Myousic.Me
-
Arayin Play a Basın ve dinleyin
özetle fizy gibi bir site , oldukça beğendim
Chrome eklentisi
https://chrome.google.com/webstore/detail/aojnaeockbdlkamigjfjdmhhnhiblmpf?hl=tr
Web Adresi
-
muzikolay.com rulz :B
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
muzikolay.com rulz :B
-----------------------------Veritabanımızda 'neşet ertaş' içeren kayıt bulamadık..
yaramaz hacı :(
-
DevilKingtr bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Veritabanımızda 'neşet ertaş' içeren kayıt bulamadık..
yaramaz hacı :(
----------------------------- -
muzikolay.com
sevmedim ama senin site iyimiş
-
ha youtube'da aratıp dinlemişim ha buradan ne farkı var?
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------video nun yüklnmesini beklemiyosun , otomatik 2. 3. 4. diye şarkılara devam ediyo ha bu tür bazı siteler 1 site değil bütün video izleme sitelerinde aratıp dinletio bu da öylemi bilmiyorum
-
PanxeR bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------video nun yüklnmesini beklemiyosun , otomatik 2. 3. 4. diye şarkılara devam ediyo ha bu tür bazı siteler 1 site değil bütün video izleme sitelerinde aratıp dinletio bu da öylemi bilmiyorum
-----------------------------hı peki hacım ama bu sadece youtubedan çekiyor sanırım(şimdilik) fizy varken bunu açıp kullanan var mı cidden?
-
SharpShooter bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------hı peki hacım ama bu sadece youtubedan çekiyor sanırım(şimdilik) fizy varken bunu açıp kullanan var mı cidden?
-----------------------------hocam bende samsung varken hala nokia ,iphone , lg kullanan kaldımı diyorum veya flac varken mp3 dinleyen? ama seçenekler istediğini kullanman için var
fizy i hiç sevmiyorum niyeyse artık.
-
Hocalar Müziği Açıyorum Çalmıyor Neden Sizce Ve Kullandığım Tarayıcı Mozılla Firefox 4
-
BlacKShelD bunu yazdı:
Hocalar Müziği Açıyorum Çalmıyor Neden Sizce Ve Kullandığım Tarayıcı Mozılla Firefox 4
-----------------------------chrome + eklenti ile kullanıyorum sıkıntı yok denedin mi ?