Nerede O Sevgi Nerede Aşk Doktorları?
-
hımm yok hocam unut demicem nası olsa unutamıcan bekle dicem siz nası iki sene sora olsada ayrıldınız oda o çocuktan ayrılır evlenmez takma kafayı ayrılınca çıkarsın piyasaya
-
nickimyok kardeşime çok büyük teşekkürler
son gelişme
kızın çıktığı çocuğun kardeşine keylog yedirilir (pek salaktı sazan atladı kız resmine )
kişinin mail şifresi gelir..
kızın işbulma sitesindeki user ve şifresiyle girilir değiştirilen yeni telefon numarası bulunur
kıza mesaj çekilir sitem dolu( eski hattına )
beklenir sabredilir kız en sonunda takar eski hattını alır mesajı ve arar
konuşulur şöyleydi böyleydi falandı filandı en sonunda ortam sertleşir kız hakarete başlar denilirki ben bu hakaretleri kendime almamam için seninle söz verdiğim gibi kesinlikle konuşmicam falan filan kız daha öncede söz verdin güvenmiyorum der. annesini istersiniz telefona konuşursunuz gayet tatlı bir şekilde annesi ile ve söz verirsiniz annesine bu sefer aramıcanıza yolda bile gördüğünüzde selam vermeyeceğinize falan filan kızın tüm herşeyini tüm mail şifrelerini kişi ile konuşmalarını bile almışsınızdır artık ve basarsınız maile ben bunların hepsini biliyordum ama ben yapmak istemedim çocuğun telefon numarasına kadar ulaştım aramadım sen mutlu ol yeter artık arama beni arasanda açmayacağım telefonu ben o kadar sözü kabulleniyorum haklısın tüm hakkım helal olsun kendine iyi bak mutlu ol diye.....
kız sabah işyerinde bakar maile sizi arar 9 gibi siz uyuyorsunuz kusura bakma tamam çok sinirlenmiştim falan filan olmaz artık olmaz der sizde artık olmayacağını tamamen kabullenmiş bir şekilde telefonu kapatırsınız ve bu sayfayıda tamamen kapatırsınız.....
KAPATTIM ARTIK BU SAYFAYI NE YAPAYIM KAPANMASI GEREKİYORMUŞ BENDE BAŞKA KİŞİLERDE ARAYACAĞIM ARTIK (TABİKİ MUTLULUK DEĞİL ZAMAN GEÇİRMEYİ) bu sayfa boyle kapanır .......................
-
hll olsun ama çok güzel kapamışın baba acı koymuştur yani o senin yalvarmanı bekliodu:D
-
a.q 3 kızla çıktım 2 siyle yattım (açık kapıydı) şimdi 1 kızla daha çıkıyorum 1 karıda yolda yandan götürcem a.q unutamıyom lan daha unutamıyom a.q sevmicen abi unutamıyom a.q her zaman her mutlu anımda aklıma geliyo zamanını zikem yok işte unutamıyom a.q
-
Nickimyok abü hazır burdayken benim de derdime bi çare bulsan iyi olurdu walla :((
Neyse ben konuya geçiyorum,İsrail-Hizbullah savaşı sonrası benim amca çocukları izmir'e geldiler...Daha hiçbirini tanımıyordum,aralarında en küçük olanı 16 yaşında bi kız,ben de 18 yaşındayım(biraz detaylı yazıyom).Bu 1-2 aydır burda sürekli onun yanındaydım,adeta sevgili gibiydik.Hatta ona defalarca sevdiğimi söyledim,ama bi türlü olumlu yanıt alamadım.Omaz falan dedi,daha küçüğüm dedi,ben seni amcamın çocuğu gibi seviyorum dedi.Anlıycağınız olayı kapatıp üstüne gitmemeye karar verdim.Daha dün lübnan'a geri döndü.Onunla sınır kapısına kadar beraber gittim,giderken omzumda çok ağladı(askerler bile elimizi zor ayırdı).Hala onu çok seviyorum ve vazgeçmeye niyetim yok;ama durumun böyle gitmeyeceğini de biliyorum...İşte olay bu!Çözüm sunabilecek arkadaşlar ve Tickimyok pardon Nickimyok abi bi çözüm bulursanız sevinirim..!
Şimdiden saygılar. -
abi başka kızlarla da yatıyorsun.kızı seviyorum diyorsun.Resmen alşdatıyorsun vicdan rahat mı yani.
-
detay bi kızın hıncını diğerlerinden çıkarma abi onlarada yazık o kadar kız bulabiliosan bununda daha ii sini bulabilrsinki yeterki kendini unutamıyorum die şartlandırma kendini, bole yaparsan saten unutamazsın ki onu sadece belirli saatler içinde düşün mesela günde 4 saat düşün sonra başka şeyler düşün onlarla meşgul ol eğer bu süre içinde aklına gelirse kendine şunu sole = ben sana düşünme saatleri ayırdım sadece o saatler arasında düşünücem= de kendini şartlandır gerisi gelir...biraz sabır ve zman kardeş
-
Kuytul +1
Sadık olmak vazgeçilmez olmalı yoksa yaptığına ve yapılacaklara katlanacaksın. -
Detay o gunden sonra senı kız aradimi merak ettim yahu eğer aramamışsa gitmiş belliki
Abi doğru diyon unutulmuyor a.q ne yapsanda yap olmuyor onun tadini başka biri vermiyor ama sen başka limanlari dene elbet seninde karşina bundan daha iyisi çikacak buna eminim sana aşk hayatinda başarilar dilerim.. -
aradı kardeş 6. ayda aradı normal konuştuk sanki çok iyi bir arkadaşmışız gibi.. sora bunun sınıf arkadaşı vardı benim yuzumden küsmüşlerdi 2004 yılında bebeyle msn de takışmıştık msn imi falan almaya çalışmıştı bende onunkini denemiştim olmamıştı 1 ay falan oldu herhalde hotmail xss olayı ile 2 mailinide aldım salağın :D bide o zaman aradı maiilleri istemişti bende sen kimsin sanane onunla benim aramda sen kimsinde karışıyosun demiştim:D sora aralarının bu aralar bozuk olduğunu filan soyledi bende yapıştırdım o çocuk seni kesin bırakıcak die sorada eğer bi gün olurda karşılaşırsak ki karşılaşacağız emin ol benim yarama bastın bilirsin 50 yılda geçse unutmam.. karşılaştığımızda nefretimi görüceksin dedim :D
oda öldürcen mi dövcen mi dedi bende ölürsen de dövsemde çabuk kurtulmuş olursun sana acı çektirmek devamlı hale getirmektir hayatını bozmaktır kahretmektir filan dedim oyleydi işte en son..... aradı yani anlican :D