Ne Yaptıysam Hitler Çok Düşük?
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
eğer google da üst sıralara çıkmak istiyorsan; sitedeki filmler hakkında kritik yaz.
ama özgün olsun oradan buradan çalma. oku, izle aklında kalanlarını yaz. copy paste yaparsan hiç bir işe yaramaz.
-----------------------------kritik derken tam oalrak hocam?
-
yahudileri kıydıktan sonra yükselemedi bi daha ...
-
xursi bunu yazdı:
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama .. bende Hitler anladım :D:D Hitler olan hitler:D:D:D|
-----------------------------bende :D :D :D
bu arada site güzelmiş facebook da dolanırsa baya artar kanımca...
-
cok yavas ... bilmiyorum etkisi varmidir ama..
-
backlink backlink backlink
-
dai seo kas :D
1000 de olan tekilim 2000lere çıktı :D
ayrıca pr ve backlink kasmanı öneririm.
-
bu tip sitelerden çok fazla var hocam biliyorsun.ismi duyurmak için farklı şeyler gerek..seo da lazım
-
DeaD_BY bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
eğer google da üst sıralara çıkmak istiyorsan; sitedeki filmler hakkında kritik yaz.
ama özgün olsun oradan buradan çalma. oku, izle aklında kalanlarını yaz. copy paste yaparsan hiç bir işe yaramaz.
-----------------------------film hakkında kendi yorumunu yaz. şöyledir böyledir. mesela iyikotufilm.com buradaki kritikleri görebilir fikir sahibi olabilirsin.
-
pessimist bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------film hakkında kendi yorumunu yaz. şöyledir böyledir. mesela iyikotufilm.com buradaki kritikleri görebilir fikir sahibi olabilirsin.
-----------------------------eyv hocam önerin için yorumları ekliycem..
-
hacı millet napsın yabancı filimleri + turkce yabancı die bi kategoride göremedim buyuzden fazla rabet gormuyor olabilir