Necmettin Erbakan Vefat Etti
-
geleceğin başbakanıydı.
-
Selam bunu yazdı:
-----------------------------
Andrei bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
Türkiye halkı gelmiş geçmiş en büyük liderini kaybetti. Başımız sağolsun, Allah bizi onun yolundan yürütsün...
"gelmis gecmis en büyük lider"'i ? tartısma ortamı yaratmak istemem ama bunu yürekten söylememissindir umarım.
bana göre de büyük lider Ecevit veya bir baska eski basbakan olabilir; lakin bizim yolundan gitmemiz gereken tek ve en büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'tür, bir baskası degil.
kimi Che yi örnek alır kimisi Erbakanı kimide Atatürk'ü, bırakında insanlar kimi örnek alacaklarına kendileri karar versin..Erbakanı ne kadar tanıyor biliyorsunuzda trilyonlarımızı yedi süpürdü diyorsunuz ? 28 şubatı yorumculardan kaçı yaşadı, kaçınız o zulme maruz kaldınız, kaçınızın babası sakkalı diye gecelerce kodese tıkldı ? hangi yakanınızın siyasi yolu kesmek için kayıp tirilyon davası çıkarıldı..
yaş itibariyle ozamanlara ya aklınız ermiyor yada araştırmadan bol keseden sallıyorsunuz.. kulaktan dolma saçma sapan laflar edeceğinize, hayırla yadedin, etmeyeceksenizde alemi islama hizmet edenede salyalarınızı bulaştırmayın.
sizin sevdiğiniz lider hakkında başka biri böyle salyalar savursaydı tepkiniz nasıl olur ?
"siz başkalarının sevdiklerine hakaret etmeyinki, onlarsa sizin sevdiklerinize (mukaddesatınıza küfür etmesin"
şuursuzluğun alemi yok.
-----------------------------28 şubat zulmü afjakfjasfaj :D neremle güleceğimi şaşırdım. Hâla mı madursunuz?
-
hackworm bunu yazdı:
geleceğin başbakanıydı.
-----------------------------150 yasına geldiginde falanmı?
-
seçimden bir hafta önce vefat etseydi S. partn oylarını ikiye katlardı.
-
Allah rahmet eylesin.
-
seadog bunu yazdı:
Türkiye halkı gelmiş geçmiş en büyük liderini kaybetti. Başımız sağolsun, Allah bizi onun yolundan yürütsün...
-----------------------------biz en büyük liderimizi 1938 de kaybettik.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Amin.
-
IRET bunu yazdı:
Selam bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
"gelmis gecmis en büyük lider"'i ? tartısma ortamı yaratmak istemem ama bunu yürekten söylememissindir umarım.
bana göre de büyük lider Ecevit veya bir baska eski basbakan olabilir; lakin bizim yolundan gitmemiz gereken tek ve en büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'tür, bir baskası degil.
kimi Che yi örnek alır kimisi Erbakanı kimide Atatürk'ü, bırakında insanlar kimi örnek alacaklarına kendileri karar versin..Erbakanı ne kadar tanıyor biliyorsunuzda trilyonlarımızı yedi süpürdü diyorsunuz ? 28 şubatı yorumculardan kaçı yaşadı, kaçınız o zulme maruz kaldınız, kaçınızın babası sakkalı diye gecelerce kodese tıkldı ? hangi yakanınızın siyasi yolu kesmek için kayıp tirilyon davası çıkarıldı..
yaş itibariyle ozamanlara ya aklınız ermiyor yada araştırmadan bol keseden sallıyorsunuz.. kulaktan dolma saçma sapan laflar edeceğinize, hayırla yadedin, etmeyeceksenizde alemi islama hizmet edenede salyalarınızı bulaştırmayın.
sizin sevdiğiniz lider hakkında başka biri böyle salyalar savursaydı tepkiniz nasıl olur ?
"siz başkalarının sevdiklerine hakaret etmeyinki, onlarsa sizin sevdiklerinize (mukaddesatınıza küfür etmesin"
şuursuzluğun alemi yok.
-----------------------------28 şubat zulmü afjakfjasfaj :D neremle güleceğimi şaşırdım. Hâla mı madursunuz?
hala mağduruz.. ne o şaşırdınmı.. 2000 de kazandığın okula gidememek ve bunun akabinde dersane üstüne dersaneye gitmeklede o lanet olası kat sayıya takılıp kalmak ve aof ye talim etmek..askeri okulla girmek istersin baban hacı giremessin, polisliğe baş vurusun annen baş örtülüdür diye kapıdan geri cevrilirsin.
düz liseden mezun olup senden daha az puaan alan arkadaşın üniversiteye giderken sende bir İHL li olarak ardından baktınmı ?
eskisi kadar zulüm yoktur belki.. amaa o dönemin izlerini taşıyan onbilerce genç var..
insan olan ağzıyla güler, sen nerenle gülersin bilemem ....
hadi yol al bakimm
-
Hakaret etmeden devam etsin beyler konu.
-
müridler bırakın kavgayı ölünün arkasından iyi cümleler kurulur eğer rahmetli hakkında iyi düşünceleriniz yoksa kendinize saklayın kültürümüzde bu böyledir.
Öncelikle Allah rahmet eylesin. Zeki bir insandı aklımda kalan en önemli özelliği bu. Milli bir dava güdüyordu. Benim gözümde Atatürkçü ve vatanseverdi. Cumhuriyet konusunda pek sıcak değildi kendine göre daha başka bir yönetim şekli ülke için en iyisi olandı.
Tartışılabilir her sistemin eksileri artıları mutlaka vardır. Onu destekleyenler pek anlayamıyorlardı galiba ya da çok uç noktadakiler mecburen kendilerine en yakın gördükleri için destekliyorlardı. En önemlisi şimdiki "müslüman hükümet" gibi yiyici değildi. Zaten kopuş burdan başladı erbakan bunları palazladırmaya izin vermediği için kaos yaratıp koptular.
Kadrosu çok yetişmişti ve özellikle girişimcilik ve ekonomi konusuda çok iyiydi bildiğim kadarıyla.
Benim görüşüm hakkında pek tutarlı konuşmasada ben onun vatanseverliğinden milliliğinden bağımsızlığından şüpe etmedim hiç. Mekanın Cennet olsun Erbakan Hoca.