Neden Pahalı Cep Telefonu Kullanıyoruz?
-
usta ben telefonda kamera ararım 2 yıldır sony ericsson saito kullanıyorum 12.1 mp kamera wifi var internet güzel herşey güzel daha lükse gerek dymuyorum 400tl lik telefon hertürlü işimi görüyor bide mesajlaşmak için konuşmak için 6310i var tamam yeter
-
ayda 10.000 tl kazanan, yada t.şaklı bi iş adamı 3310 kullansın o zaman. sosyal statüyle de alakalı birşey. bulunduğun ortam, yaptığın iş.
/yukardaki yorum atan birine istinaden yazdım.
HolyShit tarafından 18/Eki/12 11:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Yaw hacılar herkez artıslık vs olarak nıtelendırmıs te ne alaksı var :)
JiggSaw tarafından 18/Eki/12 11:26 tarihinde düzenlenmiştir
Bu iiş bırazda zevk tarz meselesı degıl mı?
Ben iphonumu hiçbir zaman karızma olsun dıye :P bara gıdıp masaya koymak ıcın kullanmadım :D
Yada diğer kullandıgım sızın ''LÜKS'' dıye tabır ettıgınız cıhazları...
Tamamen zevkıme uydugu ıcın , kullanımı hosuma gıttıgı ıcın , işimi gördügü için vs kullandım...
En son iphone sattım şarjı cabuk bıtıyor , evde , arabada , işte sarj etmekten bıktım dıye gittim kullanımı kolay dıye Nokıa C5-00 aldım ...
Şimdi S3 alıcam ... Neden alıcam?
Bu bokıa da maıllerıme bakamıyorum , s*k gibi yavas donup duruyor , ekran kucuk belkı dıger cıhazlardan alıştım buyuk krana o yuzden , cıhaz yavas , kamera ıyı dgıl net degıl çekimler hosuma gıtmıyor sözde 5 mp ama fıss ve belkı de bana oyle denk geldı 1 aydır kullanıyorum en az 3 kere cebımde kapanmıs olarak buldum kendısını ve 7 - 8 kere elımde ıslem yaparken (Mesaj , internet , vss) restart yaptı kendıne ...
Bunun şımdı nerde kaldı kı artıslıgıne kullanımı? -
4-5 senedir satmaya kalksam 20-30 tl etmiycek telefon kullanıyodum. 5-6 senedirde telefon almak istiyorum ve son olarak 2 gün önce kendime s3 aldım kendimi ödüllendirdim çok mutluyuz
-
Babam verse parayı iphone 5 de alırız da yok işte :) yani param olsa çekinmem alırım yokki alamıyorum
-
para var huzur var :D şaka bi yana kullanımı için aldım ben 600 - 700 liralık telefonu bütcem yetse s3 alırdım ama yetmedi
3310 da 8mp kamera varda biz mi almadık :D
-
hocam emin ol dolmuşa bindiğimde herkes çıkarıp dokunmatik ekranına dokunup bişeyler yaptıgı için benimde olsun istedim
ilk once 400 liralıklara baktım sonra tatmin olmadım gittim s2 aldım pişmanmıyım hayır değilim amatamamiyle popülerite ve özentilik
yani benimkisi oyle oldu
-
beni bilgisayarcıyım o yüzden son model olması lazım işimin eri gözükmek için
-
Atalarımızın söylediği güzel bir söz geldi aklıma başlığı görünce,
Ayranı yok içmeye, atla/tahtırevanla gider sıçmaya.
-
asgari ucretle 2000 liralik telefon alan beden iscisi adam karizma olsun diye aliyordur ve zkilmeye mustehaktir. onun disinda bu akilli telefonlar is sahibi, yogun calisan ve zaman problemi olan insanlar icin el, kol vazifesi goruyor.