Neden Bi İşe Konsantre Olamıyoruz?
-
şeyini düşünmüyorsan konsantre olmuyorsun demektir.
moral motivasyon ile alakalı hocam,
-
önüne başaramayacağın bir hedef koy ve başaracağına inandığını psikolojine kazı ve kendini gaza getir. ailenle bile görüşsem iyi olur senin ders psikolojine destek olmaları amacıyla :)
-
k2ankaya bunu yazdı:
-----------------------------
DiKeyEy bunu yazdı:
yada fizikötesi bi salaklıkla(umutla) ben bi gece kala çalışmaya başlar sabaha kadar 328738376783 iş yaparım sabahta o işi başarırım gibi bi yanılgısı(umudu) varsa
ahanda ben 1 senedir bitiremediğim mat2 yi son 10 günde bitireceğime dair bi umudum var hemde baya baya inanıyorum yani çok garip :/
-----------------------------insan en kolay kendini kandırır gayet normal :)
-
seadog bunu yazdı:
Hoca sorumluluk duygun yok. Bir şekilde acilen bu duygudan temin etmelisin.
Katılıyorum da hocam nasıl olacak bu iş
En büyük sorumluluk alma yolu Evlenmektir bence
Evlensinmi adam bunun için? -
okulu 2 sene uzatmış biri olarak senin derdinden en iyi anlayanlardan biriyim diyebilirim. sen ne yaparsın bilemem ama ben okula gitmem konusunda hergün kendimi ikna ediyordum. hayatına bak kendini ikna edecek birşeyler illaki bulursun. ben kendimin ve ailemin girdiği mali krizlerle kendimi ikna ediyordum daha fazla okulu uzatamam diye. ne diyim bak işte...
-
concerta diye bi hap var, dikkatsizliğe birebir...
-
Yasadıgım problemlerın en buyugudur bu.
Ders calısmama sonucu 18 dersin 6 sından kalmamla sonuçlanmıstır. -
bunun bi çok sebebi olabilr sorumsuzluk, gerçekten o işi yapmak istememe,alternatif olarak kafanda daha ii şeyler bulabilme,yapabileceğin halde üşenip istememeye werme gibi bunun nedenide sende sonucuda aslında o anlarda ya bırak salla boşwer cümlesinede içten içe ihtiyaç duyuyo olabilrsin mantıksızlığa destek gibi çoğumuz bunu yaparız
-
montla sıçtın mı :D
-
Bende bır ara ritalin risperdal kullanıyordum. Bunların yanında bırde sınır ıcın hap kullanıyodum. Sana tavsıyem ne olursa olsun zaten pskiyatr'da solemıstır o hapları dırek bırakma. doktor kontrolunde bırak ve doktora gıtmeyıde bırakma cıdden dengen bozulur anlayamassın ne hale geldıgını :)
Bu calısma ıstegı hem bır amacın olmamasından hemde ders calısmanın hem arkadas ortamında hemde toplumda "böö, öcü.kaka" gibi gosterılmesı . Ders calısmayı sevmen gerek sevmessen ne olursa olsun yapamazsın. Yenı bırseyler ogrenmekten zevk almak gerek kısacası.