Müteşebbis Ruhlumusun?
-
seviye nasıl atlatacaz yav kaldı mal gibi ilk kurdugumki gibi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
çok sıkıldım ben o oyundan mal mal oyun ya :)
-----------------------------oyun mal ötesi ona bi sözümüz yokta kafayı taktım işte :)
-
oyunu kapatmıycaz sanıyorum oyun ilerliyomuş yaw kendi kendine :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
oyunu kapatmıycaz sanıyorum oyun ilerliyomuş yaw kendi kendine :D
-----------------------------kapa gitsin hocam, oyun süresine göre 2 ay hiç girmezsen ki buda 1 gün eder gerçekte , o zaman kapanıyo oyun :) her gün gir çık işte :)
3.seviyeye geçemedim ben ya ne hikmetse, 3.seviye makine alın diyo kardayım, kredi sorunum yok herşey tamam ama satın al kısmı açılmadı bi türlü :) -
Kasada trilyonlarca param var, ama mutsuzum :D
Kodumun bankası 40.000 USD kredi vermiyor, tıkandım kaldım be (:
Kredi alamadığım için son görevide yerine getiremiyorum...
-
abi kredi alıcağın zaman, işçileri çıkar insan kaynaklarından başla mesela, çıkardıkça giderin azalıyo giderin azaldıkça kredi veriyo banka..
senin gibi milyonlarımız olmasada, şirket gayet kardayken kredi almaya çallıştım vermedi bi türlü, pazarlamadan işçi çıkardıkça giderim azaldı gelirima rttı, hatta ufakta bi bug vardı sanırım, 5 ekip çalışıyosa 4e 3 e düşürüyorum param artıyo, tekrar pazarlama kısmna giriorm gene 5 ekip gözüküyo gene düşürüyorum gnee param artıyo şeklinde birüsü işçi çıkardım deartmanlardan, kredi çekmeme izin verdi snra işçileri geri aldım işe :)edit: Allah belanı virsn senin sabah kalktm gene oturdum şunun başına :)
-
keşke hiç bitmese :(
-
oyun sıkıcı yav kar olmadan harcama yapılmıyor sokacam bişiler geliştirdik
-
ayrıca hesabınızda 30bin filan para kalsın diyor hesaba parayı nereden yatıracaz ?
bide 5000 bin özel sipariş diyor onun üretimini biz mi başlatıyoruz o mu kendisi başlıyor ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
ayrıca hesabınızda 30bin filan para kalsın diyor hesaba parayı nereden yatıracaz ?
bide 5000 bin özel sipariş diyor onun üretimini biz mi başlatıyoruz o mu kendisi başlıyor ?
-----------------------------kar olarak gözüken parayı hesabın gibi düşün müdür.
siparişleri kendi başlıoz aten üretmeye sürekli üretim içinde fabrika sen elemanları çıkartmazsan tabi