Nasıl Bilirsiniz? {Sapphire X1650 AGP 8X DDR2 512 MB}
-
Teknik Özellikler:
# 512MB bellek, 500MHz X1650 grafik işlemcisi, 800MHz bellek hızı, 12 piksel shader ünitesi ve Avivo şimdi AGP platformunda.
# X1650, yeni nesil X1600PRO’dur.
# 720p donanımsal HD desteği sayesinde 1280x720 ve altındaki çözünürlüklerde h.264 codec ile sıkıştırılmış videoları işlemciye yük bindirmeden çözebilir.
# Windows Vista Premium onaylıdır. X1650 ile AGP tabanlı eski sistemlerde 3B Aero arayüzü çok akıcı bir şekilde çalışır.
Grafik Hızlandırma Teknik Özellikleri:
# Bellek : 512MB DDR2
# Chipset : ATI Radeon X1650PRO / RV535PRO
# Çekirdek Hızı : 500MHz
# Bellek Hızı : 800MHz
# Piksel Shader Ünitesi : 12
# Vertex Shader : 5
# Bellek Veriyolu : 128bit
# Vga Slot : AGP 8X/4X
# Ramdac : 2x400MHz
# Transistör Sayısı : 157 Milyon
# Piksel Doldurma Oranı: 2 Gpiksel/sn
# Texture Doldurma Oranı : 2 Gtexel/sn
# Bellek Bant Genişliği : 12,8 GB/sn
# Soğutma : Aktif – Fan, Devir Ayarlı
3D Görüntü Kalitesi :
# Piksel Shader Versiyonu: 3.0
# Vertex Shader Versiyonu : 3.0
# DirectX : 9.0c
# OpenGL : 2.0
# Bellek Optimizasyonu : Hyper Z HD
# Full Screen Anti-Aliasing : Smoothvision HD + Adaptive AA
# Max.Multisample AA Modu : 6x
# HDR(10:10:10:2) : 16-bit integer
# TruForm : Truform 2.0
Video Kalitesi :
# Adaptive De-Interlace : Video Shader HD
# Video Hızlandırma : H.264 – HD DVD, DivX, WMV9, MPEG-2, MPEG-4, VC1
Görüntüleme Desteği :
# TV Out Desteği : Var - 1024x768
# Çift Monitör Desteği : Var - Hydravision 3
# DVI : Var. 2 adet DVI-I
# HDTV Uyumlu : Evet
# HDMI Uyumlu/ HDCP Hazır : Evet
# Dual-Link Özelliği: 1
# Doğal Görüntü Desteği : 10-bit / 1 Milyar Renk
# 3D Grafik Çözünürlüğü : 2560x1600------------------------------------
Arkadaşlar 2. el bir ekran kartı var 80 diyor sahibi, 50 ye indirdim pazarlık sonucu, nasıl iş yapar mı bu kart? performans olarak nasıldır, fiyat nasıl?
-
Yahu koca tbt de kimsenin bu ekran kartı için olumlu/olumsuz görüşü bulunmuyor mu?
-
50 tl ye almassan ayıp onu
-
iyi biliriz
iyi biliriz
iyi biliriz
helal olsun ;
helal olsun
helal olsun
el fatiha. -
öldümüşmüdürkimi?
tabi amin
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
iyi biliriz
iyi biliriz
iyi biliriz
helal olsun ;
helal olsun
helal olsun
el fatiha.
-----------------------------ne zaman akıllanıcaz bilmiyorum? ciddi konuda geyik yapmak tan ötürü banlananların haddi hesabı yokken.. neler yapıyorsunuz! adam gibi bişe soruyoruz, verdiğin yanıta bak ne boş adamsın hocam. Hiç yakışmadı sana.
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
iyi biliriz
iyi biliriz
iyi biliriz
helal olsun ;
helal olsun
helal olsun
el fatiha.
-----------------------------ne zaman akıllanıcaz bilmiyorum? ciddi konuda geyik yapmak tan ötürü banlananların haddi hesabı yokken.. neler yapıyorsunuz! adam gibi bişe soruyoruz, verdiğin yanıta bak ne boş adamsın hocam. Hiç yakışmadı sana.
-----------------------------ya hoca kusura bakma nasıl bilirsiniz diye başlıkmı olur :| cenaze imamının sorduğu soru gibi aklıma geld kartta ona layık yani alırsın üstüne yakın zamanda fatiha okursun :| nese tamam pardon yakışmadı bana bu :|
-
7 aydır kuLLanıyorum bir kere biLe sorun çıkarmadı aLırsan hiç pişman oLmazsın zamanında ücretine göre en iyi performansı sağLıyordu şimdi görünüyor ki haLa öyLe :)
+ O/C Li oLarak kuLLanıyorum fanda %100 hızda dönüor en ağır oyunLarı gtaIV NFS seriLeri vs. 1024x768 fuLL ayarLarında oynatıyor.
-
güzel kullanmışsa al.. dene bi başka pcde.
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------7 aydır kuLLanıyorum bir kere biLe sorun çıkarmadı aLırsan hiç pişman oLmazsın zamanında ücretine göre en iyi performansı sağLıyordu şimdi görünüyor ki haLa öyLe :)
+ O/C Li oLarak kuLLanıyorum fanda %100 hızda dönüor en ağır oyunLarı gtaIV NFS seriLeri vs. 1024x768 fuLL ayarLarında oynatıyor.
-----------------------------Hiç takılma donma gibi sorunlarla karşılaştın mı hocam? Sisteminin rami kaç?
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------7 aydır kuLLanıyorum bir kere biLe sorun çıkarmadı aLırsan hiç pişman oLmazsın zamanında ücretine göre en iyi performansı sağLıyordu şimdi görünüyor ki haLa öyLe :)
-----------------------------Hiç takılma donma gibi sorunlarla karşılaştın mı hocam? Sisteminin rami kaç?
-----------------------------2 GB Kingston ram var ve ne takıLma nede herhangi bir sorunLa karşıLaştım,eskiden her kuLLandığım nvidia kartta sorun çıkardı ati'yi yine sevmezdim ama sevdirdi kendini p.zevenk.