folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muzipliklerimiz.

Muzipliklerimiz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

"geçmişe bakmak" konusundan yola çıkarak, eskilere göz atayım dedim..

taa ki Casio CMD-40' ı görene kadar..

bu saatle derslerde ne dalga geçerdik hocalarla :D samsungun vcd'li televizyonları vardı.. habire cd'yi çıkartırdım.

hoca bozuk diyerekten ders işletmezdi.

varsa güzel anılar böyle paylaşalım (:

babam bunu getirdiği gün bakırköy karosele gidip amına koymuştum oranın arkadaşlar sonra attılar amk :D yürüyen merdivenleri ilk defa görmüştüm :D:D :D 8 9 yaşındaydım :)))

tv nin kodları gerekiyordu o zaman telefunken vestel sony falan alayını yüklemiştim :D

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

çok güldüm ha :D bu başlık tutar :D

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ortaokulda iş teknik dersinde kibritten ev yapmıştık a.k hiç unutmam neyse 2-3 hafta sürdü çalışma evler bitti hoca notları verdi tenefus vakti

arkadaş dedi gel lan senin şu bacayı yakalım dedim tamam kopardık evden bacayı çaktım kibriti bi uca ard arda cız cız sesler çıkıyor süper bi duygu filan

sonra baktık sönüyor o zaman kader vardı bzim sınıfta yollu'nun önde gideniydi oc baktım bali uzattı al dök dök daha uzun yanar diye tabi 

ak tam keyfini çıkarıyoz bize kader uzatmış almamak olmaz tuttum aldım bi damla dökecem sözde biraz bırakmamla komple ateş sıçradı yukarı baliyi bırakıp 

diğer kolidora attım kendimi bizim sıra ateş almıştı içerisi siyah dumanlar filan müdür geldi hademeler filan söndürdü sonra sınıfa geçtik ben ve 2 arkadaş

tedirginiz biz başlattık çünkü biri ispiyonlarsa çökecez kesin kararlıyız müdür bi geldi 'sen sen sen' üçünüz odama 

ak şaşırdım nasıl oldu nasıl anladı herif bi kerede diye neyse tutanak fırça filan bıraktı bizi dedim hocam kim söyledi size biz olduğumuzu

adam 'gidin tuvalete bakın lan ibneler' dedi bi aynaya baktık yüzlerimiz amokachi gibi olmuş :) 

güzel günlerdi lan :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

İlkokuldayken evde el şeklinde sabunluk vardı söktüm onu okula götürdüm elimi içine soktum içerden sabunluğu tutarak yürüyorum çocuğun biri geldi saatin varmı dedi benim elime saat olmuyor dedim eli gösterdim çığlık atarak kaçtı :D

buna benzer bişeydi

http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/55045_20110716014758.jpg

aklıma geldikce yazıcam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

saysam, yanyana koyup burdan aya 2 kere qider qelirsin

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

http://img197.imageshack.us/img197/1369/0345t.jpg

nedense bu karikatür aklıma geldi aq :D

bende 10 12 yaşlarındaydım sanırım tam olarak hatırlamıyorum ama, ya ramazan ya da kurban bayramıydı bunuda tam hatırlamıyorum ama, tam hatırlamıyorum ama başımdan komik bi olay geçmişti. bu kadar :D

neyse :d

bayramlardan biriydi, köydeyim kapıda geleni gideni karşılıyorum fln, tabi el öpüyorum alayından para alıyorum, yan komşu dede geldi elini öptüm 50 bin lira vermişti, onun arkasından oğlu gelmişti onunda elini öptüm, elimdeki 50 bin lirayı alıp 100 bin lira vermişti, fena dumur olmuştum aq :d

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

CiRKiN bunu yazdı:

ünideyken gece karanlıkta yürüyen bizim sınıftan bi kız arkadaşı gördüm.kızın arkasından hızlı hızlı yürüdüm

ben hızlandıkça oda hızlanıyodu en sonunda koşmaya başladım kız tedirgin tedirgin hala hızlı adımlarla kaçmaya çalısıyodu.

kıza yetiştiğimde elimi omzuna attım bi bağırdım kız çığlık atmya başlamasıyla benmde çığlıklarım başladı tabi benm ki korkudan değil kız bizim arkadas değil

yabancıymış amk. kız bayılıyo gibi oldu bi sendeledi hemen topuk koşarak ordan kaydım amk

muahahah :D

bigün yurdun çıkışında bekliyorum ayakkabılarımı bağlıyorum, arkadaş gelcek üniye gitcez

sigara içiodum döndüm bi baktım elemanın biri ayakkabılarını bağlıyo yüzü gözükmüyo

arkadaş sandım acı macı bize işler mi bacı dedim, kafayı bi kaldırdı tanımadıgım bi herif :D

öle çok oluyo bana da

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

kücük iken Ramazanda Camii ye Giderdik Namaz kilardik
    ama ne Namaz kilardik Birimiz osururdu Birimiz egilirken parmak atardi.

Bigun idaa ya girdik Hocaya Parmak atarsin Atamassin diye ve gaza geldim terafii namazina erken gittim en on siraya oturdum Hoca egilirken ben 2 adim attim hocaya parmak attim Sonucu Guzel bir Sopa oldu hem Camii Avlusunda Hemde Evde :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

küçükken elektrikli şeylere çok meraklıydım. ampüller fişler prizler filan acayip şeyler yapardım.

8-9 yaşında bi gün düğüne gitmiştik. otoparka çıktım o zamanlarda ampül lazım param yok :F 

arabalarım arka sinyal lambalarını filan hep sökmüştüm tabi o dönem arabalar eski kasa şahin filan hep kıbrıstayız.

gerçi sonradan bi işime yaramamıştı :D soketleri farklıymış mk yazık oldu okadar lamba :D

üni deyken ev arkadaşımın odasının kapı koluna traş jeli sürmüştüm kapiyi her açışında küfrederdi :D

gerçi aynısını oda bana yapmıştı :| iğrenç bişey lan :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Konu baya eğlenceli olacağından upluyorum , up up =)

Küçükken 5-6 yaşlarındayken neler yapmazdık ki , komşunun camlarına tükürür kaçardık :) Bi tekelci vardı burda ordaki bira şişelerini çalıp öbür tekelciye satardık tanesi 10 kuruştan :) O şişelerini çaldığımız adama her akşam gidip saat kaç diye sorardık adam da mesala 9 dedi bizde tam 9'da gel burnumu ye diyip gülüp kaçardık en son yaptığımızda adam bize sinirlenip kovalamıştı :) kuzenim hemen anlayıp topuklayınca adamdan dayağı ben yemiştim :)

Yine küçükken daha ilkokula başlamadan önce bizim evin önünde 150 - 200 metre bi arazi var gece sarhoşlar oturuyo falan ateş falan yaktıkları için . yerler hem kül olmuş bildiğiniz şu siyah tozlardan bi dede'de torununu getiriyor gezdirmek için adama biz beraber oynuyoruz diyip çocuğa külleri yedirirdik :) çocuk ağzından külleri çıkarmaya çalışınca ağzına iyice itip çok lezzetli eskiden bizde yiyoduk diyip kandırırdık :) en son abileri bizi baya bi benzetmişti :D :D :D

Amcamların balkonda dururken kaldırımdan geçenlere su - kağıt - peçete falan atardım sonra hemen bize kaçardım :) Ne günlerdi be

Mahalle çocuklarıyla kart , taso , misket'e ortak olurdum bugün bunlar bende kalsın diye alırdım dahada geri götürmezdim :) Çocuklar ağlaya ağlaya  anneleriyle beraber bize çıkarlardı :) Mecburen geri vermek zorunda kalırdım :D

tolgaStain tarafından 10/Ağu/13 17:30 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 7497 Toplam Mesaj: 41