Mutlaka Arşivimde Bulunması Gereken Hep Dinleyebileceğim Müzikler..?
-
Şöyle ; uzuun ve yorucu bi okul gününden sonra , sıkıntılı geçen 1 saatlik otobüs yolculuğunda dinleyebileceğim , beni benden aldı diyebileceğim , dışardan soyutlayacak müzikler istiyorum. Ama link olsun lütfen , ve topluca.
Teşekkürler.
-
http://herkesrapdinlemesin.blogspot.com/2008/01/ihtilal-tm-arklar.html
-
tşk ederim canni.rap sanırım ?
**
not : tür ayırt etmiyorum ama bazı şarkılarda çok gürültülü oluyor hoşuma gitmiyor parazit falan yapabiliyor.Aşırıya kaçan rock türü mesela sevmem.Ama bikaç avril lavigne şarkısı , şebnem ferahtan çakıl taşları falan çok hoşuma gider.
-
Loorena McKennit tavsiye ederim rahatlatıcı müzik yapar. Şahsen ben bunları dinliyorum. İlgini çekerse işte link
Winrar bir de senden dosya şifresi isteyecek o da : pcmuzik.com
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------tşk ederim canni.rap sanırım ?
**
not : tür ayırt etmiyorum ama bazı şarkılarda çok gürültülü oluyor hoşuma gitmiyor parazit falan yapabiliyor.Aşırıya kaçan rock türü mesela sevmem.Ama bikaç avril lavigne şarkısı , şebnem ferahtan çakıl taşları falan çok hoşuma gider.
-----------------------------rica hoca ne demek
bide bu var yolculuk esnalarında kendini mutlu etmen için :)
http://rapidshare.com/files/167313312/Dj_Chuckie_-_Msn_remix.mp3.html
-
süpersiniz :)
**
komedi dükkanıydı sanırım.ordaki piyanist gitarist vs herneyse ( genelde 2. arkadaş :D ) öncelikle istanbul bide diğer müziklerini istiyorum :)
neydi adı hmm.. bişey atik sanırım
-
- Dalgaların Dansı
- Kendi Başıma
- Damlalar
- İç Huzuru
- Hayatın Kaynağı
misal ben gece uyumadan hep bu müzikleri dinlerimmm , yorgunluk içinde iyi olur keman dinletisi züper bişi ama link vermicem :)
-
Otobüste dinlemek için dışarıdaki gürültüleri bastıracak bir albüm lazım. Böyle bir albüm de yeni çıktı. Replikas'ın "Zerre" albümü.. 2 Gündür aralıksız dinliyorum diyebilirim. Özellikle dışarıda dinlemek çok keyifli... Seni senden alır...
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Otobüste dinlemek için dışarıdaki gürültüleri bastıracak bir albüm lazım. Böyle bir albüm de yeni çıktı. Replikas'ın "Zerre" albümü.. 2 Gündür aralıksız dinliyorum diyebilirim. Özellikle dışarıda dinlemek çok keyifli... Seni senden alır...
-----------------------------hacı merak ettim
link verde yarın bi deniyim :)
-
ipnelikmi yapıyosunuz link vermiyosunuz :) hadi rocksz neyse de bay gizemli :| pmde attım üstelik..bidaha senden bişey istersem.. :D
-
tamam a.qq darılma aL :)
- Dalgaların Dansı
- Kendi Başıma
- Damlalar
- İç Huzuru
- Hayatın Kaynağı
Zhare
Mediafire
Alternatif Linkler