MÜRİTLER GÜLMEKTEN ALTINZA ŞEY ETMEYİN..Yurdum Heykırının Hayal Gücü
-
Wc'ye giren Sifonu Çeksin!!!!! Dünkü Bok'lar bugün kokuyo
-
arkadaşalar wcin yeni bomba sını okudunuzmu? :P (Yine bir ilk ! hiç bir şekilde değiştirilemeyeceği bilinen MAC Adresini tek tıklama ile istediğiniz değere göre değiştirebilen program. ) mış la aklın şıçtığım sen madem mec adresinin değişmeyeceğini biliyon n asıl değiştiriyin madem bu mac olayını yazan adamlar değişeceğini biliyoduda neden bu kad ar emin konuşuyolardı.:P
-
yaws cu carlosdennis midir nedir ne boksa şişkonun teki o daha göbeğini yerinden kaldırsın sonra abs fln uğraşır.adam diyarda telofoncuymuş.adama dedim şukadar paraya git hackle bakayım şu siteyi engelledi.
msn ini veriyorum malum kişinin: serhatyazilim1@hotmail.com
-
bu c@rlosdennis tam salakmıs hala parayı azar azar cekeceğini anlayamamıs kaç kere gitmiş bu hırt 190 bin doları aynı anda cekilir mi a salak :D 500 500 çek işte a.q nasıl hackersın sen de hacker zekası yok ki.
-
Adamlar yumrukla ATM heykliyorlar bunlar kesin büyük hacerler
-
lan bizim evin şofbennide bunlar bozmuştur kesinn
-
Hoca bu adamları savunmuyorum ama siz daha komiksiniz ya. Böyle şeyler olmuyormu ? oluy bunuda hepiniz biliyorsunuz. abs fren hakkıdna bilgim yok ama belki onuda yapmışlardır. sizin dalga geçmenizin sebebi adamın diyarbakırlı olmasını yoksa sizin daha büyük hacker olmanızmı anlayamadım. benim çok az bilgim war şu güne kadar 3-4 site ancak düşürdüm. şuan 2 çok mail çaldım çok pc ye girdim. ama bunların fıs olduğunu biliyorum. bu sitedeki bi çok arkadaşta bende ileri durumda değil hatta daha site adı yazamayanlar war ki bunlar kalkıp sağ sol ile dalga geçiyorlar bu bana herşeyden komik geliyor cidden. sadece aşşağılamışsınız adamları gülmüşsünüz hanginiz baktı yazılanlar doğru olabilirmi mantığı gerçek payı warmı diye? ancak dalga geçiyorsunuz ama komik olan o yazı değil yapılan yorumlar...
-
MaDFiuS bunu yazdı:
Hoca bu adamları savunmuyorum ama siz daha komiksiniz ya. Böyle şeyler olmuyormu ? oluy bunuda hepiniz biliyorsunuz. abs fren hakkıdna bilgim yok ama belki onuda yapmışlardır. sizin dalga geçmenizin sebebi adamın diyarbakırlı olmasını yoksa sizin daha büyük hacker olmanızmı anlayamadım. benim çok az bilgim war şu güne kadar 3-4 site ancak düşürdüm. şuan 2 çok mail çaldım çok pc ye girdim. ama bunların fıs olduğunu biliyorum. bu sitedeki bi çok arkadaşta bende ileri durumda değil hatta daha site adı yazamayanlar war ki bunlar kalkıp sağ sol ile dalga geçiyorlar bu bana herşeyden komik geliyor cidden. sadece aşşağılamışsınız adamları gülmüşsünüz hanginiz baktı yazılanlar doğru olabilirmi mantığı gerçek payı warmı diye? ancak dalga geçiyorsunuz ama komik olan o yazı değil yapılan yorumlar...
la olm adamların güldüğü olay bu adamların kendini bişiy zannetmesi.iki gune kadar davs yapan adamlar ertesi gun turkiyenin hacker grubu oluyorlar.ve ben tahribattaki lerin o gruplarda bulunanlardan çok daha iyi oldugunu dusunuyorum
-
şu an yazılanlara GÖTÜMLE gülüyorum.. A.k. dumunun lamerleri hacker mu olmuşlar cyber-warrior zaten davs tekniği ve toplu lamer programları ile saldırmaktan başka HİÇ BİR BOK BİLMİYOR!!!!!!!!!!!!!!..
bide şöyle bişey yazıyor;
üye olanlar er oluyormuş test ediliyormuş sonra hacker olup çıkıyormuş ardındanda oda saldırıyormuşş
Ordan çıkan hiç bir kimse lamerlikten başka bi bok öğrenmiş değildir....Tek şey söyleyorum her zamanda söylerim hacker olmak;
hazır programlarla
sikik lamer programlarla
flooderlarla
hazır açıklarla
sisteme zarar vermek veya saldırmak değildir...
Asıl hacker o açığı bulan , programını yazan kişidir..
fazla uzatmayacam ...sadece gülüyorum.. ordaki sitelerin hepsi LAMERLİK ten başka bişey bilmiyor.
Bilgisayar ortamındaki hackerlık sadece şu temelden geçer (BENCE)
EN İYİ PROGRAMLAMA BİLMEKTEN... -
MaDFiuS bunu yazdı:
:)))))