Ne Yapacaksın Yunan Adalarını......
-
vay yavrum vayy
hoca gökten mi geldin sen :)
çok güzel şeyler bunlar :) anlatım da on numara ..
belarus ve gürcistan gıdıklıyor ..
-
Hoca öyle deme Yunan Adaları da inanılmaz.İsviçre vatandaşı arkadaşım vardı geçenlerde Kaş'ın karşısında ki Meis Adaları'na gitmiş resimlerden gördüğüm kadarıyla söyleyeyim;incredible :)
-
valla gürcistana gel derim. kara yolu ile gelirsen artvin hopa sarp sınır kapısı. sınırı geçtikten sonra ha türkiyedesin ha gürcistanda. hiç fark yok. tiflis biraz farklı. başkent.batum tamamen türkçe biliyo diyebilirim.zaten özerkliği var. şehir tertemiz. her yer kalite. oteller bol. deniz şahane. kızlarrrrrrrrrrr bolllllll. batum kızları çakalllll. para avcısı. dikkat. tiflis daha lejyoner. sağlam kızlar bol. maksimum 1gün. en zorunaa..::)))))))))))))) tiflis batum trenle 10 saat. uçakla 45 dk.
anlatacak o kadar çok şey var kiii. sen ne dinlemek istersin.
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------
valla gürcistana gel derim. kara yolu ile gelirsen artvin hopa sarp sınır kapısı. sınırı geçtikten sonra ha türkiyedesin ha gürcistanda. hiç fark yok. tiflis biraz farklı. başkent.batum tamamen türkçe biliyo diyebilirim.zaten özerkliği var. şehir tertemiz. her yer kalite. oteller bol. deniz şahane. kızlarrrrrrrrrrr bolllllll. batum kızları çakalllll. para avcısı. dikkat. tiflis daha lejyoner. sağlam kızlar bol. maksimum 1gün. en zorunaa..::)))))))))))))) tiflis batum trenle 10 saat. uçakla 45 dk.
-----------------------------Öyle bir anlatıyorsun ki işi gücü bırakasım geldi.. :))
Seferi misin hocam sen?
-
bi hoş oldum sanki :)
-
adam bildiğin akıyo :D iyide hacı nerden geliyo bu bolluk işin gücün ne senin ?
-
Hacı Abi Ukrayna Hakkında Bilgi Verirmisin? Masrafları? Karı--Kız Ortamını? Artı Kalacak Yerleri Güzel Yerlerini?
-
8mm bunu yazdı:
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------Öyle bir anlatıyorsun ki işi gücü bırakasım geldi.. :))
Seferi misin hocam sen?
-----------------------------aynen bende öyle oldum.. ünive batumdamı gitsem
-
sertan_06 bunu yazdı:
caldii10 bunu yazdı:
git git. bol bol gez .......... ama giderken yanında ceviz lokum bal fındık fıstık götür.............
-----------------------------hacı ukraynada kiralar çok pahalıymış varmı öle bişey..
-----------------------------semtine baglı birsey 300 dolar falan evler esyalı ama yaşam şartları çok ucuz ama şehirine göre kiev ornek pahalı odessa ucuz ben ukraynadayım cok guzel şiddetle tavsiye ediyorum
-
by_zannoq bunu yazdı:
ronesans bunu yazdı:
anlat lan anlat heycanlı oluyo :D