Muşta Mı? Elektroşok Mu?
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------
pıçak kullan sessiz ve sakin bi yöntem :>
-----------------------------hacı böle bişi olsa direk zaten yalı arkamızda ya bişi olmaz bize küllerimizden doğarız + ki konuyada gelirsek bence muşta ama düz değil direk sivri olanları süper ;)
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
Elektroşoklu biber gazı sıkabilen 3. nesil muşta kullan :)
-----------------------------hocam böyle komik şeyler yazmayın konulara okadar çok gülüyorum ki yere filan düşüyorum millet ne oldu diyip bana bakıyor yapmayın etmeyin zor toparlanıyorum valla :D
-
muşta bulundurmanın cezası 6 aydan başlıyor... polis çevirirse yada bir dükkana girerken öterse gidersin ;)
-
insanlarda bi delikanlı olma arzusu var. yok ben dayak yerim ama laf ettirmem falan tarzı. bunlara sakın kapılma. her ne olursa olsun senin canın diğer herşeyden daha önemli. o yüzden alacaksan taser al( o elektroşok dediğiniz alet), yada biber gazı. hiç risk almaya gerek yok. bikere dikkatini dağıttınmıydı istediğin kadar döversin. muşta ile de vuramama ihtimalin var o yüzden az (yada 0 )hasar bırakan bibergazını tercih etmeni öneririm.
delikanlı olacam dövecem dayak yiyecem tavırlarına girme. sakat durumlarda kendini kurtarsan yeter.
-
alttan şok ver üstten mıştaynan vır yandan birernen gaz vir :D
-
Mu$ta mutlak saldırı-savunma aletidir ;) Elektrosok gavur icadı kısa devre fln yapar kalırsın öle :D ama musta tek arıza yapmaz ..paslanmaz bi tane alırsın torununa miras ;)
-
en temizi.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
en temizi.
-----------------------------demi hocam sokakta gezerken pantolonun arasına sokarda dolaşır :9
biber gazı diyorm hocam ben en temizi
-
verdiler zeytine zammı verdiler zammı aha sonunda millet kahvaltıda peynir ekmeğin yanına aklını koyup yiyor :)
-
elektroşoku kaça aldın??