, kendim açıordm arkları falan çağırıodum..
başlarsam Ultima Online kingdom reborn a başlarım.screenshotlarına falan baktım güzel bişeye benzio.
bence millet sırf merakından uo kingdom reborn a başlar.başka türlü player bulunması gerçekten çok zor..
ya da pre aos la şansınızı deneyip player çoğalımına gidebilirsiniz..