Nedir Bu Ogame?
-
la bende bugun üye oldum merak ettimde... bi ekran geldi bina falan yaptım da bi bok anlamadım.. :D
-
arkadaslar ben evren 9 da yaklaşık mart ayından beri oynuyorum walla hastalık bu 2 kere indirdiler ama hala inatla devam ediyorum bakalım sonu nereye varacak :)) yeni başlayan strateji felan isteyen olursa yardımcı olurum..
-
Deuterium Sentezleyicisi
Bir gezegende bulunan su kütlesinden sadece suyun icinde az miktarda bulunan Deuterium elementini cikarir.
he az sayıda varmış ama
Deuterium Tankeri
Yeni elde edilen deuterium'un depolanabilecegi dev tankerler.
Gereken: Metal:2.000 Kristal:2.000
bu az sayıda olan şey için neden tanker yapalım ki malmıyız biz:D -
gmail geyiğine benziyo 2gb hesabı olan adam mail silmiyosa az olan bişey içinde depo yapılmaz
-
ben bi kere üye oldum , web ci gözüyle bakarsak grafikleri cok hosuma gitti renkleri falan =)
-
yaw arkadaşlar bu oyunu hafife almayın Almanya dan buralara gelen bir oyun bu geçenlerde atv habere bile konu oldu.Türkiye genelinde 250 bin den fazla online oyuncusu olduğu söyleniyor.Ben bizzat 8 aydır oynuyorum walla kapılınca sakat bu başından kalkamıyon..
-
ben üye oldum bütün varımı yoğunu metal madenine yatırdık bakalım ne olcak :D"
-
tuğrul baba açılacak topicmi bu ya adını duyuyodum ne güzel sallamıyodum adres felem istemiyodum şimdi aha girdim oturdum kalkamıyom lan maden dolsunda bina yapam bekliyom bağımlısı olmayalımda
-
bu youn tam bir hastalık ama öyle çok zaman ayırmaya gerek yok ben filomu uçuruyorum hızını yavaşlatıp öğlen bir akşamda 2. defa bakıyorum yeterli oluyor. ama hep pc başında olursanız daha hızlı gelişirsiniz. hastalık konusuna gelince. bu oyunu aldığım linki vereni reklamını yapanı bana duyuranı gelmişini geçmişini bu oyunu açanların sülalesini. türkiyeye getireni.... hastalık hemde çaresiz. geçenlerde forumlarda yazan yazı aynen şu : Evet arkadaşlar xxxxxx ede oyunu bıraktırdım en sonunda böylece normal hayata kavuşturduğum 2. kişi oldu vs... böyle bişey işte ogame...
-
başlamadan bırakmak en iyisi o zaman bi uydu yaptım 50 enerji verdi zaten sinir oldum kristalemi yanayım döteryumamı
Toplam Hit: 9158 Toplam Mesaj: 50