Neden Anti-Sosyal Olunur.??
-
heheh Nickimyok son noktayi koymustur :) aynen öyle
-
REal_Kurd valla dedin tam anlamiyla yannis desem benim espirilerime genelde guler millet tipimde iidir gavur kizlari begenir ama gel gorki genede assosyaliz nolcak simdi :)
-
otobuste en arkada cafede en dipte oturmak benim seçimim ve bu şarkıyı benimle birliklte söliicek kimse yok
aşşaa yukarı böle bi cümleydi hatırladıım, bi kitaptan
-
Almanyada AZiiiiiiii diyolar :D
-
nickimyok bunu yazdı:
Evinde ADSL varsa
Tahribat a takılıosan
klavyeyi en az 8 parmak kullanıosan
Günde en fazla 2 saat dışarı çıkıosan
Ehliyetin yoksa
Sevgilin yoksa
dışarı çıkman için bi sebep yoksa
Asosyal olursun:)
nicksiz arkadaş bu şartlar bende mevcut sevgilidie geçen gün gitti..ama ben oldukça sosyalım...bence kendimizi programlamamız gerekir...mesela pc başında kalacağmız vakit aralığı saatakşam 8 den sabaha karşı 4 e kadar olur....sonra 10 a kadar uyu...11den saat akşam 8 e kadar sosyal ol..ben böle yapıyorum.....bu arad nicksiz çok sevdiğim commandos 2 cd'm çizilmişti çalışmıyordu..arktık çalışıyor HEYKELİ DİKİLECEK ADAMSIN :))
-
asosyal olmaya gerek yok şart değil yani :) ben gayet sosyal bi insanım anti-sosyal tiplerdende nefret ederim (asosyal deil anti-sosyal)
-
ben sordum asosyal lerde ( anti-sosyallerde) senden nefret ediomuş:D
-
ir2 social adam olm sinema neyim her bişe var adamda karizma da var daha ne istesin :D
-
ben hayatım boyunca asosyal oldum. Ne adsl vardı o zmanlar ne bılgısayar. 7 yasından berı annemler gezmeye felan gıttıgınde aksam tek basına evdetakılmayı tercıh eden bı ınsan olmusum ben.
Sımdı evlendım barklandım cocuum felan oldu zorla sosyallestıryolar benı zoruma gıdıyor ama bu yastan sonra... -
Abi yok pc başında oturuyoruzda ne oluyor millet deli danalar gibi futbol oynuyorda ne oluyor,Antisosyal falan diiliz öle pc başında antisosyal olunmaz.
Toplam Hit: 8387 Toplam Mesaj: 34