N11 Kuponu
-
Olanları ücretsiz dağıttım. Suanlık bitmiştir alan arkadaşlar iyi günlerde kullansın..
-
kalmadımı kımsede n11 çeki
-
Böyle konularda ihtiyacı olan olmayan herkes banada banada der. Umarım gerçekten ihtiyacı olan kişiler kupon temin edebilmişlerdir.
Eleştiriyi yaptıktan sonra bende isteyim düzen bozulmasın :D Discovery alacağım ağalar banada 50 tl lik kupon lazım işi ticarete dökmek isteyenlerde PM atarlarsa sevinirim.
-
Hulagu bunu yazdı
Böyle konularda ihtiyacı olan olmayan herkes banada banada der. Umarım gerçekten ihtiyacı olan kişiler kupon temin edebilmişlerdir.
Eleştiriyi yaptıktan sonra bende isteyim düzen bozulmasın :D Discovery alacağım ağalar banada 50 tl lik kupon lazım işi ticarete dökmek isteyenlerde PM atarlarsa sevinirim.
+
-
Son bi up olsun aksam alacağım kısmetse telefonu kupon olursa cok guzel olur
-
Elimde bir adet kupon var acil olarak paraya sıkıştığım için satıcam fiyatı 35 tl kredi kartına yatırmam gerektiği için bu fiyattan veriyorum yoksa daha uyguna vermek isterdim burdan birilerine facebook grubundaz yazmıştım sabah ordan SUPERBICO yazdı vebirisi daha sordu akşama 5-6 ya kadar bi ses çıkmazsa burdan isteyenle anlaşabiliriz
-
Facebook gruptaki arkadaş vazgeçmiş teklif hala geçerli almak isteyen var mı ?
-
Baracuda bunu yazdı
Facebook gruptaki arkadaş vazgeçmiş teklif hala geçerli almak isteyen var mı ?
pm attım
-
kod hala duruyor kimseninmi hitiyacı olmaz ya ne şanssız herifim ben
-
ihtiyaç oluştu elinde olan var mı başka? önceden lazım değildi şimdi kendi kuponum yetmez oldu :S