Ne Hediye Almak İsterdiniz
-
ALLAH ne verdiyse
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------
Kutengri bunu yazdı:
Tatlı bi kız gelse şöyle çıtı pıtı :) Ben geldim dese sevgililer günün kutlu olsun dese bi de öpücük kondursa.. İnsan daha ne ister lan (=
-----------------------------iğrenç cok amelece... hediye olarak değil genel olarak sölüyorum...
-----------------------------Kusura bakma da hocam tercihlerin mi farklı ? ne si iğrenç bu istediğin anlamadım.
-
Tatlı bi kız gelse şöyle çıtı pıtı :) Ben geldim dese sevgililer günün kutlu olsun dese bi de öpücük kondursa.. İnsan daha ne ister lan (=
-----------------------------hocam benim kız arkadaşım var ama gerçekten inanılmaz güzel, bundan başka hiçbirşey o insanı mutlu edemez bence :)
Eyy bayan arkadaşlar, birbirinizden hoşlandığınız ama anlatamadığınız biri varsa tam sırasıdır.evet erkekten beklemek güzeldir ama bir bayanın kibar bir şekilde böyle davranması da gerçekten sıradışı ve çok hoş olur (:
-
Gelse Seni Seviyorum Dese,
Sarılsa O An DünyaLar Benim Olur Be Hacı :/
Hediye Mediye boş işler.
Sen Ne Hediye Alırsın Desen.
Alırsam Pahalı Bir Çanta Alırım Veya Gümüş Ve Cinsi Takı Alırım
-
yahu erkek olarak ne hediye bekliosunuz ,)) o lazım bana ,)
-
Tatlı bi kız gelse şöyle çıtı pıtı :) Ben geldim dese sevgililer günün MUBAREK olsun dese bi de öpücük kondursa.. İnsan Allahtan daha nasıl bı bela ister lan (=
-
saati eğer paran varsa al iyi bi saat al şık bişi muhtemelen 200 liradan aşağı alamazsın
kazak parfüm ve türevlerinden alma bence ben hiç hoşlanmam
çok sevdiği bi yazarın kitaplarından bi seri alıp verebilirsin (çok kral olur :)
kara kalem resim tablo falan erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz
ve bence en güzel şey şudur hiç hediye almazsın sevgililer gününde kalabalık bi yere gidersiniz
alışveriş merkezlerindeki sinemalar falan olabilir ve senin üstünden onun resmi olan ve üstünde seni seviyorum yazan
t-shirtin olur mükemmel bi jest olur medeni cesaretin varsa..
-
hocalar saçmalamayın...
gözlerime bakarak bi gülümsemesi, onun varlığını hissetmek... bundan daha güzel hediye ne olabilir ki? -
Proxykaspersky bunu yazdı:
Kutengri bunu yazdı:
-----------------------------iğrenç cok amelece... hediye olarak değil genel olarak sölüyorum...
-----------------------------%100 katılıyorum..
-
Bayan mürideler için, erkeğinize erkek olduğunu hissettirecek bir hediye.. Muhtar çakmağı.. konuma bekliyorum
http://www.tahribat.com/Forum-Muhtar-Cakmagi-104195/