Ne İse Yaradığını Unuttuğum Kamerayi Satıyorum
-
Arkadadlar selam. Bir alacak karşılığı simdi resimlerini yukleyecegim kamerayi almistim zamaninda. Ancak alacagim kurtarmak adina aldigim bu kamerayi ne kullanmayi biliyorum ne de ne ise yaradigini biliyorum. Eger isteyen varsa bunu satabilirim veya arac kamerasi / ip camera ile takas edebilirim. Urunun fiyatini su bu demek istemiyorum. Ancak 6 ay once 225 tl alacaga karşılık bu ürünü aldiydim. Urun sifir ancak çalışıp calismadigini bilmiyorum. Eger alan arkadaş ta çalışmaz ise ucretini iade ederim daha once bicok modem sattim herhalde o konu bana referans olur:) resimlerini ikinci posta ekleyecegim
-
Urun çalıştı. 175 e satıyorum :)
ari41 tarafından 27/Haz/17 22:44 tarihinde düzenlenmiştir -
ari41 bunu yazdı
Resim yukleyemedim kafayi yicem
-
araç için geri görüş kamerası olsa gerek
-
Hocam bu telsiz mantığıyla çalışan gizli kamera. O gri metal kutu alıcı.
-
Kablosuz video aktarmak icin takim taklavat. Kamera ve alici var, birde transmitter olacak yani kameradan cikan goruntuyu aliciya gonderecek ikinci bir alici gorunumlu malzeme.
-
burhan808 bunu yazdı
Kablosuz video aktarmak icin takim taklavat. Kamera ve alici var, birde transmitter olacak yani kameradan cikan goruntuyu aliciya gonderecek ikinci bir alici gorunumlu malzeme.
Kameranin uzerinde kablo yani anten diye tahmin ettigim birsey var muhtemelen o goruntuyu aktariyor hocam:)
-
-
DadasAdam bunu yazdı
Hocam bu let go daki arkadas ne rakam koymus ben goremedimde :) simdi calisip calismadigina bakacam
-
DadasAdam bunu yazdı
Hocam bu let go daki arkadas ne rakam koymus ben goremedimde :) simdi calisip calismadigina bakacam
-
ari41 bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
175 yazmış