folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Neden Yahudiler Çok Güçlü Ve Müslümanlar Çok Güçsüz? (Makale)

Neden Yahudiler Çok Güçlü Ve Müslümanlar Çok Güçsüz? (Makale)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galip
    galip's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

hayatta tek yol gösterici bilimdir fendir bunun haricinde yol gösterici arayanlar ahmaktır , cahildir veyahut satılmıştır. 

akıllı mü'min arkadaşın biri nietzsche yi örnek vermiş , arkadaşım ne alakası var ? adım gibi eminim tek satır nietzsche okumadığına ayrıca 

medeniyet öyle bir ateştir ki dışında kalanı yakar , mü'min toplumlar yanmaya yok olmaya mahkum. 

bir diğer mü'min bilime canavar demiş ama kabul etmiş pek mukaddes dinine ters olduğunu , demek senin dinin dünyaya ters arkadaşım 

dinimizi bilmiyoruz demiş birisi , benim dinim olduğuna sen nasıl hükmettin onu merak ediyorum ?

hiç tartışmayalım , bedevinin binlerce senelik kitaplarında aramaya devam edin gerçeği , düşmanlarınız aşağıladığınız o bilim sayesinde bir yerlerde bir düğmeye basacak ve o uyduruk arapça kitapların dibinde mezarlarınızı bulacaksınız , ama eminim cennete gidip huri sikeceksiniz , sizin için sorun olmamalı 

"gelişmiş toplumlar dindar oldukları için değil dine rağmen gelişmiştir" batı toplumları  ne zamanki o kilise denen sefilliği hayatından çıkarmayı "kısmen" başardı ozaman nasıl bir dünyada yaşadığını , nasıl yaşamını sürdürebileceğini , nasıl gelişip güçlü olabileceğini idrak edebilmiştir. 

ama görüyorum ki, biz dahil müslüman tüm toplumlar yaşamayı pek haketmiyoruz , adam ota boka ilimünati diyor nietzsche diyor ( artık nerden duyduysa ) şu anda içinde bulunduğun ahval ve şerait konusunda , götüne giyecek donun olmaması konusunda "pek mukaddes" kitabında ne yazıyor , rahman ve rahim tanrın ne yapmayı düşünüyor ? 

kardes bişeler sallamıssın kafana göre bu  söylediklerinle bağdaşmıyor  sen dinsiz olabilirsin ama konusmalarına dikkat et karsı tarafın dinsiz oldugunu nerden biliyorsun   ve güç olarakda dünyanın en güçlü müslüman devletiyiz allahın izniyle eskı gücümüze döneceğiz öle bi köşeden düğmeye basmayla olmuyor bu işler 

tek türkiye neye  yetsin Tüm dünyaya karsı .kuran-ı kerim kitabımızla durmak yok yola devam .."MÜSLÜMAN TÜRKLERİN GELECEK NESİLLERİNE ELLERİNDEKİ KUR'ANI ANLAMAMALARINI SAĞLAMALI VE BAĞLARINI KOPARTMALIYIZ. masonlugun ana temeli kurulusundaki gerçek MASONLARA KARSI UYANIK OLMALIYIZ..OSMANLININ ADALETİ TÜM DÜNYAYA YETER KÜLLERİMİZDEN DOĞUYORUZ .

üç yıl kapımda baktığımım köpeğim memati bile terk etti gitti.2013 çok şey öğrendim çok şey kaybettim >>>(((:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

galip bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

hayatta tek yol gösterici bilimdir fendir bunun haricinde yol gösterici arayanlar ahmaktır , cahildir veyahut satılmıştır. 

akıllı mü'min arkadaşın biri nietzsche yi örnek vermiş , arkadaşım ne alakası var ? adım gibi eminim tek satır nietzsche okumadığına ayrıca 

medeniyet öyle bir ateştir ki dışında kalanı yakar , mü'min toplumlar yanmaya yok olmaya mahkum. 

bir diğer mü'min bilime canavar demiş ama kabul etmiş pek mukaddes dinine ters olduğunu , demek senin dinin dünyaya ters arkadaşım 

dinimizi bilmiyoruz demiş birisi , benim dinim olduğuna sen nasıl hükmettin onu merak ediyorum ?

hiç tartışmayalım , bedevinin binlerce senelik kitaplarında aramaya devam edin gerçeği , düşmanlarınız aşağıladığınız o bilim sayesinde bir yerlerde bir düğmeye basacak ve o uyduruk arapça kitapların dibinde mezarlarınızı bulacaksınız , ama eminim cennete gidip huri sikeceksiniz , sizin için sorun olmamalı 

"gelişmiş toplumlar dindar oldukları için değil dine rağmen gelişmiştir" batı toplumları  ne zamanki o kilise denen sefilliği hayatından çıkarmayı "kısmen" başardı ozaman nasıl bir dünyada yaşadığını , nasıl yaşamını sürdürebileceğini , nasıl gelişip güçlü olabileceğini idrak edebilmiştir. 

ama görüyorum ki, biz dahil müslüman tüm toplumlar yaşamayı pek haketmiyoruz , adam ota boka ilimünati diyor nietzsche diyor ( artık nerden duyduysa ) şu anda içinde bulunduğun ahval ve şerait konusunda , götüne giyecek donun olmaması konusunda "pek mukaddes" kitabında ne yazıyor , rahman ve rahim tanrın ne yapmayı düşünüyor ? 

kardes bişeler sallamıssın kafana göre bu  söylediklerinle bağdaşmıyor  sen dinsiz olabilirsin ama konusmalarına dikkat et karsı tarafın dinsiz oldugunu nerden biliyorsun   ve güç olarakda dünyanın en güçlü müslüman devletiyiz allahın izniyle eskı gücümüze döneceğiz öle bi köşeden düğmeye basmayla olmuyor bu işler 

tek türkiye neye  yetsin Tüm dünyaya karsı .kuran-ı kerim kitabımızla durmak yok yola devam .."MÜSLÜMAN TÜRKLERİN GELECEK NESİLLERİNE ELLERİNDEKİ KUR'ANI ANLAMAMALARINI SAĞLAMALI VE BAĞLARINI KOPARTMALIYIZ. masonlugun ana temeli kurulusundaki gerçek MASONLARA KARSI UYANIK OLMALIYIZ..OSMANLININ ADALETİ TÜM DÜNYAYA YETER KÜLLERİMİZDEN DOĞUYORUZ .

hala anlayamadınız devletin dini olmayacağını dimi ne külü amk isteyen ne olursa olur sanane anlamıyorum herkesi kendiniz gibi düşünmeye zorlama çabanızı farklı görüşlerin olmadığı bir ülke sevdanızı gözlerinizi açın artık o dedikleriniz 15. 16. yüzyıllarda kaldı.tayyibin oğlunu koyalım başa hadi deseler destek verirsiniz kim bilir deliriyorum şöyle döl israfı yorumlarını görünce amk ülkenin mına koyuyosunuz siktirin gidin güzel ülkemden

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galip
    galip's avatar
    Erkek

kardes osmanlı diyince neden bozuluyorsun  bu  sitede ne çok dinsiz var  bukadar din düşmanı olmayın .ve ben kimseyi aynı düşünmeye zorlamıyorum zorladıgım bi yer varsa söle  adam sallamıs bişey bilmiyor kitab hakkına zoruna gitmesin ama bu ülkenın %99 müslüman bi ülke azınlıkta 3 ,5 kişisiniz sizi sizin gibilerin yüzünden  osmanlı çöktüya ama sizde suç yok size fırsat verenlerde.. 

üç yıl kapımda baktığımım köpeğim memati bile terk etti gitti.2013 çok şey öğrendim çok şey kaybettim >>>(((:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

açık ve net tek sebebi müslümanların tembel olması 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

çünkü müslümanlar geri kafalı :/

edit: düzenleme yapınca tarih mi ekleniyomuş 

Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 15:09'da schwarzseherisch tarafından düzenlendi.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şu an için ahir zamandayız güçlü olması gereken onlar ahir zamanda olmasaydık osmanlı hala ayaktaydı 

itsin oglum sen adam degilsin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

galip bunu yazdı:

kardes osmanlı diyince neden bozuluyorsun  bu  sitede ne çok dinsiz var  bukadar din düşmanı olmayın .ve ben kimseyi aynı düşünmeye zorlamıyorum zorladıgım bi yer varsa söle  adam sallamıs bişey bilmiyor kitab hakkına zoruna gitmesin ama bu ülkenın %99 müslüman bi ülke azınlıkta 3 ,5 kişisiniz sizi sizin gibilerin yüzünden  osmanlı çöktüya ama sizde suç yok size fırsat verenlerde.. 

Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama Türkiye'nin %99'u müslüman değildir. Nüfusumuz; %3.2'si inanmayan, %34.3'ü sadece inanan, %52.8'i dindar olan(inanıp ibadet eden sanırım) ve %9.7'si aşırı dindar olan bir yapıya sahip.1

Ve yine osmanlı da bu oran pek tabi çok daha düşüktür.2 Osmanlının kalkınma sebebi toplumun şimdiki gibi tembel ve adam kayırmaya meyilli olmamasının yanında tüm dinlere hoşgörüyle yaklaşması idi. Maalesef Atatürk'ten sonra farklı dinlere ve dine yönelik görüşlere hoşgörüyle yaklaşabilen bir lider de gelemedi.

DİNLERE GÖRE OSMANLI DEVLETİNİN NÜFUS DAĞILIMI
    DİNLER
    AVRUPA’DA
    ASYA’DA
    AFRİKA’DA
    TOPLAM
    Müslümanlar
    3.800.000
    12.950.000
    3.800.000
    20.000.000
    Rum Ortodokslar (Ermeniler de dahil)
    11.370.000
    2.360.000

13.730.000
    Katolikler
    260.000
    640.000

900.000
    Yahudiler
    70.000
    100.000

170.000

Ve son olarak hiçbir toplum 3-5 kişiyle kalkınamayacağı gibi 3-5 kişiyle de yıkılamaz. adı üstünde toplum. toplu bir eylemi ifade ediyor. 

---tdk---

Aynı toprak parçası üzerinde bir arada yaşayan ve temel çıkarlarını sağlamak için iş birliği yapan insanların tümü

---tdk---

Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 15:38'da ulquiorra tarafından düzenlendi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

dua%20395

Kur'an-ı Kerimin ilk inen ayetleri; Alak Suresinin ilk 5 ayetidir,

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla,
    1. Yaratan Rabbinin adıyla oku,
    2. O, insanı bir aşılanmış yumurtadan yarattı,
    3. Oku! Rabbin, en büyük kerem sahibidir,
    4. O Rab ki kalemle (yazmayı) öğrettendir,
    5. İnsana bilmedikleri şeyi öğretti,

Mustafa Kemal Atatürk

Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar

Görüldüğü gibi okumak kendini geliştişrmek, başarılı, güçlü, zengin olmak için gerekli olan tek yol,

Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 16:21'da Robinson_Crusoe tarafından düzenlendi.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

galip bunu yazdı:

Laz işte... sabah 12den akşam 12ye,akşam 12den sabah 12ye bi an bile kafa çalışmıyor...

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galip
    galip's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

galip bunu yazdı:

Laz işte... sabah 12den akşam 12ye,akşam 12den sabah 12ye bi an bile kafa çalışmıyor...

-------------------

kardeş şimdi ne alakası var  şimdi sen müslümanmısın yoksa  kafirmisin  yada inananlardanmısın yoksa inanmayanlardanmısın ?

pek anlayamadım burda kimin ne oldugunu

peşin olarak yazıyorum cevabına karsılık  xzxz bu adam ve bu adamı savunan kişileri  nefretle kınıyorum ben bir müslüman olarak bütün kitaplara saygım var 

ama görüyorum ki burda bazı arkadaşlar bilgisizce yorumlar yapmıslar benimde  cahilliğim olmus olabilir bu aşağılayıcı konusmalara tahriklere kapılmıyorum kendimi tutuyorum ve cahilliğine bağışlıyorum inş ilerde birgün gerçeklerle yüzleşirler ..ilimden , bilimden bahsediyorsanda oda okumakla olur o yüzden okuyan bir nesil için çabalıyoruz hep birlikte  robinson_crusoe arkadasın yorumu gibi oku yaratan rabbinin adı  ile oku  oku ve öğren ilminide yap bilminide baskaların hakkını gasp etme çalma dinimiz kötü olanı yasaklıyor...kısaca  allahu teala sevdiği kuluna doğru yolu gösterirmiş  allahım bana bu günleri gösterdi şükürler olsun ..

Toplam Hit: 9473 Toplam Mesaj: 75