Neden Yürüdünüz Be Kardeşim; Kaçak İnşaat Yapsaydınız Ya!
-
Sana tek solemek ıstedıgım forumda siyasi konularda hıc bır mesajım yok. Yazıyorum yazıyorum sonra sılıyorum gondermıyorum senın gıbı ınsanlar atlamasın dıye.
Bu benım gorusum sana gore cahıllık olabılır ılk yazan arkadas duzgun yazdıgı ıcın cahıl kelımesını bende duzgun cevap yazdım. Belkı goruslerım bu yuzyıla uymayabılır. Elestır sorun degıl sevıyelı sekıldede tartısırız sevıyesız sekıldede.
Mossadmıs fetoşmuş . Zaten hepınız ıstıhbarat belgelerıne sahıpsınız aq yok sunun bunla ılıskı var bunun bunla ılıskısı var. Bu ulkede duydugum hıc bırseye ınanmam ben. Hersey bırılerının kıtabına gore oluyor zaten ben ortada yapılan ıse bakarım sonucları onemlı degıl. Isterse o got herıfin ölmesi yuzunden 3. dunya savası cıksın O adam ısterse ebesının amından olsun o herıfı oldurmesı ıyı bırsey bana gore .
Ermenı soykırımı hakkında dahada fıslenmemızın sebebı kanını unutmus orospu cocuklarının cıkıp orda hepımız ermenıyız dıye bagırması, senelerdır cıkıpta bu aq ogullarına adam gıbı cevap ceverebılecek bı devlet baskanının yonetıme gecmemesıdır.
Ama eger o bahsettıgın alparslan Alparslan TÜRKEŞ ise forumdan banlanmama sebep olma lutfen. Ayrıca konuyuda yeterınce saptırdık.
Edit: Mesajını tam okumamısım. Velet velet yorumlar yapma kımın kım oldugunu bılmeden.Ayrıca benı burda bosa atıp tutan lıselı genclıklede karıstırma.Daha fazla tartısmak ıstemıyorum. Ayrıca TV seyretmem son 6-7 yıldır.
-
Bahsettiğim Alparlslan Türkeş değil tabiki. Yazdığımdan Türkeş'i anlaman konuya ve olaya hakim olmamandan kaynaklanıyor. Bunun için istihbarat belgelerine sahip olmaya gerek yok. F eto nun attırdığı içeri tıktırdığı polis müdürünün gazetelere açıkladığı ve bu adamlar hakkında tutulan fişlerin belgeleri açıklayanlar zaten verdi bunlar basındada yer aldı. Ne mümküğn bulmak oda ayrı bir mesele zamanında Aydınlık dergisi vermişti bunları. Bulursam o sayısını tarayacam. Hayranı olduğun kişileri iyi araştırmalısın bence. Kurtlar vadisi özentileri, 18 ime geleyim devlet içinde adamda vurum diyen gençlik, oyunlara alet oluyor sonra.
-
alayinin aq
-
Bak güzel kardeşim yüzyüze tanımadığım kişilerle bu tarz konularda tartışmak atıp tutmaktan nefret ederim bu yuzden nette bu tarz tartısmalara gırmıyorum yazdıgına dırek bakınca sınırlendigim ve aklıma ılk o geldıgı ıcın zaten Alparslan TÜRKEŞ "ise" yazdım. Isın ozetı ben şahısçı bir ifade takınmadım yaptığı olayın sonucu ne olursa olsun benım hosuma gıttıgını soledım bu kadar.
Ayrıca hayranı fln degilim ondan daha buyuk boklar yemıs ınsanları reeldede tanıyorum ama bana bı faydası yok. Bu yuzden yuzyuze konusmadıkca ve bırbırımızı tanımadıkca burdan yazdıklarım sana "of yıne bırı asarım keserım havalarına gırmıs bı bok bılmeden" gıbı gelıyor.
Bu yuzden tartısmaya gerek yok konunun amacı farklı bızım tartıstıgımız sey farklı....
-
haha "of yıne bırı asarım keserım havalarına gırmıs bı bok bılmeden"
banada böyle gelmişti.
Selametle....
-
Allaha emanet
-
adamlar örümcek ağı gibi yavas yavas devletin tüm kollarını ele geçirdi.artık bu seçimlerde akp kazanmasa bile onların iktidarları devam edecek.
-
Tahmınım bu secımıde alırlar bıdahakıne babayı alırlar oy kullanan genc nesıl sayısı gıt gıde artıyor. Ve bılınclı hıc bı genc ferdın akp'yı sevdıgını gormedım :)
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Tahmınım bu secımıde alırlar bıdahakıne babayı alırlar oy kullanan genc nesıl sayısı gıt gıde artıyor. Ve bılınclı hıc bı genc ferdın akp'yı sevdıgını gormedım :)
-----------------------------valla ben çok gördüm ve kanıtlarıyla birçok şey göstersen bile hiçbirşey değişmiyor.
-
Daha cok fem cemaatınden olanlar akp'yı kotunun ıyısı-adam en azından yol yaptı :) vs gıbı koruyorlar cevremde bır ıkı kısı var onlarda fanatık degıller :)
artık halkında gozunun acılması lazım. Takım tutar gıbı partı tutuyorlar. Bu mhp ıcınde akp ıcınde chp ıcınde oyle