folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nereden Kan Bulabilirim?

Nereden Kan Bulabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    @Kreyzi 3 ünite lazım ancak elinizde adam bulunsun daha fazla gerekebilir diyorlar doktor tip bişey tıp fakültesi zaten .. belge alsam iyi olacak neyse oturmakla olmuyor umarım bulurum teşekkür ederim herkese biraz olsun içim rahatladı 

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

3 ise sorun deil ya bulursun 5-6 ünite hazır olsun ne olur ne olmaz kesin çıkar tekrar geçmiş olsun zömb

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    pesimist hacım kızılayla bi görüş biz burdan biüyeolamadımla birlikte 1 er ünite kan versek sana ordan 2 ünite kan verirlerse biz burdan kanı verelim sen ordan kan al

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

başkan forumda birinde gormuştum imzasında 0rh kan ihtiaç olabilir demişti

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Kan Grubu Paylaşım Bölümü

baktınızmı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------
    Babam pazartesi ameliyat olacak 0 rh+ kan gerekli nereden kan bulabilirim bilmiyorum..

İnternetteki kan bankalarını dolaşıyorum ama doğru düzgün veri yok. Kızılaya gitsem kızılay takas yoluyla mı kan veriyor? veya ücreti var mıdır? gönüllü bulamadım diyelim nerelerden kan bulabilirim bilgisi olan var mı? Yakınlara söyledik ancak çıkacağını sanmıyorum en son çare aklıma belediye anonsu geliyor :/

insan ilk defa böyle bişeyle karşılaşınca ne yapabileceğini bilmiyor :| nerden bulurum nasıl bulurum kafam karıştı iyice sabah sabah eğer kızılaydan parayla kan alabilme durumu varsa ona göre gitcem ayrıca belge vs gerekir mi kan alabilmek için? yardımcı olursanız sevinirim. Doktora sordum da sallamadı bile.

İstanbuldayım. Kan grubumuz aynı seve seve kan verebilirim kardeşim..Ankaradasın galiba eğer son çare bulamazsan yol ücretimi karşılarsan ankarayada gelebilirim

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    aslında kolay bi kan grubu yav

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    0 rh + kan gurubuna sahibim ama koyadayım :/ burada kızılaya kan veriyoruz hayrına ama o ibneler ihtiyacı olana satıyor demek. bundan sonra babayı alırlar kan yerine.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Stifler bunu yazdı:
    0 rh + kan gurubuna sahibim ama koyadayım :/ burada kızılaya kan veriyoruz hayrına ama o ibneler ihtiyacı olana satıyor demek. bundan sonra babayı alırlar kan yerine.

kızılaya kan verme

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

ya bu arada bu kan işleri çok dikkatimi çekmeye başladı

hani Türkiyede vampirler ayin yapıp kan içiyorlarmış satanizimin alt dalı olarak faaliyet gösteriyor

hani senin kullanıcı adın ve başlık çok dikkat çekici bir aciliyet felan hissetmedim

ki senin istediğin kan kolay bulunan bir kan

bende o tarz bir sey sandim

ama kardes benim kanim o rh - 

yok sa sen nerde olursan ol ben geli kan veririm

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
Toplam Hit: 8223 Toplam Mesaj: 36