folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder MÜRİTLER GÜLMEKTEN ALTINZA ŞEY ETMEYİN..Yurdum Heykırının Hayal Gücü

MÜRİTLER GÜLMEKTEN ALTINZA ŞEY ETMEYİN..Yurdum Heykırının Hayal Gücü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

Wc'ye giren Sifonu Çeksin!!!!! Dünkü Bok'lar bugün kokuyo

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    arkadaşalar wcin  yeni  bomba sını okudunuzmu? :P (Yine bir ilk ! hiç bir şekilde değiştirilemeyeceği bilinen MAC Adresini tek tıklama ile istediğiniz değere göre değiştirebilen program. ) mış la aklın şıçtığım sen   madem mec adresinin değişmeyeceğini  biliyon  n asıl  değiştiriyin madem bu  mac olayını yazan adamlar değişeceğini biliyoduda  neden bu   kad ar emin konuşuyolardı.:P

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PrOgRaT
    PrOgRaT's avatar
    Erkek

yaws cu carlosdennis midir nedir ne boksa şişkonun teki o daha göbeğini yerinden kaldırsın sonra  abs fln uğraşır.adam diyarda telofoncuymuş.adama dedim şukadar paraya git hackle bakayım şu siteyi engelledi.

msn ini veriyorum malum kişinin:   serhatyazilim1@hotmail.com

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    bu c@rlosdennis tam salakmıs hala parayı azar azar cekeceğini anlayamamıs kaç kere gitmiş bu hırt 190 bin doları aynı anda cekilir mi a salak :D 500 500 çek işte a.q nasıl hackersın sen de hacker zekası yok ki.

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Adamlar yumrukla ATM heykliyorlar bunlar kesin büyük hacerler

gaipten görüntüler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pyskopatt
    pyskopatt's avatar
    Erkek
    lan bizim evin şofbennide bunlar bozmuştur kesinn

kırmızının kirlettiği herşeyi lacivert temizler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek

Hoca bu adamları savunmuyorum ama siz daha komiksiniz ya. Böyle şeyler olmuyormu ? oluy bunuda hepiniz biliyorsunuz. abs fren hakkıdna bilgim yok ama belki onuda yapmışlardır. sizin dalga geçmenizin sebebi adamın diyarbakırlı olmasını yoksa sizin daha büyük hacker olmanızmı anlayamadım. benim çok az bilgim war şu güne kadar 3-4 site ancak düşürdüm.  şuan 2 çok mail çaldım çok pc ye girdim. ama bunların fıs olduğunu biliyorum. bu sitedeki bi çok arkadaşta bende ileri durumda değil hatta daha site adı yazamayanlar war ki bunlar kalkıp sağ sol ile dalga geçiyorlar bu bana herşeyden komik geliyor cidden. sadece aşşağılamışsınız adamları gülmüşsünüz hanginiz baktı yazılanlar doğru olabilirmi mantığı gerçek payı warmı diye? ancak dalga geçiyorsunuz ama komik olan o yazı değil yapılan yorumlar...

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    MaDFiuS bunu yazdı:

Hoca bu adamları savunmuyorum ama siz daha komiksiniz ya. Böyle şeyler olmuyormu ? oluy bunuda hepiniz biliyorsunuz. abs fren hakkıdna bilgim yok ama belki onuda yapmışlardır. sizin dalga geçmenizin sebebi adamın diyarbakırlı olmasını yoksa sizin daha büyük hacker olmanızmı anlayamadım. benim çok az bilgim war şu güne kadar 3-4 site ancak düşürdüm.  şuan 2 çok mail çaldım çok pc ye girdim. ama bunların fıs olduğunu biliyorum. bu sitedeki bi çok arkadaşta bende ileri durumda değil hatta daha site adı yazamayanlar war ki bunlar kalkıp sağ sol ile dalga geçiyorlar bu bana herşeyden komik geliyor cidden. sadece aşşağılamışsınız adamları gülmüşsünüz hanginiz baktı yazılanlar doğru olabilirmi mantığı gerçek payı warmı diye? ancak dalga geçiyorsunuz ama komik olan o yazı değil yapılan yorumlar...

la olm adamların güldüğü olay bu adamların kendini bişiy zannetmesi.iki gune kadar davs yapan adamlar ertesi gun turkiyenin hacker grubu oluyorlar.

ve ben tahribattaki lerin o gruplarda bulunanlardan çok daha iyi oldugunu dusunuyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

şu an yazılanlara GÖTÜMLE gülüyorum.. A.k. dumunun lamerleri hacker mu olmuşlar cyber-warrior zaten davs tekniği ve toplu lamer programları ile saldırmaktan başka HİÇ BİR BOK BİLMİYOR!!!!!!!!!!!!!!..

bide şöyle bişey yazıyor;

üye olanlar er oluyormuş test ediliyormuş sonra hacker olup çıkıyormuş ardındanda oda saldırıyormuşş

Ordan çıkan hiç bir kimse lamerlikten başka bi bok öğrenmiş değildir....

Tek şey söyleyorum her zamanda söylerim hacker olmak;
    hazır programlarla
    sikik lamer programlarla
    flooderlarla
    hazır açıklarla
    sisteme zarar vermek veya saldırmak değildir...
    Asıl hacker o açığı bulan , programını yazan kişidir..

fazla uzatmayacam ...

sadece gülüyorum.. ordaki sitelerin hepsi LAMERLİK ten başka bişey bilmiyor.
    Bilgisayar ortamındaki hackerlık sadece şu temelden geçer (BENCE)
    EN İYİ PROGRAMLAMA BİLMEKTEN...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    MaDFiuS bunu yazdı:

:)))))

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
Toplam Hit: 5600 Toplam Mesaj: 34