Nasıl Pilot Olunur , Tbt Pilotları Buraya (: ( Pilot Olmak İstiyorum...)
-
mosquit0 Hoca;) Flight Simulator X Varmi yukarida belirttim hatta not diye .) bu sadece ek yama gibi birsey onun uzerine kuruyon:D
-
pilotluğu tavsiye etmem renenin dediği gibi bi prüzden hayallerin yıkılır madem uçmayı seviyosun verilen oyunu oyna :D uçağa felan bin uçmayı seviyosun diye pilot olmak saçma gibi :|
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------
cuma günleri saat 4 buçuk gibi akşam çim sahada (eğitim fakültesinin önünde) sen mi uçak uçuyorsun rene?
-----------------------------evet cuma cumartesi pazar, 3 günde oradayız, bu günde oradaydık, yarında saat 12 1 civarı orada oluruz muhtemelen...
-
evimden izliyorum gayet güzel uçuyorsunuz. bazen okulda bir iş yoksa sizde uçuyorsanız anfi tiyatronun oralardan izlemek bile çok keyif veriyor.
-
drunkpilot bunu yazdı:
-----------------------------hava borusu mu? dalışta ağzından çıkarsa mı? abi kusura bakma ama bu duyduğum en saçma şeydi bu güne kadar.. eğer jetlerden bahsediosan o havaborusu diil kaskta bulunn %100 oksijen veren maskedir. ve onun da ağzından çıkması sen çıkartmadığın sürece çok zordur.
BURAK_X bunu yazdı:
vecihi mi olcan?:) uçmak güzeldir. ama tehlikeli yanlarıda var. mesela o hava borusu var ya, dalış sırasında ağızından düşerse felç kalabiliyormuşun
-
alacaksın 70 lik rakı dileceksin peynirini kavununu 1 saat sonra pilotsun :D
-
Gel sen bu işi unut başka iş yap :) yada uçak mühendisi filan ol. uçmasanda :D
-
ahmike bunu yazdı:
-----------------------------ya da en iyisi uçak yolcusu ol :)
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ahmike bunu yazdı:
-----------------------------ya da en iyisi uçak yolcusu ol :)
-----------------------------birinde para harcıyosun uçuyosun birinde kazanıyosun uçuyosun :D
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------alacaksın 70 lik rakı dileceksin peynirini kavununu 1 saat sonra pilotsun :D
-----------------------------1 saat bile sürmez :) konuyu açana gelince and ünisinin uçak bölümlerini bi araştır derim