Ne Yaptıysam Google Sitemi İndexlemiyor
-
Kafayı yicem...
şu an google da 4-5 sayfa indexi var ama onlar eski...900 tane ürün ekli sitede en az 600-700 sayfa indexlemesi lazımdı bu zamana kadar
yaklaşık 1 aydır ne yaptıysam google sitemi indexlemiyor...
Günlük düzenli ürün giriyorum..google add url den ekledim
robots.txt yi kontrol ettim
webmastertools a ekledim site haritası yolladım..
Bi fikri olan arkadaşlar var mı ? -
Yazılımın rss zımbırtısı yok mu hocam ? Birde sitemap adresin nedir ?
-
sitenin info'su yok gogılda :/
herhangi bi konuyu webmaster tools'dan gogıl gibi getir yapıp dizine eklesene uyarı filan verecek mi acaba
-
Google webmaster tools a giriş yap siteni ekle
orda bi tool var google siteni nasıl görüyor gösteren. yani eğer örneğin sunucun googlei botnet gibi görüp banlamışsa yada herhangi bir protokol sorunundan google siteni anlamıyorsa çok güzel gösteriyor
-
Bişeyler yaptım bakalım bi işe yarar belki.
-
sitemap
www.perpaelektronik.com/sitemap.xml
Sitenin infosu hala yok 1 ay oldu
holy hocam senin dediğin google gibi getir onuda denedim olmadı.
webmastertools da ekli sitem. site haritasıda yolladım. herhangi bir uyarısı filan da yok wmtools da anlamadım gitti.
aynı scripti bir cok sefer kullandım 3-5 güne index alıyordu..bunda nedense indexletemedim gitti.
Araştırıyorum sagda solda google bu sıralar cok dengesizlik yapıyor.kafa oynayan siteleri siliyor sacma sapan siteleri ilk sıraya filan tasıyor..
çözemedim gitti.
acaba hosting ip si banlı filan mı ? ip nin banlı olup olmadığını nasıl analrım acaba ?
swordfish tarafından 02/Ağu/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu script komple ingilizceydi kendim türkçeleştirdim onla alakası olabilir mi acaba ?
-
robots.txt dosyasının içindekileri yapıştırsana bi.
-
itfaiyeci bunu yazdı
robots.txt dosyasının içindekileri yapıştırsana bi.
User-agent: * Disallow: /images/thumbnails/ Disallow: /app/ Disallow: /design/ Disallow: /js/ Disallow: /var/ Disallow: /store_closed.html
-
bi sıkıntı yok. başı çeken 10-15 sosyal imleme sitesine anasayfayı imlemeyi dene. domainin banlı olma ihtimali var mı?
-
itfaiyeci bunu yazdı
bi sıkıntı yok. başı çeken 10-15 sosyal imleme sitesine anasayfayı imlemeyi dene. domainin banlı olma ihtimali var mı?
hangi imleme siteleri mesela hocam ?
birde domain banlımı nasıl ogreniriz ?