Ne İzlesek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

ilginize  ve de gosterdıklerınıze  teşekkur ederım 

2-İSLAM BİLİM ADMALARI BELGESELI 

bu belgesellerde ıcat kesıflerıyle meshur bılımadamlarına yer verılmıstır ıyı seyırler 

https://www.youtube.com/watch?v=LojCF0s-n1I&feature=youtu.be 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

peaky blinders bir solukta 6 sezon bitirdiğim dizi 

boş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı

peaky blinders bir solukta 6 sezon bitirdiğim dizi 

olay ne hocam? bende indirdim bi kaç bölüm ileri sara sara baktım da pek sarılamadım diziye belki bi şans daha vermem lazım

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Aklıma bir fikir geldi. Yazılımcı arkadaşlara tavsiyemdir. "Ne izlesek" adlı bir uygulama yazılsa ne iyi olur. Hafiften yapay zekalı olsa fena olmaz. Yani mini bir anketle nelerden hoşlandığımızı girsek. Uygulama bizim ilgi alanlarımız ve karakterimiz hakkında bilgi sahibi olduktan sonra bize özel tavsiyelerde bulunsa yani uygulama bize film ya da dizi tavsiye etse, nasıl olur?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    kuytul bunu yazdı

Aklıma bir fikir geldi. Yazılımcı arkadaşlara tavsiyemdir. "Ne izlesek" adlı bir uygulama yazılsa ne iyi olur. Hafiften yapay zekalı olsa fena olmaz. Yani mini bir anketle nelerden hoşlandığımızı girsek. Uygulama bizim ilgi alanlarımız ve karakterimiz hakkında bilgi sahibi olduktan sonra bize özel tavsiyelerde bulunsa yani uygulama bize film ya da dizi tavsiye etse, nasıl olur?

Imdb yapiyor onu (:

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo

Misfits dizisine sardım şuan, bi fırtına ve yıldırım çarpması sonrası çarpılanların farklı farklı yetenekleri ortaya çıktı, düşünce okuma, görünmez olma ve benim favorim bi kıvırcık saçlı kız var, deydiği tüm erkekler, aşırı derece kızı arzuluyor, "seni çok sikmek istiyorum, hadi hemen şuracıkda işi bitirelim" filan diyip kızı oracıkta sikmeye çalışıyorlar :D , kızda ilk başlarda durumdan memnun. bakalım ilerliyor film, sayko bi dizi.

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı

Misfits dizisine sardım şuan, bi fırtına ve yıldırım çarpması sonrası çarpılanların farklı farklı yetenekleri ortaya çıktı, düşünce okuma, görünmez olma ve benim favorim bi kıvırcık saçlı kız var, deydiği tüm erkekler, aşırı derece kızı arzuluyor, "seni çok sikmek istiyorum, hadi hemen şuracıkda işi bitirelim" filan diyip kızı oracıkta sikmeye çalışıyorlar :D , kızda ilk başlarda durumdan memnun. bakalım ilerliyor film, sayko bi dizi.

netflix'te aldım listeye hocam.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Patrick Melrose izleyen var mı?

tavsiye eder misiniz?

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

https://www.suggestmemovie.com 

Arama filtresi çok iyi bu sitenin istediğim tarzda filmleri buluyor. Ne izlesem diye bir ikileme düşünce bu siteyi ziyaret ediyorum

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
Toplam Hit: 71184 Toplam Mesaj: 160
ne izlesek