folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nasilsiniz, Neler Yapiyorsunuz, Hayat Nasil Gidiyor.. Biraz Dertleselim Hocalar.

Nasilsiniz, Neler Yapiyorsunuz, Hayat Nasil Gidiyor.. Biraz Dertleselim Hocalar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

çok boktan yaşıyorum, sabah iş akşam 6 da evdeyim işte bilgisayar başındayım, eve geliyorum bilgisayar başındayım, hafta sonları kurstayım, uyku sorunlarım başladı son 3 haftadır doğru dürüst uyuyamıyorum,artık hiçbişeye tam çözüm getiremeyip mal mal hareketler yapıp kendime güldürüyorum. çok boktan yaşamaya başladım. bilgisayarım bozulmuştu 1 yıl bilgisayarsız kaldım mutluydum huzurluydum keyiflydim, ne zamanki aldım bu mereti eve o zaman bozuldu huzur keyif. birde net bağlattık durup dururken, en iyisi biraz bilgisayardan uzak durmak yoksa gidişat iyi dğeil santraller yanacak az kaldı.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

0'ı tükettim maaş kesildi.

elde avuçta bişi yok ay sonunu borç harç getirmeye calışıyoruz çok şükür onun dışında öyle büyükçe pek birşeyimiz yok.

iyileşmeye calışıyoruz bu trafik kazası biraz yıprattı ama olsun vardır bundada bi hayır..

şu anda bomboş ottan farksızım hocalar..

hepimize büyük sabır dilerim.

hakkaten cok zor zamanları oynuyoruz ( ki çoğu kişinin öyle okudugum kadarıyla )

bilmiyorum böyle nereye kadar devam edecek bu hayat  ? tabi ki gittiği yere kadar da ;

boş gitmekten sıkıldım.

biran evel düzelip işe geri dönmek istiyorum. yoksa tamamen batışları oynayacağım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kimseye inanmamayı öğrenmekle ,) hergün bişe öğreniorum çok öğrenici bi insan çıktım bu ara :D

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Aşağıda okuyacağınız yazıda yazar kendisiyle çelişebilir ve piskolojik sorunlarını size yansıtabilir. Yazar ''herhangi bir konu için'' ''hiç bir sorumluluk'' almamaktadır.

Hocam konuya yazmamak için kendimi zor tuttum ancak 3 duble rakı üstüne 2 tane kırmızı tuborgdan sonra dayanamadım yazıyorum. Hocalar hayat nasıl gidiyor sorusuna verilebilecek tek bir cevabım var o da ''gidiyor''... Nasıl gittiğini 26 yıldır çözemedim malesef. 7 gün diye tatile çıktım ve 12 gün tatil yaptım . Hayatım en güzel 12 gününü bu tatilde yaşadım . Hayal bile edemeyeceğim hatunlarla beraber oldum , harika mekanlara girdim ve çok önemli insanlarla aynı sofraya oturdum. Tatilim bitti ve şu an gerçek dünyaya geri dönmenin verdiği çöküntüyle baş etmeye çalışıyorum. Tatilde tanıştığım ve 5 gece 6 günümü beraber geçirdiğim Ukraynalı hatuna fena halde çarpıldım . Çalışmadığım her saniye onunla geçirdiğim anları hatırlayarak geçiyor ve acı çekiyorum. Skype üzerinden her gün benimle konuşmak istemesi de işimi iyice zorlaştırıyor. Tamam farkındayım imkansız bir aşk , dinler uymuyor aileler uymuyor töreler uymuyor ama gel de bunu kalbime anlat... 

En son çalıştığım iş yerinden ayrıldım ve şu an kendi işimi kurmaya çalışıyorum . Bir iş kurmanın ne kadar vakit aldığı ve bir insanı ne kadar zorlayabildiği hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Önemli değil , başa gelen çekilir en azından ele kazandıracağıma kendim kazanırım diye kendimi motive ediyorum ancak bazen o kadar zorlanıyorum ki gözümden yaş geliyor. Kesin gözüyle baktığım işler bir bir düşüyor , görüyorum ki önümde çok uzun ve kasvetli bir yol var. Bazen umudum kırlıyor ve olmayacak diye düşünüyorum ve çöküyorum , ama ertesi gün yeni umutlarla işime sarılıyorum. Kendi işiniz olduğu için özveri kapılarını ardına kadar açıp işinize odaklanıyorsunuz ve kendinize hiç zaman ayıramadığınızı görüyorsunuz. Tatil boyunca çok ciddi kilo verip vücudumu şekle sokmuştum , düzensiz hayatdan dolayı o kiloları geri aldığımı görmek beni gerçekten ruhsal çöküntüye sürüklüyor...

Bütün bunlarla uğraşmanın yanı sıra başkalarının hayatları da beni etkiliyor . Mesela ailevi sorunlar çıkabiliyor insanın karşısına . Bu konuyu çok fazla açmak istemiyorum ama ailemden birisi yanlış bir şeyler yapabiliyor ve bunun sonuçlarına ben katlanmak zorunda kalabiliyorum. Aile olduğu için bağırıp çağıramıyorsun ve hepsi içinde patlıyor. Öfken kendine geri dönüyor ve sıkıntıların en büyüğünü yaşıyorsun . Beni tanıyan bilir  , ciddi uyuşturucu sorunları olan birisiydim . Şu an temizim ama bazen öyle durumlarla karşılaşıyorum ki  üstesinden gelemediğim anlarda yarıdım için (hiç bir yardımı olmadığı hadlde) tekrar uyuşturucu kullanmak ihtiyacı duyuyorum.  Kendimi frenlemeye çalışıyorum ve şu aralar bunu başarabiliyorum . Ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum. 

Gelelim sonuca :) Hayat bazen iyi gidiyor ve bazen de kötü . Gözlemlediğim kadarıyla bu sistem sadece bana çalışmıyor , herkes için böyle . Eğer hayatın iyi taraflarını daha fazla görebilirsem iyi bir hayat yaşıyorum diyebilirim . Ama sadece sorunları görüp depresyona girersem bok gibi bir hayatım olur ve başarılı olamam. Ha diyeceksiniz ki '' lan madem bu kadar biliyorsun sen neden uygulamıyorsun ''   Kolay değil hocalar kolay değil. Hepimiz sigaranın kötü olduğunu biliyoruz ama kaçımız içmiyoruz ;)   Size bir de şarkı ekleyeyim benim gibi aşk acısı çekenlere gelsin :D

http://www.youtube.com/watch?v=FayNQo4VZr8

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

hepsini okudum tek tek, kaybedenler klubune donmus burasi. birinin dedigi gibi sadece gidiyor okadar.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:
    -----------------------------

hepsini okudum tek tek, kaybedenler klubune donmus burasi. birinin dedigi gibi sadece gidiyor okadar.

-----------------------------

Aynen hatta daha vahim .D

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

nereye gidiyor bende bilmiyorum ama kendime bir faydası olmadığı halde çabalıyorum

neden mutlu değilim ?

neden kendime vakit ayıramıyorum?

neden hep çalışıyorum ama sonu gelmıyor?

neden hep başarıya koşuyorum ama sonu gelmiyor?

bende bilmiyorum ama sadece istedeğim bir düzen

öyle gidiyor işte

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kardes askeriz kalmıs surda 38 gün zor geliyor artık. Bitsin artık diyorum. Valla insan sunu iyi anliyor hic katlanamayacak durumda olsanda lanet olsun diyor ve bugünlerde gececek hepsi su kutsal vatan icin diyorum. Yapacak bisey yok. Dayanacaz. Ve sonunda yeni bir hayat beni bekliyor. Neyse arkadaslar sabır. Herkese selam

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Hayatımdan nefret ettiğim zamanlarda yaptığım kendimi iyi hissettiren birkaç şeyden bahsetmek isitiyorum :

- Sabaha karşı kalkar abdestimi alır camiye sabah namazı kılmaya giderim.

- Hiç tanımadığım insanların cenaze namazlarına iştirak ederim.

- En yakın devlet hastanesinin acil servisinde vakit geçiririm , mümkünse hasta yakınlarıyla konuşur dertleşirim.

- Mezarlıkları gezer , mezar taşını okuduğum kişinin hayatını hayal etmeye çalışırım.

- Yere para atıp uzaktan izlerim. Alacak ilk insanın nasıl biri olacağını tahmin etmeye çalışırım.

- Bimden gofret alıp sokaktaki çocuklara dağıtırım.

- Yüksek sesle istiklal marşı okurum.

- Anneme ve babama sarılıp cep telefonumla yanak yanağa resim çekilirim.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yarın final sınavı sonucu açıklanacak. Muhtemelen büte kaldım. Hocaların soru yazmaktan aciz olduğu güya türkiyenin en iyi tıp fakültesinde okuyorum. O piçler yüzünden sağlığımdan oldum.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
Toplam Hit: 5046 Toplam Mesaj: 45