Mustafa Özbek (Süper Vidyo)
-
-
ankarada büyük anadolu hoteline gidip 3 gün eğitim aldım bu konularda hotel özbeğin tabi semineri veren hocalarda onlardandı inşlh en kısa zamanda çıkar...
-
Mustafa Özbek o kadar serveti nasıl yapmış bilen birisi beni aydınlatabilir mi?
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Mustafa Özbek o kadar serveti nasıl yapmış bilen birisi beni aydınlatabilir mi?
-----------------------------kanal 7 yada vakit bu haberi yaptı. zaten onların ne tür haberler yaptığını biliyor olmalısınız. kemal kılıçdaroğlunada ne iftiralar attılar. özbekte konuşmasında aynen şöyle söyledi "Aman Allahım. 70 milyon dolarlık zeytinliğim varmış benim.! Yahu Allahınız kitabınız varsa bak burada 10.000-12.000 kişinin huzurunda namus sözü şeref sözü veriyorum. o zeytinliği size bağışlayacam! Allah aşkına getirin şunu bi nerede o zeytinlik ?" bu lafının özeti şu getirin isbat edin bu yalanları diyor.
buda 2. bir video http://www.youtube.com/watch?v=Q0-OLX5aamc 1:16 saniyesinde söylüyor o sözleri.
-
El-Başlık: Mustafa Özbek (süper Vidyo)
El-Yorum: süper diil
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------El-Başlık: Mustafa Özbek (süper Vidyo)
El-Yorum: süper diil
-----------------------------Siyasetinize ters düşen şeyler size göre süper değildir :)
-
el-bana göre: güzel
-
sadece bu adamın söyledikleri bana samimi gelmiyor :)
-
süper Vidyo :D video değilmi o yav :/:D :P
-
söylediklerine aynen katılıyorum . ancak bir sendikacının siyasetle uğraşması ne kadar doğrudur bilemem. bana göre sendikacılar sosyalist olmalı.
-
UNKN0WN bunu yazdı:
süper Vidyo :D video değilmi o yav :/:D :P
bu türkçe de seninki?