MYO Bilgisayar Programcılığı
-
uzaktan eğitim harçları kalktı mı bilgisi olan var mı?
-
GUS bunu yazdı
uzaktan eğitim harçları kalktı mı bilgisi olan var mı?
devam ediyorr..
-
laf olsun diye okuyacaksanız gitmeyin. şirketin ilanından 2 yıllık mecburiyetini kaldırdım onlar yüzünden. çoğu lise mezunu çok daha iyi. hayır cmd'den ping atmayı bilmeyen adam ben yazılım okudum diyor ne yazıyosun diyorum, bilmiyorum dil diyor. sonra ben üni mezunuyum 1,500 ver diyor :)
-
Sharp bunu yazdı
laf olsun diye okuyacaksanız gitmeyin. şirketin ilanından 2 yıllık mecburiyetini kaldırdım onlar yüzünden. çoğu lise mezunu çok daha iyi. hayır cmd'den ping atmayı bilmeyen adam ben yazılım okudum diyor ne yazıyosun diyorum, bilmiyorum dil diyor. sonra ben üni mezunuyum 1,500 ver diyor :)
işi bilincede sen lise mezunusun 1200 den yukarı çıkamassın oluyor o ne olcak? Köpek gibi akşama kadar kod yazmamıza rağmen
-
GUS bunu yazdıSharp bunu yazdı
işi bilincede sen lise mezunusun 1200 den yukarı çıkamassın oluyor o ne olcak? Köpek gibi akşama kadar kod yazmamıza rağmen
şu an lise mezunuyum hocam 1,200'e bilgisayarımı açmam :) yazılım şirketindeyim projenin başındaki eleman google amcadan gelme ilk okul mezunu birisi
-
Sharp bunu yazdıGUS bunu yazdıSharp bunu yazdı
şu an lise mezunuyum hocam 1,200'e bilgisayarımı açmam :) yazılım şirketindeyim projenin başındaki eleman google amcadan gelme ilk okul mezunu birisi
Şirketlerin insan kaynaklarını diploma olmadan nasıl geçtiniz? Torpil?
-
1. Sakaryayı düşünme bile.
2. Uzaktan eğitimi tercih et derim ;) şuan bende uzaktan eğitim okuyorum.
-
GUS bunu yazdıSharp bunu yazdıGUS bunu yazdıSharp bunu yazdı
Şirketlerin insan kaynaklarını diploma olmadan nasıl geçtiniz? Torpil?
referans,proje piyasadaki çakma mühendisler ve myo mezunlarından o kadar bıkmışlardı ki laptop'umu açıp projelerimi ve referanslarımı gösterince diploma soran bile olmadı
-
evine en yakın myo hangisiyse ona git. sakın şehir dışına çıkma.
hepsi aynı bi boka yaramaz. kendi kendini geliştirmen lazım.
okula git gel notların yüksek olsun. onun haricinde okulda programlama öğrencem diye bekleme. piyasaya gir r10.net filan bedava proje yapcam de gerçek bi kaç küçük projeyi ücretsiz yap adamın bütün isteklerini yerine getir. bayağı işe yarar.
baktın yapabiliyorsun ücretli bir kaç script yaz. böyle böyle devam et.okula gidiş gelişin zaman almasın. ve şehir dışı olmasın ki kendine ayıracak vaktin olsun. ayrı ev yurt murt olmaz. evde olcaksın annen yemeğini yapcak çayını yapcak çamaşırını yıkicak sana zaman kalcak programlama için. iki yılda istediğin programlama dilini öğrenirsin. ama herşey syntax değil üstüne birde algoritma mantığnı oturtman lazım.
onun içinde farklı projelere girmen lazım.
zamanla olcak işler. direk para kazanacağın bölüm olsaydı düz mantık. herkes zengin olurdu :)
kolay gelsin.
-
up