Neden Oyun Konulu Ya Da Anime Konulu Filmler Böyle Yapılmıyor ?
-
Arkadaşlar birçok oyun konulu ya da anime konulu film var, ama bunlar ne yazıkki filme çevirme esnasında çok kötü oluyo istenileni veremiyor... anı tadı tadı yakalıyamıyoruz... bunun en büyük örneği son günlerde verebileceğim avatar : son hava bükücüdür... ya da oyun dünyasına adını altın harflerle yazdırmış metal gear solid serisinin filmi... bunun gibi bir çok örnek sayabilirim
oyun konusunda inanılmaz manyak biri olduğum için( 15 yaşımdan beri ay da en az 2 oyun bitiririm) hep aklıma bu tarz hayal kırıklığı yaratan filmleri görünce oyunların ara sahnelerindeki yüksek poligonlu videolardan yapamazlarmı bu filmleri diyorum... bu altta paylaştığım video tam anlatmak istediğim gibi değil ama bir fikir vermesi açısında paylaşıyorum... yüksek çözünürlüklü izlersenir demek istediğimi daha iyi anlarsınız...
televizyoncu , filmci arkadaşların yorumlarını bekliyorum... tabi diğerleride fikirlerini yazssınlar :)
(Aradaki videolar gibi- oyun esnasındaki gibi değil poseidon dağdan düşmesi filan.. gibi yerlerdeki gibi ya da baştaki poseidon'un atlarının ölmesi gibi )
http://www.youtube.com/watch?v=xEQc8n-844k
http://www.youtube.com/watch?v=vyMQPcaaSu4&feature=fvst
-
Cool gods are killed but Justin Biber is still alive.
bu yoruma bittim :D
Warcraftında filmi çıkacak ama onuda animasyon yapmayacaklarmış. Ayrıca bu direk oyundan görüntü.
-
Sadece oyun anime değil kitap dan oluşturulmuş filmler kitabı okuyana kötü geliyor.
-
code_46 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar birçok oyun konulu ya da anime konulu film var, ama bunlar ne yazıkki filme çevirme esnasında çok kötü oluyo istenileni veremiyor... anı tadı tadı yakalıyamıyoruz... bunun en büyük örneği son günlerde verebileceğim avatar : son hava bükücüdür... ya da oyun dünyasına adını altın harflerle yazdırmış metal gear solid serisinin filmi... bunun gibi bir çok örnek sayabilirim
oyun konusunda inanılmaz manyak biri olduğum için( 15 yaşımdan beri ay da en az 2 oyun bitiririm) hep aklıma bu tarz hayal kırıklığı yaratan filmleri görünce oyunların ara sahnelerindeki yüksek poligonlu videolardan yapamazlarmı bu filmleri diyorum... bu altta paylaştığım video tam anlatmak istediğim gibi değil ama bir fikir vermesi açısında paylaşıyorum... yüksek çözünürlüklü izlersenir demek istediğimi daha iyi anlarsınız...
televizyoncu , filmci arkadaşların yorumlarını bekliyorum... tabi diğerleride fikirlerini yazssınlar :)
(Aradaki videolar gibi- oyun esnasındaki gibi değil poseidon dağdan düşmesi filan.. gibi yerlerdeki gibi ya da baştaki poseidon'un atlarının ölmesi gibi )
http://www.youtube.com/watch?v=xEQc8n-844k
http://www.youtube.com/watch?v=vyMQPcaaSu4&feature=fvst
-----------------------------avatar ın animasyonundan nefret eden biri olarak filmini beğendim , benim asıl merak ettiğim bazı şeyler için niye çok beklendiğidir ?
orjinal bir senaryoya sahip half life in filmini quentin tarantino çekecekti heralde bunu en iyi o yapardı ama proje iptal oldu ne bekliyorlar milletin oyunu unutmasınımı yoksa yönetmenin ölmesinimi ?
diğer yandan niye orjinali kadar etkili olmuyor dersen oyunu veya çizgi filmi yapılan şeyleri yaratanlar ile filmi yapanlar farklı kafaya sahip
mesela bir yüzüklerin efensini ele alalım başka bir yönetmen bambaşka çekecekti belkide para basan proje 1. film den sonra iptal olacaktı ayriyetten
oyunları bence beş para etmez yapıldı
hepsi uyumlu oldugu zaman başarılı olabilir bunun örnekleride azdır yani şuan aklıma gelmiyor ayrıca call of duty özellikme mw1 ve mw2 direk film yapılabilinecek senaryoya sahipler :)
değerlendirseler ya
-
VBDream bunu yazdı:
Warcraftında filmi çıkacak ama onuda animasyon yapmayacaklarmış. Ayrıca bu direk oyundan görüntü.
-----------------------------2013de warcraftın filmi. hikaye dehşet, oyuncular sıçmazsa çok sağlam film olur bence.
-
ulquiorra bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------2013de warcraftın filmi. hikaye dehşet, oyuncular sıçmazsa çok sağlam film olur bence.
-----------------------------warhammer pek iyi degildi bu ii olsa bare ?
-
assasin veya god of war dan iyi fil çıkar bence
-
okumadım ama taktir ettim
-
prince of persia güzeldi mesela lakin avatar bildiğin 20dk dan sonra kapadım dahada izlemedim bok gibi geldi bana
-
http://www.youtube.com/watch?v=oh-roZLH61c
işte bunun gibi olsun diyorum yani world of warcraf filan da çıksa yada avatar son hava bükücü filanda olsa benze böyle olmalı...
burdaki videonun çözünürlüğü biraz düşük. ben oyunu ps3 te bitirdim... inanılmaz bir kalitesi var videoların... neden böyel yapmıyorlar sinemaları açıkcası bilimiyorum.. ? bence normal sinemada yapılabilir... illa oyun anime olucak diye bir kural yok..
bu veridğim videoya oyun dünyasının bir numaralı oyunu metal gear solid dir.
-
hss e küfür etsem beni duyar mı acaba?