Mutsuzum.. Doya Doya Ağlayabileceğim Şarkılar ??
-
Arkadaşlar bi kız vardı fakat artık o kızın peşinden gitmeyi bırakmam gerekiyor.. mutsuzum ve duygusal .. duygularıma tercüman olabilecek ve bana tesir edebilecek bildiğiniz her tür şarkıyı yazarsanız sevinirim.. yabancı parça yazmayınız lütfen.
-
Banada doya doya ağlıyabilceğim filmler lazım
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------
Banada doya doya ağlıyabilceğim filmler lazım
-----------------------------r10.net olsaydı "hocam başka konu aç satışı baltalama!" yazılmıştı şimdi çoktan .. ama tahribat işte..
-
Veysel Saygılı Sebepsiz Boşyere dinle..
-
hakan taşıyan - sensiz 2 gün :W
ayağıma pırangalar taktılar
gözlerimi dağladılar yaktılar
2koldan 1 alnımdan çaktılar
çarmağa gerdiler sensiz 2 gün :D
-
abi aynen ya heb boyle mi olmalı bıktım vala ya bende herşeyi hazırlamıştım tam konşcaktımmm ki ! .. sevdiği oldugnu oğrendm .. :S:S :(( şu an yalın - günaydın şarkısını dinliyorumm .. ve geberiyorumm
-
arkadaşlar rapide upload edebilcekmisiniz.. p2p programlarım yok o yüzden şarkıları bulamıcam.. rica etsem rapide upload edip konu altına yazarsanız ben burdayım
-
RootB bunu yazdı:
arkadaşlar rapide upload edebilcekmisiniz.. p2p programlarım yok o yüzden şarkıları bulamıcam.. rica etsem rapide upload edip konu altına yazarsanız ben burdayım
-----------------------------hacı mp3 paylaşmak yassak zevklimp3.net den felan bak dns değiştirip gir
-
-
geberlanxD bunu yazdı:
abi aynen ya heb boyle mi olmalı bıktım vala ya bende herşeyi hazırlamıştım tam konşcaktımmm ki ! .. sevdiği oldugnu oğrendm .. :S:S :(( şu an yalın - günaydın şarkısını dinliyorumm .. ve geberiyorumm
-----------------------------benimki de beni cok ugrastırıo işi yokuşa sürüyo.. böyle yapacaksa hiç olmasın daha iyi düşündüm.. bayadır aşığım çünkü ve inan hç yardımcı olmadı bana ona açılmam konusunda.. dertliyiz be :s aglamak istiorum
-
a.q kız dibime kadar geldi ıkı kelıme etmedım ya gözümün içine bakıyor konus dıye ama bızde ıs yok