Nasıl Bir Tablet Almalıyım?
-
S3 al bir tane tabletlerle filan uğraşma . hem telefon artı tabletin özellikleri
-
VESTEL SMART TABLET çıkarmış. çift çekirdek işlemcili 10.1" . 600 liraya. test sürüşünü yaptım samsung bok yemiş.
-
site güzel olmuş hocam
-
MiLK bunu yazdı
Öncelikle selamlar :)
Beyler işim gireği bir tablet pc almam lazım ama nerden alcam ne koşullarda alcam pek bilmiyorum size de bir akıl danışayım dedim.
Öncelikle http://www.konyacigkofte.net isminde bir web sitem var, bu sitede konyadaki çiğköfte bayilerinin fotoğraflarını çekip belli bir ücret karşılığında internet sitesine ekliyorum, yarı online bir sipariş sitesi diyebilirim, ziyaretçi kişi ilçenin ardından mahalle seçip o mahalleye kimin paket servisi varsa onu arayıp sipariş veriyor işte böyle bir şey, şimdi havaların soğumasıyla birlikte çiğköftecileri bir kez daha gezmek istiyorum, sırf bu iş için canon 550d fotoğraf makinesi almıştım işin profesyonel olduğunu anlatmak va müşteriyle daha kolay anlaşma yapmak için, şimdi web sitesini ramazandan önce kurdum ufak tefek bayileri ekledim, google analytics kullanıyorum, kış aylarında web sitesinin ziyaretçisi hiç beklemediğim kadar arttı, gerek web sitesine gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılamak gerekse para kazanmak için daha fazla çiğköfteciyi gezmeli ve sistemi anlatmalıyım. Tablet olayı burada işin içine giriyor, olaya biraz daha renk katmak ve fiyatta elimi güçlü tutmak için biraz albenili bir pazarlama olmalı diye düşünüyorum, gezdiğim çiğköftecilere tabletten web sitesini, web sitesinin trafiğini, işte hangi anahtar kelimelerle web sitesine gelmiş bunu göstermem lazım.
Bu yüzden de 3G li bir tablet almam gerekiyor, sizin öneriniz ne olur? samsung galaxy tab 10.01 mi ne bunu mu alayım yoksa 3g'li bir ipad mi?
Nerede ucuza bulabilirim, turkcellden kontratlı almam mantıklı mıdır? Olay nedir ne değildir beni aydınlatırsanız sevinirim. Iphone 3GS kullanıyorum iosu severim daha önce androidli bir şeyim olmadı :) sizin öneriniz nedir?
Çok tebrik ediyorum seni :))
Holyone demiş ya büyük firmalara anlatamıyoruz diye, MiLK'in bence en büyük avantajı da firmaların büyümek için bunu yapmalarının gerekliliğini anlatmak onlara.
İpad 2 al, 3 g li, . Bi de güzel kılıf üstüne. giderkende benim düşüncem hem kartvizit götür yanında, hemde takım elbise giy. Fiyat politikanın gelip geçici-değişken olmadığını, anlaşma süresince değişmeyeceğini filan tahahüt et.
Pazarlamacılıkta bir deyim vardır, karşındakinin cebindeki para sana aittir, sen o parayı almak için bu işi en iyi biçimde yapmalısın....
Başarılar...
-
ipad 2
-
PanxeR bunu yazdı
site güzel olmuş hocam
Teşekkür ederim hacım, bu arada beyler yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım ipad retina wifi+4G aldım, birgaripaskbestesi 'nin dediği gibi daha önce söylediği sözü duymamıştım ama çok şaşırdım gerçekten :D arkadaşlarla konuşurken de derim ceplerindeki benim olan parayı almaya gidiyorum gibisinden şeyler söylerdim :)
Bu arada tablet ilk meyvesini verdi. Ipad olmadan konuştuğum bir kişi vardı ikna edememiştim, bugün bayi toplantısına gidince dönüşümler ne olacak gibisinden bir şey sordu ve analytics ile elde ettiğim anahtar kelime sonuçlarını (hangi anahtar kelimeyi yazanlar web sitesine girmiş) gösterdim ve işi kaptım :)
Bir arkadaş yazmış S3 al diye ama, note2 belki diyordum, ipad aldıktan sonra ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı. Telefonum zaten var bunu tamamen iş için kullanıyorum :) İnşallah parası tam olarak çıktığında da haber edicem.
Bu arada görüşmeye gideceğimde takım elbise giymiyorum, takım elbise giyince ne bileyim tribe giriyor insan ama klasik gidiyorum görüşmelere :)
kartvizit henüz bastırmadım kosgebden uygulamalı girişimcilik sertifikam var ocakta iş yerini açmayı planlıyoruz (e-ticaret sitesi) artık oraya saklıyorum kartviziti, şu an içinde olduğum en büyük handikap da bu, gezdiğim bazı çiğköftecilerin yeriniz nerde sorusuna cevap veremediğim için işi alamadığım da oldu.
-
Hocam eline sağlık site güzel olmuş online spariş de mahellere göre ayrılmış bende online spariş zannettim oradan 2 çiğ köte spariş etsem maraşa getirirlermi acep.
-
MİLK tebrik ederim, süper iş çıkarmışsın.. umarım istediğin şekilde devam ettirirsin.
Memento_mori tarafından 24/Ara/12 02:02 tarihinde düzenlenmiştir
Ücret konusunu nasıl düşündün belirli peryotlar da müşterilerin dönüşlerine göre tekrar ücret mi talep edeceksin ? -
Memento_mori bunu yazdı
MİLK tebrik ederim, süper iş çıkarmışsın.. umarım istediğin şekilde devam ettirirsin.
Ücret konusunu nasıl düşündün belirli peryotlar da müşterilerin dönüşlerine göre tekrar ücret mi talep edeceksin ?Eyvallah teşekkür ederim, ücret konusunda 2 yıllık reklam bedeli olarak 200 tl alıyorum. Bu ayın en sevileni ve üstteki slider da daha fazla kalmak içinse ek ücret talep ediyorum, bu arada web sitesinin sağ üst köşesinde de bir reklam alanı var oraya da kendi müşterilerimden çiğköfteci olsun olmasın farketmiyor, reklam ekleyebiliyorum bu şekilde bir çalışmam var.
-
MiLK bunu yazdıMemento_mori bunu yazdı
Ücret konusunu nasıl düşündün belirli peryotlar da müşterilerin dönüşlerine göre tekrar ücret mi talep edeceksin ?Eyvallah teşekkür ederim, ücret konusunda 2 yıllık reklam bedeli olarak 200 tl alıyorum. Bu ayın en sevileni ve üstteki slider da daha fazla kalmak içinse ek ücret talep ediyorum, bu arada web sitesinin sağ üst köşesinde de bir reklam alanı var oraya da kendi müşterilerimden çiğköfteci olsun olmasın farketmiyor, reklam ekleyebiliyorum bu şekilde bir çalışmam var.
Müşterilerinin artması dileğiyle, bu arada sık sık geçtiğim yerde çiğ köfteci olduğunu senin site sayesinde öğrendim :) ordan çiğ köfte alırsam senin siteyi dile getireceğim.. Kolay gelsin.